vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid56ste coronadode en 94 nieuwe besmettingen genoteerd in Suriname

56ste coronadode en 94 nieuwe besmettingen genoteerd in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft vrijdag weer een coronapatiënt het leven gelaten. Het gaat om een medewerker van goudmaatschappij Newmont Suriname die is overleden in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Het aantal mensen dat tot nu toe aan het coronavirus is overleden bedraagt daarmee 56.

Het afgelopen 24 uur zijn 94 personen positief getest op het gevreesde virus en 39 genezen verklaard. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 3.460. Er zijn momenteel 906 actieve cases.

De totale lockdown voor dit weekend is vrijdagavond 20.00u ingegaan en is van kracht tot en met zondag 23 augustus 05.00u.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Corona is een milde griep als je medicijn gebruikt tegen griep dan word je beter maar als je denk dat Corona gevaarlijk is en je gebruikt niks en je wacht op dood dan ga je dood.
    want Regering zegt dat Corona gevaarlijk is om een fonds op te richten zo dat geld binnen komt door angs te zaaien en dan kunnen de regering leden het geld delen in hun eigen kring het draait alles om geld ze maken mensen bang om geld binnen te halen en niets anders.
    ze zeggen tegen het volk dat zij binnen moet blijven die mensen zijn geen koeien die gaan grasen mensen hebben menselijke voeding nodig als je niet werkt dan kan je ook geen voeding kopen die regering zegt binnen blijven maar geeft geen alternatief hoe zijn moeten overleven hun kont is vol zeggen tegen anderen binnen blijven. HOE BINNEN BLIJVEN ZE ZIJN GEEN DIEREN,


    Maak melding
  2. stenley@@ he hebt gelijk groot gelijk
    Joe lawmang dat je bent
    alle regeringen over de hele wereld liegen ze liegen allemaal en jij spreekt de waarheid en jij het de grootste deskundige je hoofd werkt niet zo goed


    gemodereerd
  3. @Ram, wil je persé iem van suri horen, anders kun je ook de Nederlandse kranten bekijken. Genoeg “getuigen”. Ook Internationaal nieuws, bijv CNN.

    Één ding staat vast, na onderzoek blijkt dat de herstelden lichamelijk erg zwak zijn.


    Maak melding
  4. Totale lockown niet in Nickerie?
    of te wel lockdown alleen voor de armen
    Veel bedrijven zijn normaal open

    Geen controle


    gemodereerd
  5. Bron: JOHN HOPKINS UNIVERSITEIT wereldwijd in 188 landen
    23 miljoen besmettingen waarvan 800.000 doden
    Zeker 188 regering die samen spannend en liegen en hun economie kapot maken en wat is hun voordeel sommige mensen hier zijn wel goed gestoord om de covid19 regels te ontkennen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES