Corantijnstrand tot nader order geheel afgesloten

11
Corantijnstrand tot nader order geheel afgesloten

Als onderdeel van de thans geldende COVID-19 maatregelen in Suriname is ook het Corantijnstrand tot nader order geheel afgesloten voor een ieder.

In afstemming met de politie en het districtscommissariaat Nickerie heeft Openbare Werken sectie Nickerie deze maatregel uitgevoerd.

De totale lockdown in Suriname voor dit weekend is vrijdagavond 20.00u ingegaan en is van kracht tot en met zondag 23 augustus 05.00u.

11 REACTIES

 1. Strand afgesloten t.n.o?Nou nu is het maatregelen treffen maar toen er werd besloten maatregelen te teeffen door de verkuezing te verschuiven werd er moord en brand geschreeuwd dat de verkiezing gewoon door gaat.Er werden mensen door lonie uit Fransguyana gehaald en door chan mensen uit Guyana om te stemmen want koste wat koste NDP moes weg en chan moes en zou president worden .Maar kijk nu wat er gebeurd .Oen soekoe no weh ka ‘


  Maak melding

 2. Tot nader order betekent dus ’tot een later bevel’, oftewel ‘voorlopig’.

  Op het bord staat: tot nader orde, dat moet dus: “tot nader order” zijn.
  Gelukkig staat het in de tekst van het bericht wel correct.

  Ave Sranan.


  Maak melding

 3. Daadkracht wordt hier getoont. Slappe hap vorige regering iedereen mocht doen en laten wat ie wou. Geen cent naar covid bestrijding of leger om grenzen te bewaken. Nou dit is dus het resultaat.


  Maak melding

 4. Je lult weer uit je nek pino trouwens dat doen alle beetjes , hoeveel besmetting en hadden we met de vorige regering is het niet die zwaluw can jou wou verkiezingen hebben, NEEN de besmetting bij de vorige regering was minimaal now wo dede oeng bing e lul verkiezing uw go na Guyana ie sintekiesma voedrapee voe kong stem, now wee ka sranang mang in Holland hebben geld opgehaald voor jullie wat heeft chan met dat geld gedaan nu zet hij total lockdown
  gemodereerd

 5. de afgelopen 10 jaren is het ka volk flink in de zeik genomen lijdt armoede pinaart no ka in deze nieuwe tijdperk de komende 5 tot 10 jaren zal het z. a . tot nu toe gezien niet veel beter zijn met covid aan de deur..
  de vraag is, af dit bestuur het 5 jaren volhoud als je kijkt naar de move van brunsie die alle kanten kan opgaan..
  er zijn van alle kanten beweringen, dat hoop er is, maar je kas is leeg money no dé paisa na hé…
  neem nou deze weekend alleen , alle buiten vrouwen staan bloot geen inkomen, alle hoeren tenten dicht alles, is open en droog..,,
  thuis is de spanning over en weer geen raad met het op elkaar thuis zitten, normaal vrijheid blijheid.. de vrouw had ook haar buiten beentje en nu is het niks.. man lief is ook thuis..

  hoe nu verder, je kunt wel hoop hebben…..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.