Politie Suriname zoekt vuurwapen gevaarlijke man uit Frans-Guyana voor moord

1
Politie Suriname zoekt vuurwapen gevaarlijke man uit Frans-Guyana voor moord
Foto: Korps Politie Suriname

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Norvill Barthelemy (foto). De 29-jarige man, die geboren is in Cayenne (Frans-Guyana) wordt gezocht wegens moord en doodslag.

Volgens de afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van de Surinaamse politie zou de verdachte vuurwapen gevaarlijk zijn. Hij zou zich ook uitgeven als te zijn Clinton Fonkel alias Rasta/Kodjo/Claudio meldt de politie vandaag.

Voornoemde verdachte wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord; doodslag; zoals genoemd in het Surinaams Wetboek van strafrecht. Om welke zaak het precies gaat, heeft de politie niet bekend gemaakt.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645; 403252, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

1 REACTIE

  1. Opsporen en in hechtenis nemen, laat hem ff weglopen en in zijn rug schieten zoals ….
    Lijk terug sturen in een body bag, richting zijn vaderland.

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.