Twee nieuwe coronadoden genoteerd in Suriname; aantal nu op 50

11
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname zijn twee nieuwe coronadoden genoteerd. Het gaat om een patiënt van het St. Vincentius Ziekenhuis en de andere is van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

Met de twee nieuwe doden is het aantal personen dat tot nu toe aan het coronavirus is overleden gestegen naar 50.

Maandagavond werd gemeld dat binnen 24 uur er 61 personen positief getest zijn op het coronavirus en daartegenover 118 genezen zijn verklaard.

11 REACTIES

 1. De vorige regering heeft veel te weinig geinvesteerd in ziekenhuizen, ic bedden, apparatuur en testen waardoor de bevolking nu de sjaak is.

  Nu zit de nieuwe regering met de gebakken peren lijkt het. Gelukkig ziet de meederheid van de bevolking dit ook in, op een paar minder ontwikkelden na dan.


  Maak melding

 2. telegraaf.nl/nieuws/1377933891/bijenkorf-amsterdam-moet-sluiten-door-corona

  Alle virologen hebben het overal op fout
  Alle deskundigen hebben het overal fout

  Alleen de ndp weet hoe je corona moet bestrijden.
  Hoe ziek moet je wel niet zijn toch wyambo, als je stikem blijft hopen dat dit virus meer slachtoffers maakt


  Maak melding

 3. Maripa ko, ben je door de vele fake nieuws berichten het spoor bijster geraakt. De vorige regering heeft veel geïnvesteerd in de gezondheidszorg. Een nieuw ziekenhuis in Wanics, modernisering AZP, modernisering ziekenhuis Nickerie, modernisering Katholiek Ziekenhuis, modernisering Diakonessenhuis, modernisering s’ Landshospitaal, uitbreiding met huisartsenposten en meer medische posten in het binnenland en het ziekenhuis van Atjonie en Albina.

  Waar kletst je over uit je bolle nek. Je bent gebrainwasht door de leugens van VHP, NPS, enz op de sociale media. Ik ontken niet dat er economische problemen zijn en dat ambtenaren van de Centrale Bank in de fout zijn geweest. Het land verkeert in een crisis door de eerste en tweede recessie.


  Maak melding

 4. Haha die rob blijven volhouden dat ambtenaren miljarden hebben gestolen.
  Je weet toch dat je de enige bent die nog iets van jouw aanneemt.
  Hebben ze hier al die tijd toch gelijk gehad dat je zwaar gestoord bent


  Maak melding

 5. @Mijke, de realiteit is toch even anders.Vroeg of laat zal je zien dat alle beschuldigingen ten ondergaan aan een stille dood. Het hoort eenmaal bij het politieke spel in landen als Suriname waar emoties en theaterspel in de politiek de boventoon voeren. Dit doet men bewust om tegenstanders in diskrediet te brengen.


  Maak melding

 6. @ Rob
  Het klopt in landen als Suriname is de corruptie tot middel en doel verheven. Men wil maar een ding geld geld en nog eens geld het liefste ten koste van anderen zodat het nog meer lijkt.
  In alle landen bij alle politieke partijen behalve bij de ndp toch?
  . Deze mannen zijn goudeerlijk, het zijn de ambtenaren die hebben gestolen toch? Niet de ministers toch? Die zijn zo eerlijk als een pas geboren baby toch
  Heb je door het belachelijk het klinkt
  Heb je door hoe onsterfelijk belachelijk je jezelf maakt
  Dit is de realiteit jong, dit is de realiteit
  Deal with it


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.