Dieven stelen maar liefst 25 bromfietsen

5
verdachten-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachten aangehouden in Suriname.

De politie in Suriname heeft drie mannen aangehouden die maar liefst 25 bromfietsen hebben gestolen. Rechercheurs van Regio Midden hebben in de maand mei van dit jaar Safario M.(20), Jonathan A. (19) en Henry S.(20) aangehouden voor diefstal van 2 bromfietsen.

In het belang van het onderzoek zijn zij in verzekering gesteld. Gaande weg het onderzoek zijn de rechercheurs erachter gekomen, dat deze drie mannen hoogstwaarschijnlijk nog 23 bromfietsen gestolen hebben in de politie ressorten Livorno en Houttuin.

De in verzekeringstelling van Jonathan, Henry en Safario is onlangs weer verlengd door het Surinaamse Openbaar Ministerie. De gestolen bromfietsen werden in hun geheel of in delen verkocht door de dieven.

Een aantal van de gestolen bromfietsen zijn  terug gevonden en zijn inmiddels  afgestaan aan de rechtmatige eigenaren meldt de politie.

5 REACTIES

 1. Nadat je de Surinaamse bevolking hebt opgeroepen om de covid19 regels te overtreden satan
  gemodereerd

 2. Kleine straatbandieten uit het wild west tijdperk. Tijdens het regime van bouta kon dit tuig z’n gang gaan zonder te worden opgepakt.
  Het beeld was: Slecht gemotiveerd politie personeel, weinig tot geen politie op straat, politie auto heeft lekke band of politie zit liever lekker achter z’n bureau, dus hoogtij dagen voor dieven, rovers en ander straattuig.
  Maarrrrr…..gelukkig,… er waait nu een frisse noord-oost passaatwind over Suriname!


  Maak melding

 3. Meneer de President,
  Voer de doodstraf in. Er is geen andere oplossing voor deze gasten. Het zijn gewoonweg de sterkste onkruid in de maatschappij die verdelgd moet worden.
  Laat je tanden zien.
  gemodereerd

 4. Deze blakka-mans zijn wel heel handig, ze kunnen ook gewoon een zaak beginnen in bromfiets reparatie, en op een eerlijke manier hun geld gaan verdienen. Maar stelen is natuurlijk wel makkelijker.😒


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.