Dronken man neemt uit wraak insecticide in en overlijdt

19
SH Academisch Ziekenhuis Suriname

Een dronken 60-jarige man heeft woensdag in het district Wanica insecticide Diazinon ingenomen en is aan de gevolgen daarvan overleden. Hij ging over tot de daad uit wraak, omdat zijn vrouw en kinderen hem verboden zouden hebben om alcohol te blijven drinken en dan naar het werk te gaan. Ze deden dat omdat hij sinds zaterdag onder invloed van alcohol verkeerde.

De vrouw was bezig kleren te wassen toen haar kleinzoon haar riep en zei dat hij gramoxone ruikt. Ze ging op onderzoek uit en ontdekte dat haar man het insecticide had ingenomen en zat op een stoel op het balkon. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

De man werd gebracht naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. Bij aankomst constateerde de arts dat hij reeds was overleden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijk door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

19 REACTIES

 1. De Surinaamse bevolking oproepen om de covid19 regels te overtreden dat vind ik ook een vreemde torie
  gemodereerd

 2. Vanaf zaterdag tot woensdag dronken zijn, dat is wel lang hoor.
  Uit liefde hebben zijn vrouw en kinderen hem het verbod opgelegd, ik hoop dat ze geen schuldgevoel krijgen voor zijn daad.


  Maak melding

 3. Hopelijk kunnen de andere alcohol misbruikers een voorbeeld hieraan nemen om te zien wat voor idiote beslissing je kan nemen bij gebruik van te veel alcohol. Common sense valt weg. Ik hoop dat hij tevreden is met zijn daad waar hij nu is.


  Maak melding

 4. Roy wees een man ga de familie condoleren en zeg ze ook opgeruimd staat netjes en geen medelijden met dit soort figuren dan ben je een man met ballen
  gemodereerd

 5. Mensen die de Surinaamse bevolking hebben opgeroepen om de covid19 regels te overtreden die zijn psychisch zwaar gestoord die moeten hulp zoeken
  gemodereerd

 6. Jullie, ijn allemaal onder invloed hier van iets. Geesten coke daroe. In ieder geval geen respect.
  gemodereerd

 7. Geen verkoop meer van dit soort vergift. In de buurlanden mag dit niet verkocht worden. In Su kan alles. Er zijn natuurlijke middelen.
  gemodereerd

 8. Hij is gewoon dat er een nieuwe Coalitie is gekomen in Suriname 🇸🇷 dus hij is nog steeds feest aan het vieren 🥳 🤡🤡🥳🥳🤡🥳🤡🥳🇸🇷🥳Chan/Brunswijk
  gemodereerd

 9. Mevrouw en kinderen, hielden van de man.
  Zo proef ik uit het verbod.
  Mevrouw en kinderen, ik condoleer jullie, mijn medeleven.
  Het is triest dat dit is gebeurd.
  Herhaalde dronkenschap, kan leiden tot armoede, in dit geval een leven beëindigd met zelfmoord.
  Heel veel sterkte met dit groot verlies.
  Beste mensen, volgens mij is dit een zorgwekkende ontwikkeling.
  Mocht u dit opmerkelijk vaak meemaken tijdens de jaren door, dan is het zeker iets om op te letten: de schade die u dan hiermee veroorzaakt is namelijk blijvend.

  Verstandverbijstering die te wijten zijn aan alcohol, moeten natuurlijk niet al te vaak gebeuren. Het is een behoorlijke confrontatie om te horen wat je allemaal met je dronken kop voor elkaar hebt gekregen, maar aan de andere kant blijft er een twijfel bestaan of u dit allemaal daadwerkelijk wel gedaan hebt. Zelfs met een overdosis aan details lukt het u immers maar niet om bepaalde momenten te herinneren.

  Als dit u herkenbaar voorkomt, neem dan even diep adem, want het is goed mogelijk dat u veel van uzelf gaat herkennen in de situatie van het genoemde gezin.


  Maak melding

 10. Triest dat dit gebeurd,maar helaas een allerdaags probleem in Su.
  Alcohol misbruik maakt sinds haar en dag gezinnen stuk en dit gaat maar door.
  Zielig voor de kids die vaak ook allerlei psychische aandoeningen oplopen omdat het misbruik van alcohol door ouders zn weerslag geeft op hun hele leven.
  Ook het plegen van zelfmoord door inname van landbouwgif is aan de orde vd dag.
  Overheid pak deze problemen aub aan want die arme kinderen zijn altijd de grootste slachtoffers.
  En die hebben nog een heel triest leven voor zich waarbij de maatschappij met hun moet samenleven.
  Het is makkelijk om weg te kijken maar dit probleem bestaat al heel lang in Su en als er geen instanties komen om dit aan te pakken zal het ook nooit ophouden.
  Met alle gevolgen van dien.
  Op dit forum kun je sarcastische opmerkingen maken maar dit is echt geen uniek geval.
  Overheid voor u is in deze ook een taak weggelegd…ambtenaren zijn er genoeg.
  Zet ze aan het werk om hieraan wat te doen.
  Sterkte aan de nabestaanden van deze man.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.