Overtreders COVID-19 wet worden vanaf nu beboet door de politie

9
'KPS heeft geen bevoegdheid om geldboetes of hechtenis inzake COVID-19 op te leggen'
Beeld (c) ABC - Magazine 4

De politie in Suriname is vanaf donderdag 20 augustus ertoe overgaan om personen te bekeuren, die de COVID-19 Wet overtreden. Er is daarvoor een boetelijst opgesteld die actief is en ook hieronder te zien is.

De zwaarste boete geldt voor het overtreden van het ‘verbod openstelling voor het publiek toegankelijke commerciële lokaliteiten of ruimten’. De overtreder hiervan wordt beboet met SRD 3.000.

Op het ‘niet dragen van een mond- en neusbedekking bij betreden van openbare/publieke ruimten’, staat een boete van SRD 150. En mensen die het uitgangsverbod overtreden zullen SRD 350 moeten betalen.

Bij al de overtredingen zal het ‘snelrecht’ worden toegepast. Bekijk de lijst hier:

9 REACTIES

 1. heel goed stel boete in op 1000srd voor overtreders en 2500 voor taxi en bussen en bij 3x overtreden auto of bus in beslag nemen suriname kan een grote uitbraak niet aan en maak strengere regels zoals ze nu zijn blijft het oplopen
  gemodereerd

 2. stenley dat weet ik maar mensen kunnen ook werken en aan regels houden door 1.5meter afstand te houden en mondkapje te dragen en vooral taxi alleen achterin en mondkapje maar dit gebeurt te weinig
  gemodereerd

 3. Neen men weet dat niet men weet plotseling niet meer dat als je niet werkt je niet zal eten… Men wist dat wel voor de verkiezing hihi… Het meest belachlijke is dat we klakkeloos maatregelen overnemen van in deze Nederland maar alleen maatregelen die de burger verplichtingen en sanctie’s opleggen…, Waarom neemt de regering ook niet over hoe die regeringen hun volk opvangt… Frans Guyana die nam de kosten van stroom en water voor drie maanden op zich en gaf de bevolking een uitkering om zich te kunnen voorzien, Aruba daar kregen de mensen een Covid steun om zich te kunnen voorzien, Amerika gaf een Covid steun… wij eisen, maken inbreuk op de fundamentele rechten van de mens zonder ervoor te zorgen dat die burgers voorzien zijn… Is dat ook niet een wurgcontract??? Is die Santhokie nu een dictator of niet??, De gemeenschap bestaat niet alleen uit de zogenaamde elite, hros van de gemeenschap verdiend onder de armoedgrens en die moeten hosselen om hun kroes te verzorgen… Zeg mij regering hoe ziet uw oplossing eruit?? Dus dit deel mag niet werken krijgt boetes opgelegd en moet thuisblijven wat moeten die kinderwn eten dan?? Ik vraag het u voor de dagloner…
  gemodereerd

 4. Pieter,

  Eerlijke Wetenschappers zeggen dat mondkapjes en handen wassen niet nodig zijn en anderhalve meter ook niet.
  Kijk en luister niet naar die media die in handen zijn van de vuile overheid want zij hebben een doel dat is een fonds word opgericht voor duizende miljarden euro en die gaan zijn met hun vrienden delen de burger krijgen geen enkel moer niet de burger moet alleen inleveren meer niet, KIJK TOCH EEN KEERTJE CAFE WELSMERZ OP YUTUBE DAAR KOMEN DE DESKUNDIGEN EN DE VRIJE PERS.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.