Personen die passagiers naar Zanderij brengen moeten copy ticket bij zich hebben bij terugkeer

8
KLM vlucht geland in Suriname, vliegt maandag terug naar Schiphol
Foto: (c) Waterkant/Anair80 Aviation Photography

De Surinaamse politie heeft vandaag laten weten dat er voor vertrekkende passagiers, die tijdens de total lockdown periode op de J.A.Pengel internationale luchthaven te Zanderij moeten zijn, een uitzondering wordt gemaakt om zich op straat te begeven.

Personen die vertrekkende passagiers naar Zanderij brengen, moeten een hard kopie van het vliegbiljet (ticket) bij zich hebben. Dit om als bewijs te dienen bij controle door de politie als men terugkeert van de luchthaven.

Op zaterdag 22 augustus is de vertrektijd van het vliegtuig uit Suriname vastgesteld op 18.00 uur. De aanmeldtijd is van 13.00- tot 16.00 uur. De kopie van het vliegbiljet zal tot 19.00 uur als dekking gebruikt mogen worden om over straat te zijn.

De vertrekkende passagier mag door 1 persoon naar de luchthaven worden gebracht. Die persoon zal de bestuurder van het voertuig moeten zijn. U wordt gevraagd om gelijk van de luchthaven te vertrekken, nadat de aanmeldprocedure van de passagier afgehandeld is aldus het Korps Politie Suriname.

8 REACTIES

 1. Dus de brenger van de vertrekkende moet zich gaan haasten over de weg terug met alle gevolgen van dien. Denk toch een beetje na ….er is al paniek door die Covid-19 ….en onder weg naar huis moet je dus een grote snelheid aanleggen om voor 19.00 uur thuis te zijn.
  Sterkte mensen….THINK. Ik moet helemaal naar Leonsberg en denk niet dat ik het voor 19.00 uur haal.


  Maak melding

 2. Hoezo aanmelden is tussen 13-16 wel zet je familie om 13.30 blijf een uur en rij terug je hebt dan nog 4,5 uur!!! Dan kom je echt wel in de stad
  gemodereerd

 3. Franco
  In het artikel staat er niet wat jij suggereert.
  Je hoeft je niet te haasten. De hard copy van de ticket is je vrijbrief om tijdens de lockdown op straat te zijn.
  Nergens staat dat de bestuurder zich moet haasten. Een normaal denkend mens weet hoe deze zich naar huis moet begeven.
  Trouwens tijdens de lockdown zal er nagenoeg geen verkeer aanwezig zijn dus is het eerder oppassen geblazen want de alertheid is er hoogstwaarschijnlijk miden dan normaal en een ongeluk schuilt in een klein hoekje.

  Dus lezen en begrijpend lezen zo niet vraag een ander het aan je uit te leggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.