Dood baby van vier dagen was geen misdrijf maar wiegendood

2
baby

De baby van vier dagen die zondagochtend op een adres aan de Wanestraat te Flora het leven heeft gelaten is overleden aan wiegendood. Dit meldt het Korps Politie Suriname op haar website.

De politie van het bureau Flora kreeg in de vroege ochtend van zondag 16 augustus de melding dat de vier dagen oude Twanisha Patta thuis overleden was. De politie ging voor onderzoek ter plaatse en vernam van de moeder van Twanisha dat zij haar rond middernacht en in de vroege ochtend van zondag 16 augustus borstvoeding gaf.

Twanisha viel in slaap nadat zij gevoed was. Toen zij Twanisha omstreeks zes uur in de ochtend in de armen nam, kwam zij tot de ontdekking dat het kind geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het kindje vast.

In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie werd het ontzielde lichaam door de politie in beslag genomen voor obductie. Na lijkschouwing is de conclusie getrokken dat in het geval van Twanisha Patta sprake is van wiegendood. Het ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.

2 REACTIES

 1. R.I.P

  Sterkte aan de nabestaanden.

  // == //

  Voorlichting aan onervaren ouders kan in sommige gevallen preventief helpen. Zo is het raadzaam om niet direct naast de baby te slapen of de baby niet op de buik te laten slapen ivm verstikking.


  Maak melding

 2. Nako en consorten waar blijven jullie nu met jullie reactie,s en conclusies zoals gezegd rustig het politie onderzoekt afwachten maar néé jullie waren wéér te voorbarig 🤐🤐
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.