76-jarige vrouw vermist in Suriname

6
76-jarige vrouw vermist in Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft een opsporingsbericht van een 76-jarige vrouw gepubliceerd. Daarin verzoekt het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit de opsporing van de vermiste Ngatimen Djowikromo-Sariman ook wel bekend als ‘Neméh’.

Ze is geboren op 30 juli 1944 te Paramaribo en woont aan de Kepankistraat nummer 29 te Paramaribo. De Javaanse vrouw is op vrijdag 14 augustus 2020, omstreeks 6:00u van huis vertrokken om de markt te bezoeken en is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

De familie maakt zich grote zorgen en zegt dat ze de laatste tijd lichte tekenen van dementie vertoonde. Dat zou kunnen betekenen dat ze de weg naar huis misschien niet kan vinden.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van station Geyersvlijt op de telefoonnummers 453570; 451222; 451677, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

6 REACTIES

 1. Oproep aan de samenleving van SU. Help a.u.b. om deze mevrouw veilig thuis te krijgen. Ouderen moeten beschermd worden en moeten zich veilig kunnen voelen en gaan en staan waar ze willen.


  Maak melding

 2. Ik hoop dat ze veilig ergens word gevonden snap eigenlijk niet dat als je weet dat iemand dementie vers hijnselen heeft je haar of hem alleen laat gaan met geld i.d.enz..ik hoop op spoedige terugkeer naar haar huis alhoewel een goede burger belt toch de politie voor zo een vrouw die verwarrende indruk maakt triest triest …
  gemodereerd

 3. Dementie 100 % de oorzaak ze is een bos ingegaan of een bospad of een vuilnisbelt of een moeras. Alle mensen in de omgeving inzetten om met man en macht uit te kammen ook de bus en taxi chauffeurs om informatie vragen.
  gemodereerd

 4. Dementie en vooral beginnend dementie is een ziekte die niet door iedereen herkend wordt. Het ene moment is alles “normaal” en ineens is het mis, zonder waarschuwing of tekenen. Mensen met dementie halen van alles is het hoofd en “lopen” dan zomaar weg. Mijn moeder had Altzheimer en nadat ze 3 keer weg was gelopen heeft men haar in een gesloten zorginrichting gedaan. De 1e keer dat ze wegliep belde ze bij de buren aan dat er een “vreemde” man in haar huis was. Ze was toen al 40 jaar gehuwd met hem. De andere 2 keer werd ze door bekenden die haar zagen lopen weer thuis gebracht, 1 keer in de stromende regen. En hoewel papa goed op haar paste, merkte hij niet dat ze stiekem de deur uit liep totdat het te laat was. Dus een vinger wijzen naar de familie is onterecht en niet eerlijk. Ik hoop dat ze mw. snel terug vinden.
  gemodereerd

 5. Die vrouw moest niet alleen op straat gaan, heel onverantwoord als ze dementie verschijnselen vertoonde. Zo lang dat ze niks van haar horen, pe maé de dang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.