In zes dagen 228 lockdown overtreders opgepakt in Suriname

9
Politie gaat 'lock down' overtreders vanaf vandaag weer oppakken
Lockdown controle in Suriname

De Surinaamse politie heeft van vrijdag 14 augustus tot en met woensdag 19 augustus maar liefst 228 lockdown overtreders opgepakt. De overtreders werden overgebracht naar de grote hal op het terrein van de politie academie, alwaar zij tot en met vijf uur in de ochtend werden opgehouden.

Vanavond gaat een total lockdown in waarbij de politie weer streng zal optreden. Sinds gisteren deelt de politie ook boetes uit aan overtreders die de COVID-19 wet overtreden.

De politie deelde afgelopen week deze foto van aangehouden overtreders:

9 REACTIES

 1. Deze mensen zijn notoire overtreders die niks om het leven van zichzelf en andere geeft.Met gevolg dat ze de zorgverleners overbelasten.Ze zouden net als de lepra patienten van vroeger afgezonderd moeten worden voor bepaalde tijd.Ergens ver weg in de rimboe.


  Maak melding

 2. Deze mensen luisteren niet. Denken sterker dan de coronaire te zijn of onsterfelijk. Ze brengen zichzelf en anderen in gevaar. Jammer zoveel waarschuwingen.
  gemodereerd

 3. Mensen ik wenst niets voor niemand, maar il verzoek jullie overtreders ga niet meer in de fout voor een 2e keer, en leer een les hieruit. Laten we het serieuser aanpakken. Blijf bidden, en het zal zeker goed komen met su, dan zomaar opstraat gaan.
  gemodereerd

 4. Men heeft gewoon geen verantwoordelijkheidsgevoel. De gewapende macht mag best wel ook harder optreden aan de Kwattaweg en de verbindingswegen naar de Toevluchtweg en Hendrikstraat. Haast elke dag heb je nog mensen die na 20:00 gebruik maken van die wegen.
  Zelfs met luid muziek wordt er langs gereden.
  Politie en militairen gaarne jullie aandacht hieromtrent.


  Maak melding

 5. Waarom gaan overtreders de straat op🙄🙄
  vrouwen, hoeren, drank, drugs, dieven. zijn er nog meer opties, die dringend vragen om de deur uit te moeten.😏


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.