KLM Suriname doneert Personal Protective Equipment (PPE) aan de SATCA

6
KLM Suriname doneert Personal Protective Equipment (PPE) aan de SATCA

De Suriname Air Traffic Controllers Association (SATCA) is het afgelopen weekend van beschermend materiaal voorzien door KLM Suriname. Een vertegenwoordiger van de luchtverkeer-leiders van de SATCA mocht onder meer mondbescherming en sanitizer in ontvangst nemen uit handen van de KLM Suriname manager de heer T. Hempenius (foto).

KLM vindt deze ondersteuning van groot belang en hoopt hiermee een aanzet te geven om de gezondheidsrisico’s voor bedrijven die werkzaam zijn bij onze vluchtuitvoering zoveel mogelijk beperken. “Wij hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de SATCA”, aldus meneer Hempenius.

KLM heeft zich ten doel gesteld om Europa’s meest klantgerichte, innovatieve en efficiënte netwerk luchtvaartmaatschappij te worden, maar KLM wil ook maatschappelijk betrokken zijn. Daarom levert ze diverse inspanningen met geselecteerde partners wereldwijd ter bescherming in deze tijden van de COVID-19 pandemie.

Op dit moment vliegt de KLM op de zaterdag vanuit Suriname naar Nederland. Passagiers kunnen hun tickets voor deze vluchten boeken bij ons KLM boekingskantoor aan de Hofstraat1. Mocht u contact met het kantoor in Paramaribo willen opnemen dan kan dat door een mail te sturen naar pbmreservations@klm.com.

6 REACTIES

 1. Eh wordt KLM niet financieel gesteund door de Nederlandse overheid om door de Covid crisis heen te komen( directeur kreeg ook nog even een flinke bonus, maar personeel moet inleveren…). Dus eigenlijk komt deze donatie van de Nederlandse burgers. KLM moet dan niet gaan pronken met andermans veren.


  Maak melding

 2. Heel prima van KLM.
  Ze delen hun goodluck met anderen.Dat is heel nobel van ze.Anderen denken liever aan hun zelf alleen
  Gelukkig niet de KLM.Die deelt met anderen en maken geen reclame.
  Leer hoe te delen met anderen okay @Esther.


  Maak melding

 3. @Esther Kos
  ———“directeur kreeg ook nog even een flinke bonus, maar personeel moet inleveren…”———

  KLM gaat door de Corona crisis ook 5000 mensen met ontslag sturen. Dus ik denk eerder badluck dan goodluck.
  Er is niet voor iedereen plek in de stoeletjesdans.


  Maak melding

 4. Esther Kos

  18 augustus 2020 At 15:06

  Eh wordt KLM niet financieel gesteund door de Nederlandse overheid om door de Covid crisis heen te komen( directeur kreeg ook nog even een flinke bonus, maar personeel moet inleveren…). Dus eigenlijk komt deze donatie van de Nederlandse burgers. KLM moet dan niet gaan pronken met andermans veren.

  ===========================

  Nee, KLM heeft jarenlang goed verdiend aan de route ADM-PAR. Veelal Nederlandse Surinamers hebben gebruik gemaakt van de diensten van KLM. Als er een doelgroep aan deze actie heeft mee betaald dan zijn het de Surinaamse Nederlanders wel. En vergeet niet de Nederlandse Overheid heeft nog geen officiele fiat gegeven voor de hulp operatie voor KLM.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.