Nog een coronadode in Suriname genoteerd vandaag

7
Coronavirus in Suriname

De Surinaamse nieuwssite Starnieuws meldt zojuist dat er vandaag nog een persoon in Suriname is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Eerder vandaag waren er al twee mensen om het leven gekomen. In totaal zijn vandaag dus drie mensen overleden aan corona en is het aantal doden hiermee uitgekomen op 51.

De cijfers zijn nog niet officieel bekend gemaakt omdat de teller op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid pas na 20.00u wordt bijgewerkt. Daar staat het aantal overledenen nog op 48.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, heet tijdens de persconferentie van het Outbreak Management Control Team dinsdagmiddag in de Congreshal aangegeven dat de situatie in een ‘zeer cruciale fase’ is. “Er is nog sprake van een beheersbare situatie, maar als dit zich voortzet zullen we naar een lockdown moeten gaan”, waarschuwde de bewindsman.

7 REACTIES

 1. Als ik zie hoe druk het is op de weg overdag en in de avond dan denk ik dat we een 2e total lockdown wel kunnen verwachten. Surinamers houden niet van thuiszitten, den lobi rij anga waka dorosei.


  Maak melding

 2. Rijden met auto is niet het probleem. Ga naar de markt kijken. Vooral kwatta.
  Ga naar de terrassen kijken. Druk. Alle tafels 4/5 mensen
  Ze moeten bediend worden. Gaan naar toilet. Raken de stoelen aan.
  gemodereerd

 3. Covid, daar heeft geen enkele regering nog een antwoord op. Wel kunnen zij maatregelen treffen om het virus te beperken. Maar dan wel de juiste.

  En daar is het fout gegaan in Suriname. Destijds heeft de regering bouterse fouten gemaakt wegens falend beleid. Zo is er geen geld vrijgemaakt, voor bijvoorbeeld intensieve grensbewaking. Gelukkig pakt de onvermoeibare excellentie Santhoki dat probleem met beide handen aan.

  Ook is er niet geinvesteerd in steun voor ondernemers die daardoor de prijzen omhoog moesten gooien. Ten nadele van het volk dat toch al was uitgekleed door de toenmalige regering.

  Er is ook niet geinvesteerd in medische hulpmiddelen die het volk hard nodig had.
  Met veel doden en besmettingen tot gevolg.
  Toch is er ook een lichtpuntje, en dat is dat onder de nieuwe regering het aantal genezingen al geruime tijd toenemen.

  Je zou hieruit kunnen opmaken dat wanneer de regering bouterse herkozen was, het aantal doden momenteel tot ver in de duizend zou zijn.


  Maak melding

 4. Nogmaals het is moeilijk voor iedereen in heel de wereld, niet alleen Suriname heeft het moeilijk? Ellende wat dit virus allemaal teweeg brengt voor de mensheid, mensen volg de advies van de regering? Meer kan je niet doen? Krakti


  Maak melding

 5. deze man of vrouw met deze masker maakt mensen en kinderen bang zo als de deskundigen het zeggen in Nederland ik heb het over de vrije pers en vrije artsen die niet verbonden zijn aan die overheid mafíose,
  WANT DIE REGEGRING HEEFT EEN ANDER AGENDA EN DAT IS ZO VEEL MOGELIJK GELD BINNEN HALEN VAN DIE FONDSEN IN NEDERLAND EN EUROPA HEBBEN ZE OVER DUIZEND MILJARD EURO EN DAAR VOOR VERKLAREN ZIJN IEDEREEN VOOR DE GEK EN DE RECHTERS ZIJN OMGEKOCHT DIE PRATEN DE TAAL VAN DE REGERING.
  iIEDER BURGER DIE TEGEN DE STAAT KLACH DIENT OVER DE VIRIS VERLIEZEN ZIJN ALTIJD DE DIENNER VAN DIE KLACHTEN TEGEN DE OVERHEID ZIJN VIER NUL ACHTER. DE RECHTER JAAG ZE WEG.


  Maak melding

 6. Niet druk maken om corona alles heeft zijn tijd geduld overwint alles. Over 1 maand komt er verandering op de wereld.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.