Meisje (15) overleden in ‘short stay’ pension te Moengo

13
politie-op-locatie-suriname

Een 15-jarig meisje heeft dinsdag het leven gelaten in een ‘short stay’ hotel te Moengo in Suriname.

Waterkant verneemt dat het meisje samen met met haar 17-jarige vriend in de pension bevond. Op een bepaald moment voelde zij zich onwel en liet kort daarna het leven.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. De jongeman is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Een ingeschakeld arts stelde officieel de dood vast. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Het is ook nog niet bekend of het ontzielde lichaam van het meisje, hangende het onderzoek door het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag is genomen.

13 REACTIES

 1. 15 jaar? Met vriendje in pension? Waar waren haar ouders. Losbandigheid heeft einde gemaakt aan haar leven.

  RIP meisje.
  gemodereerd

 2. Het meisje begon hevig te bloeden toen het jonge stel omgang kreeg. Suriname Herald heeft vernomen dat het de eerste keer is dat het meisje omgang zou hebben. De jongen sloeg alarm toen hij zoveel bloed om zich heen zag.

  Als dit zo is dan is de 17 jarige niet voor een kleintje vervaardigd.


  Maak melding

 3. Iemand moet zonodig weer in zijn biologie lessen duiken inplaats van koeterwaals te verkondigen weet je wel de oorzaak je leest het artikel en je trekt je conclusies zonder lijfelijke aanwezigheid op plaats delict


  Maak melding

 4. Op zo jonge leeftijd al beginnen met die flauwekul. Hebben de ouders geen toezicht meer op hun kinderen. @Meester travestiet Bongbolo Krabita @laat Me is in zo een kamertje misbruikt vroeger. Daarom weet hij/zij het niet of het een man of een vrouw is. lawpi krabita yu!


  Maak melding

 5. Het moest jullie dochter zijn overkomen dan zou je anders kraaien. Haar ouders waren aan het werk! Neem je woorden terug en vraag de heer om vergiffenis
  gemodereerd

 6. Als je het thuis niet mag doen blijven er twee mogelijkheden over. In de bossen waar je lek gestoken wordt door muskieten en mampira’s of uit respect voor het meisje een hotelkamer. Zoek de schuld dus niet bij dit stel omdat ik dit ook heb moeten doen vanwege onze kortzichtelijke ouders.
  Wel moet onderzocht worden waaraan dit meisje is overleden ter voorkoming dat die jongen een levenslange trauma oploopt. Dus laten ze dit geval eerst onderzoeken voordat conclusies worden getrokken. misschien had het meisje een onderliggend probleem.en als je het meisje te jong vind zou ik op zijn Rotterdams tegen u zeggen : Kijk naar je eigen.
  Hoe oud of hoe jong was je toen je begon?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.