Vp Brunswijk gaat via video statement in op kritiek

84
Vp Brunswijk

De Surinaamse vice-president Ronnie Brunswijk is zondagavond ingegaan op wat hij noemt ‘ruis’ die is ontstaan in de samenleving over benoemingen van RvC leden en districtscommissaris. Volgens Brunswijk is het niet zo dat de huidige regering ‘alle mensen van de NDP gaan accommoderen’.

De afgelopen dagen was er veel kritiek op de regering toen bekend werd dat oud-NDP-minister Andy Rusland als president-commissaris bij de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) gehandhaafd zou blijven. Ook snapten velen niet waarom districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost niet vervangen wordt en andere dc’s wel.

In onderstaande videoboodschap gaat de vp in op de zaken die spelen. De 2e video was is boodschap aan de afdelingen van de ABOP:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/300004467943019/
https://www.facebook.com/RonnieBrunswijk/videos/724385145009201/

84 REACTIES

 1. Hij had liever niks gezegd alleen maar Leugens 16 dc geen 18. Wie houdt wie voor de gek. Waarom andere RVC leden maar Rusland. Brunswijck probeert niet met de intelligentie van de Surinamers te spelen. Vraagt aan je vriend Bouterse. Waarom geen persconferentie bij het installeren van de dc’s? Is een waarschuwing morgen om serieus te gaan nadenken over de toekomst van Su. Laat je stem morgen horen voordat t te laat wordt.
  gemodereerd

 2. Ronnie alle NDPers eruit gooien.
  Toegevoegde waarde was en blijft 0,00.
  Laat die klootzakken rioleringen gaan schoonmaken in Santo Boma.
  De contracten zijn sws niet rechtsgeldig omdat het land in de greep was van een criminele organisatie.
  Daarom zijn ook de landen en instellingen die toen leningen verstrekt hebben aan deze clan medeschuldig aan de misstanden in Su en kunnen geen aanspraak maken op overeenkomsten die toen zijn afgesloten.
  Ze kenden allemaal de stand van zaken.
  Dus beste regering…trap ajb al deze crimies richting Boma.


  Maak melding

 3. VP brunsie. Speel niet met de intelligentie van surinamers. Voor het eerst hoor ik dat een prescom een contract heeft. Wel brunsie hou dat voor aan de achterban van jou en die zullen je ook niet geloven. Rvc functie is politiek gelieerd dus hij heeft geen enkele contract. Jij accommodeert hem omdat het de opdracht is van dilip, die jou gesponsord heeft en jou propaganda heeft gefinancieerd.


  Maak melding

 4. Niemand zet niemand aan om te protesteren. Wij gaan het doen om jou te dwingen om die ndpers die in de verschillende rvcs zijn benoemd terug te draaien. Kom niet met een smoes van dat we met elke Surinamer moeyen kunnen werken. Als dat zo is stel ik het voor om een van je ministers naar huis te sturen en een ndper te zetten. Samenwerken moet niet alleen maar binnen de rvcs zijn maar dwars door alle functies. Wij hebben tegen het beleid van ndp gestemd en zo ook tegen de leidingevenden. Dus vertel geen kolders.


  Maak melding

 5. Brunswijk is in de loop der jaren behoorlijk gegroeid in de politiek. Maar nu lijkt hij overgeleverd te zijn aan de invloed van de radicaal populistisch ingestelde figuur Bordo. Brunswijk weet als geen ander dat zijn partij thans geconfronteerd wordt met een structurering- en optimalisatie vraagstuk. Een ongeletterde figuur als Bordo heeft geen verstand van dit soort vraagstukken die thans spelen. Als het aan Bordo ligt moeten VHP-ers maar de functies vervullen die Abop niet op dit moment met geschikt kader kan vervullen. Bordo kan zich wel populair opstellen en met veel bombarie zijn standpunten verkondigen, maar dat is juist het verbloemen van zijn zwakke punt. Op intellectueel niveau is hij een zero. Hij kan zelf de functie van district commissaris of van lid van een raad van toezicht of raad van commissarissen niet vervullen. Brunswijk moet voorkomen dat hij als speelbal of voetveeg van de VHP zal fungeren. Het is daarom goed dat hij, zoals het gerucht de ronde doet zich last adviseren door Dillip Sardjoe die de vorige regering heeft ondersteund bij het verkrijgen van de stuwdam. Sardjoe kent de VHP door en door en zal Brunswijk van uitstekende adviezen voorzien.
  gemodereerd

