Security guard die op klant schoot mocht geen vuurwapen dragen

13
Security guard die klant schoot mocht geen vuurwapen dragen
De politie was snel ter plaatse na het schietincident.

De 43-jarige security guard Navin K. die maandagavond schoot op een klant in de winkel Red Apple in Suriname, is geen buitengewoon agent van politie (BAVP’er). Derhalve mocht hij het door hem gebruikte vuistvuurwapen niet dragen en gebruiken. De man die werkzaam zou zijn voor securitybedrijf Inproser, is in verzekering gesteld vanwege illegaal wapenbezit.

De beveiliger kreeg het maandag aan de stok met de 34-jarige klant Otmar D. Toen er geen klanten meer naar binnen mochten, glipte D. de winkel toch binnen. Hij deed dat ook nog zonder een mond- en neusbedekking. De klant werd door de beveiliger aangesproken, waarna er een woordenwisseling ontstond.

Op camerabeelden die gedeeld worden is te zien dat de beveiliger met het wapen in de hand met de klant in discussie is (foto inzet). De klant lijkt woest en wordt tegengehouden door een andere man. Volgens dWT zou hij de security guard hebben uitgedaagd om hem te schieten en sloeg de beveiliger op zijn arm. Deze reageerde daarop door Otmar D. in zijn linkerbovenbeen te schieten, aldus de krant.

De Surinaamse politie was snel ter plekke (foto) en heeft de security guard ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer werd eerst afgevoerd voor medische behandeling en vervolgens naar het politiebureau gebracht. Na te zijn verhoord werd hij heengezonden.

https://www.facebook.com/andy8888982/videos/2969173019871822/


13 REACTIES

 1. Mi bigi mi tranga mi swa mi bita doe mi wang sani. Poer mi te yu tranga.
  Ai baja ooit van mijn ouders geleerd ‘frede mang ede ne broko”
  En deze tranga blaka mang no bing frede en vooral te uma sma e luku


  Maak melding

 2. En die wachtertje is ook een domme achterlijke zwakzinnige koe hij is niet bevoegd om een wapen te dragen en hij heeft nog het lef om het illegaal te gebruiken hij dacht ik ben een wachtertje met een wapen mie gevaarlijk vooral als mensen kijken hij kon beter frede zijn dan had hij nu zijn baan nog maar nu zit hij vast en zijn bewijs van goed gedrag krijgt hij nooit meer
  Mijn opa zou zeggen te joe ab wang illegaal pistooltje you o go na probleem


  Maak melding

 3. Chan moet niet alleen commissie in leven roepen maaaarrrrr FIOD haal paar van uit Nederland…dan krijgt je poppen aan het dansen.alle tekort worden een stuk makkelijker


  Maak melding

 4. De klant gedraagd zich Asiociaal, draagt geen Masker, komt binnen, terwijl Security guard zegt, zaak is gesloten.
  Ondanks ze hem tegenhouden wil hij vechten met Security guard.
  Dus Ba Zoekoe Ba Security guard en Verzachtende Omstandigheden vd Security guard
  gemodereerd

 5. Criminaliteit moet hard aangepakt worden.
  Security heeft het goed gedaan en ik begrijp niet waarom hij is opgesloten.
  Afro surinamers worden met de dag brutaler.
  Deze surinamers moeten opnieuw opgevoed worden.
  gemodereerd

 6. Ik denk dat ten aanzien van het vuistvuurwapen niet alleen de security guard maar ook het bedrijf aan wie het wapen toebehoort en verstrekt heeft verantwoordelijk gesteld moet worden hiervoor, omdat je security bedrijven hebt die security medewerkers in dienst nemen en zonder een gedegen training(BAVP opleiding) alsook zonder beediging van de PG de Guards voorzien van een wapen.
  Deze security bedrijven moeten wat dat betreft door de daartoe bevoegde instanties aangesproken en beboet worden
  gemodereerd

 7. Echt he Bongo bita en hopelijk krijgt hij zijn salaris door uit betaald voor zijn gezin mocht hij één hebben.
  En die andere gozer deed gewoon sma ai sani, je bent al fout hou je mond en loop weg. Libi sma lastig hoor.


  Maak melding

 8. De schietgrage bewaker straffen voor het dragen en schieten met illegaal wapen.Ook de klant straffen met een boete of gevangenisstraf.Dat zal hem leren aan regels te houden en hoe regels niet te negeren.
  Beiden zijn fout bezig geweest.Beiden verdienen gestraft te worden.
  gemodereerd

 9. De bewaker had ietsje meer naar rechts moeten mikken en het hele klokkenspel van die provocateur moeten wegschieten.Als ik schieten moest, zou ik het doen als ik besloot niet zijn kop eraf te schieten.


  Maak melding

 10. @ Habi Bullah

  Daar heb je gelijk in, @ Jacobus foei toch : dus je wilt de klokkenspel van die man, afschieten ????? Jij durft, om zijn toverstok af te schieten het is zijn gereedschap en tevens, zijn bron van inkomsten (kinderbijslag ) ”Effe lachen man” .

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Voor een winkel wat gesloten is, lopen er vrij veel mensen rond, hoor!
  Dat kunnen we allemaal zien in het korte filmpje.

  Maar die herrieschopper heeft gekregen waar hij om vroeg, een mooi rond gaatje in zijn been. De bewaker/beveiliger kan een andere nering zoeken en dat is jammer…Beiden waren fout, naar mijn mening.

  In meam sententiam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.