1 coronadode, 71 nieuwe gevallen en 169 patiënten genezen

8
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

In Suriname is de afgelopen 24 uur weer één persoon overleden als gevolg van besmetting met het gevreesde coronavirus. Het aantal doden komt daardoor op 55. Er zijn het afgelopen etmaal 71 nieuwe gevallen bijgekomen.

Opvallend is dat het aantal actieve cases weer onder de 1.000 terecht is gekomen. Dat laatste komt doordat er de afgelopen 24 uur 169 patiënten genezen zijn.

De meeste positieve gevallen bevinden zich in Paramaribo en zijn van het mannelijk geslacht. Veelal vinden de besmettingen plaats op de werkvloer.

Op dit moment zijn 20 mensen in een ICU en maar liefst 129 personen opgenomen in het ziekenhuis. Volgens het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid loopt de opnamecapaciteit ten einde.

8 REACTIES

 1. 169 genezen, dat is niet mis. Al eerder ook alle honderd medewerkers rosebelt succesvol genezen. Deze resultaten zijn te danken aan de deskundigheid van de experts die samen met de professionele en onvermoeibare regering de juiste afwegingen maakt om daadkrachtige en doordachte beslissingen te nemen.


  Maak melding

 2. Deze regering neemt de Bolsonaro/Trump approach. Doen dus niks want de economie gaat voor. De total lockdown van 1 dag per week is een schijnmaatregel voor de bühne. Gaat niks helpen. In dit tempo nemen het aantal besmettingen rap toe en straks kunnen de ziekenhuizen de druk niet meer aan. Willen we toestanden zoals Peru waar de lijken op de straten lagen?

  Ik snap dat deze regering opgezadeld is met een lege kas. Maar bijt gewoon even door en leg de boel nog 1 keer plat 2 weken. Dan ben je weer in het stadium waarin je gericht haarden onder controle kunt brengen. Nu is het allemaal een wassen neus. Zaterdag zitten we allemaal thuis en zondag lopen we schouder aan schouder op de zondagse markt.
  En juist nu kan het. Kinderen hebben vakantie dus breng de bewegingen op straat als de donder terug. Want als 1 oktober de scholen weer beginnen kan je helemaal niks meer doen.
  Dus nog 1 keer 2 weken total lockdown met letter systeem en dispensatie voor bedrijven en je bent een stuk verder dan nu.


  Maak melding

 3. Als iedereen doordrongen is van de noodzaak om zichzelf en
  anderen te beschermen tegen het Covid-19 virus dan komt het wel goed.
  HART en VERSTAND moeten in EENHEID zijn.


  Maak melding

 4. Het gedrag van Surinamers is asociaal. Dit komt
  door de regering wanted – aloe baba van de afgelopen 40 jaar. Hiervsn waarvan 10 jaar van twee termijnen van 5 jaar van jaar 2010 – 2020. Neks No Fout!

  Alles in verval:
  – grondwet en internationale verdragen vertrappen,
  – finanancieel, sranan skeer, economisch, sociaal, normen, waarden, asiociaal gedrag, zie verkeersdeelnemers, hard rijden in het verkeer, criminaliteit, berovingen, zich niet maatregelen van Corona willen houden, overal in Paramaribo – Suriname vuil/afval l, lege plastic flessen, op straat en plaatsen, enz.

  Surinamers zijn maar met een methode beheersbaar, nl:
  de zweep, deze moet flink gehanteerd worden, waardoor ze niet meer kunnen lopen en over al naar toe kunnen gaan.

  Zie hoe dan de boven genoemde gedrag is opgelost.

  If tra fas no de, de zweep flink hanteren en het probleem is opgelost.

  Advies aan de politie, militairen enz.
  Geef ze flink van langs op hun sodemieter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.