Ondernemer aangehouden in zaak onderschepte drugs op haven

14

De afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname heeft de 41-jarige ondernemer Chumlong Z. aangehouden en in verzekering gesteld. Dit in verband met de onderschepping van ruim 380 kilogram ‘Jami’ (buitenlandse marihuana).

De douane recherche is op woensdag 19 augustus op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex gestuit op een aantal sporttassen inhoudende deze drugs. De tassen met ‘Jami’ zaten verborgen tussen een partij bouwmaterialen in een zeecontainer. De container is op een vrachtschip vanuit China, via Jamaica, in Suriname terecht gekomen.

De Narcotica Brigade werd ingeschakeld en samen met de douane is de partij onderzocht en in beslag genomen. De goederen in de zeecontainer behoren toe aan de ondernemer Chumlong.

Hij heeft zich aangemeld bij de politie en verklaarde niets af te weten van de tassen met Jami die in de zeecontainer verstopt waren.

14 REACTIES

 1. dus chinezen zijn ook druk doende met het gewilde spel …

  ze moeten pijl snel wat geld maken om terug te gaan naar huis..
  gemodereerd

 2. De aanpak van het drugs probleem moet radicaal omgedraaid worden. In plaats van achter de leveranciers aan te gaan, zouden de gebruikers aangepakt moeten worden door zwaardere staffen toe te passen of gelijk stellen aan straffen voor het leveren of dealen van drugs. Want zonder gebruikers is er geen vraag en geen afzet.
  Think twice.


  Maak melding

 3. Chinese maffia wilt snel geld verdienen en vitale delen opkopen. Binnen de kortste tijd is SU een gemeente van China. Beginnen jullie alvast Chinees te leren.
  gemodereerd

 4. Deze gasten doen opium en heroīne. Vraag me altijd af wat er in de grote gebouwen boven gebeurt.
  Waar komt het geld vandaan vr deze panden
  gemodereerd

 5. HongKongFree 20 augustus 2020 At 23:13
  Chumlong klinkt eerder Thais dan Chinees. Zijn ook ogri mangs die gasten@@

  Honkongfree klinkt meer Chinees dan Surinaams
  gemodereerd

 6. @ ….marcel 20 augustus 2020 At 22:37
  dus chinezen zijn ook druk doende met het gewilde spel …

  ze moeten pijl snel wat geld maken om terug te gaan naar huis..
  gemodereerd
  /////////////////////////////////////////////////////
  Onnozele Marcel. als jij dit niet weet,en raar vindt,dat Chinezen ook deze sport bedrijven,dan heb je hersenen die de omvang hebben van een ERWT !
  gemodereerd

 7. Dat komt er van wanneer je met paspoorten rond smijt.

  Nu komt uit China marihuana. Geen transit maar import. Straks moeten we detox foen met de verslaafden. Met geld dat er niet is.

  Veel geluk met het opruimen van de drug bende.


  Maak melding

 8. In de grote havens worden nog steeds grote partijen drugs onderschept in containers met bv bananen ZONDER dat de eigenaar hiervoor (drugs) aansprakelijk is….

  Niets is vanzelfsprekend…..

  Eerst grondig onderzoek voordat je iemand ten onrechte gaat beschuldigen..en indien schuldig…ophangen..


  Maak melding

 9. De Chinezen domineren de drugshandel heel erg geraffineerd, ze gebruiken marionetten, China sponsort ook terrorisme om andere landen te destabiliseren, waarom heeft er nooit een terroristische aanslag plaats gevonden in China? Terwijl miljoenen moslims in xing Jiang worden hardhandig gedwongen om het Chinese cultuur over te nemen. De Chinese moslima’s worden geïnjecteerd zodat ze niet zwanger worden, zodoende sterft de bloedlijn af.
  Het corona virus is in China gemaakt in een laboratorium gemaakt, bewust om een biologische oorlogvoering te voeren tegen het westen en Amerika.
  Waarom denk je dat men Chinese mobiele telefoon en telecom apparatuur van huawei wantrouwt?
  Er is geheime software geprogrammeerd in hun apparatuur om al je data te traceren!!!!
  Niemand vertrouwtde Chinezen, hun Gdp cijfers zijn ook fake. Wereldwijd is het bekend hoeveel corona doden zijn gevallen in elk land. Waarom weten de exacte dodental in China niet????

  Ze proberen de aandacht van de pandemie af te leiden door steeds ruzie te zoeken met de buurland en Hong Jong willen ze onderwerpen aan een dictatuur.
  gemodereerd

 10. Chinezen zijn toch de grote vrienden van BOUTERSE en HOEFDRAAD.

  Nu er niks meer te roven, stelen, graaien valt uit de staatskas, gaat de drugs en moordveroordeelde massamoordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE op zijn vertrouwde wijze verder met zijn criminele activiteiten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.