Security guard van winkel schiet klant neer

19
Security guard van winkel schiet klant neer

Bij een schietpartij in de bekende winkel Red Apple aan de Indira Gandhiweg in Suriname, is maandagavond rond 19.15u een klant gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de klant het in de winkel aan de stok kreeg met een security guard, waarbij een flinke woordenwisseling ontstond.

Daarbij zou de security guard zijn vuurwapen hebben getrokken. Vernomen wordt verder dat de klant het wapen weg wilde duwen, waarna een schot volgde. De klant werd daarbij geraakt in zijn bovenbeen. Een ambulance werd ingeschakeld (foto) om het slachtoffer te vervoeren voor medische behandeling.

De security guard in kwestie is aangehouden door de politie en afgevoerd naar bureau De Nieuwe Grond. De politie is ter plekke en onderzoekt de zaak.

19 REACTIES

 1. t zal me niet verbazen.wat voor volk t weer was…….zullen ze weer de wel bekende discriminatie troef hanteren
  gemodereerd

 2. Ram Singh
  Neen hoor Ram Singh wat geldt in Suriname “geef een idioot de ruimte vanuit de gedachte De Sterkste heeft de hele wereld” en treed je niet op tegen deze zogenaamde powa mangs en oemas dan krijg je ongehoorzaamheid en anarchisme.
  Probeer in het openbaar iemand te corrigeren en dan vooral bepaalde groepen dan kun je het krijgen.
  Simpel voorbeeld
  Meneer / mevrouw er staat ook een rij op hun beurt te wachten u moet achteraan aansluiten
  Antwoord: da if yu tranga kon pur mi kon mik mi soet ie mars.

  En dit Ram Singh is mij in de maand maart overkomen en wel midden in de stad aan de Maagdenstraat.
  Dus als je niet weet wat er is gebeurd geef dan een wijzer advies / commentaar


  Maak melding

 3. Weet jij dan wel wat er gebeurd is en weet jij ook wanneer er wettig vuurwapen geweld gebruikt mag worden zeker bij elke woorden wisseling mag je schieten vandaar dat die schietende idioot aangehouden is en nog steeds vast zit en niet de klant bepaalde willen altijd maar goed praten wat krom is Suriname is een vrij democratisch land waar je mag zeggen wat je wil dat noemt men RECHT VAN VRIJE MENINGSUITING maar bij bepaalde word je neer geschoten

  Ram singh je hebt groot gelijk geef ze een wapen en een uniform en ze wanen zich God en ze weten niet wanneer ze hun wapen mogen gebruiken


  Maak melding

 4. @ Ram Singh & @ Bigi Sma

  Ik moet jullie beiden helaas corrigeren, en zeggen dat jullie allebei gelijk hebben. ” Wat R.S. schrijft is waar, en dat geldt ook van B.S. ik heb ervaring met beide gevallen” En ik wil geen ras noemen, want straks word ik nog beschuldig van etnisch profileren. En dat geldt ook in het verkeer in Su, bijna iederéén heeft een wapen op zak, bij een geringste mening verschil wordt er wapen getrokken, mes/ pistool/ houwer etc etc.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. De mensheid weet niet meer wat een middenweg is, men handelt vanuit de bestaande idioterie, de macht van de sterkste tegenover de macht van de zwakkere. Al heeft de ene een doktersjas aan, en de andere een ketelpak, dan is wederzijds respect de norm om met elkaar om te gaan. Blijkbaar leven wij nog steeds vanuit dierlijke impulsen, men weet nog steeds niet de wetten te implementeren om ons een menselijk wezen te laten zijn. TRIEST, gewoonweg TRIEST


  Maak melding

 6. Wapens horen alleen bij wettelijke vertegenwoordigers van gewapende machten van een land, het leger en politie. Beveiligingsmedewerkers horen geen vergunning te krijgen om zich te wapenen, ook niet als zij zich “Securityguard” noemen.
  Het is nog steeds het Leger en Politie die de veiligheid van het volk in het land dienen te garanderen !


  Maak melding

 7. Daga interprise&co 18 augustus 2020 At 08:53
  Deze boswachter heeft je moeder ontmoet in het bos en speelde doktertje met haar ,laag geschoolde @laat me alias Bongbolo Krabita.@@@ dagoe agoe bal nietzowijs

  Eerst heb je met mijn zus gespeeld en nu met mijn moeder word wakker je bent aan het dromen of droom lekker verder je kan beter je ex zwager Brunswijk vragen waarom hij je zus gedumpt heeft je praat teveel met je zwakzinnige bek om je zus haar relatie met Brunswijk online te plaatsen je bent zo zwakzinnig dat jij jezelf je zus en Brunswijk voor schut zet Brunswijk is nu VP dan kom je op WKN verklaren dat hij je ex zwager is je bent een stommeling die niet bij machte is om verder te denken wel jammer voor jou en je zus dat ze nu geen vice VP lady is en jij geen vice VP zwager bent snap je nog niet waarom je failliet bent boswachtertje met zijn s3 kogelwerend vestje 🤡🤡😂😂😂😂


  Maak melding

 8. Daga interprise&co 18 augustus 2020 At 09:02
  Om een wapen te dragen vergeet met dat het een grote verantwoordelijkheid is. Ik ben blij dat ik die van mij heb overgedragen in Suriname.@@@

  Whooow wat interessant zeg
  En wie wil het weten 🤣🤣🤣
  Een zogenaamde buitenlander die een wapenvergunning in Suriname krijgt 🤡🤡😂🤣😂🤣 zeker van je ex zwager Brunswijk gekregen Joe ley beest je praat teveel jij alleen verteld hier op WKN je privé leven en als het niet genoeg is dan begin je over je zus en Brunswijk dat hij je ex zwager is ben je nou zwakzinnig of ben je zwakzinnig 🤡🤡🤣😂🤣😂🤣😂👍👍👍


  Maak melding

 9. Daga interprise&co@@ je beweert dat jij in Suriname als bewaker een wapen had en wat voor wapen heb jij in Nederland ik heb nog nooit een bewaker/beveiliger met een wapen gezien wel een raar verhaaltje
  Verder heb je hier op WKN bekend gemaakt dat Brunswijk je ex zwager is kan je het bewijzen of iets meer vertellen


  Maak melding

 10. En nou opzouten Laat me, je bent gewoon een jaloerse Uma weggéh. Ben je vergeten dat je met bebloede kont langs de weg lag, nu blijk dat je ook nog jaloers bent op Daga zijn vest. Daga heb je misschien een tweede handse vest voor Laat me, dan kan hij die rose beschilderen en evt glittertjes op doen. 🌈


  Maak melding

 11. Ik ken niet alle feiten en ik ben ook niet paranormaal, dus ik kan er niet over oordelen zoals velen van u. Misschien zouden de meesten van u daar een voorbeeld aan kunnen nemen. Daar zou onze samenleving een stukje objectiever van worden.
  gemodereerd

 12. Jansen jan
  De bedrijven waarvan de security guards gewapend zijn: bijvoorbeeld Mozart Security Services N.V. en SECAS NV en zeker weten die van Linscheer .
  Bezie wanneer er een goudtransport moet worden begeleid naar Paramaribo hoe zwaar bewapend deze gasten zijn en het zijn geen militairen noch politie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.