 6. Blijkbaar zijn velen bij Waterkant de onruststokers. Hij heeft jullie al uitgelegd dat ze geen dictators zijn. Laat de mensen hun werk op een democratische wijze doen om geen gezeur te krijgen met buitenland. Jullie klagen 10 jaren lang dat Bouterse een dictator was en jullie willen dat deze regering hetzelfde beleid voorzet. Denken jullie dat mensen de van NDP geen advocaten hebben? Je moet alles goed voorbereiden en heel goed kunnen onderbouwen. Suriname is geen Wit-Rusland.


  Maak melding

 7. RVC’s van andere staatsbedrijven worden en werden op dezelfde dag direct naar huis gestuurd. Opeens kan het bjj EBS niet. HET STINKT. HEB EEN BEETJE RESPECT VOOR HET VOLK VAN SU. We zijn niet achterlijk.


  Maak melding

 8. Bigi bravo heeft een grote ego…hij moet goede nota nemen van de les die DDB van het volk heeft gehad.Je bent niets meer dan dienaar vh volk.25mei2020 is een keerpunt
  Begin te tellen hoeveel keer
  je wordt teruggefloten.Eens moet je de eer aan jezelf houden.Heeft niet met marron zijn maken.


  Maak melding

 9. @ rob
  Natuurlijk ga je brunsie adviseren om naar sardjoe te luisteren want daarmee zij ook de belangen van jou geregeld. Boro hoeft niet geschoold geschoold te zijn maar hij heeft wel maatschappelijke inzicht om te kunnen inzien dat het niet om een goede zaak gaat en dat dit als gevolg kan hebben dat abob het zelfde lot zal ondergaan als nps, da91, pl, ktpi enz.
  Btw over schoolopleiding gesproken. Welke opleiding heeft je baas ddb en gevolg doorlopen.


  Maak melding

 10. Ongelooflijk, de kwaliteit van deze video en het taalgebruik gebezigd. Het komt er ongelooflijk moeilijk en tergend uit. Dit is de Vice President van de Republiek Suriname? Well done. Het volk krijgt exact de leider die het verdient.
  gemodereerd

 11. Het volk is wakker geworden. Brunsie gaat het volk niet aankunnen. Zij gaan gewoon demonstreren tegen de 9 ndp-ers.
  gemodereerd

 12. Iedereen geeft de VP de schuld terwijl de President de overmacht heeft.
  Surinamers zijn echt dom en kortzichtig soms, jeetje man!
  gemodereerd

 13. Nu heeft iedereen een grote mond maar tijdens Bouta zaten jullie in een hoek jullie wonden te likken en op een houtje te bijten!
  Duidelijk hiermee is dat ook jullie voelen dat er meer democratie is tijdens de nieuwe regering!
  gemodereerd

 14. Drugsveroordeelde bankrover, verkrachter en moordenaar Brunswijk is de luis in de pels van de huidige coalitie.

  Mark my words.

  Suriname drijft uitsluitend op veroordeelde criminelen.

  FAILED STATE.


  Maak melding

 15. Ik vraag mij af of Brunswijk gechanteerd wordt door Bouterse. Heeft Brunswijk iets gedaan in het verleden waarvoor hij bang is. Of heeft Brunswijk een deal gesloten met Bouterse, dat hij de belangen van het syndicaat behartigd en als tegenprestatie in 2025 de steun krijgt van de NDP om president van het land te worden. Moest Edward Belfort, die veel kritiek heeft op het beleid van Bouterse daarom geen minister worden? Steeds meer mensen beseffen dat er iets niet klopt.


  Maak melding

 16. Brunswijk heeft het over ruis. Ruis is een eufemisme, dit is niets anders dan de eerste kapitale blunder van deze regering Chan en Bravo (ChaBra) .Waar is zijne Excellentie Chan? Hij houdt zich muisstil. Brunswijk heeft uitgelegd dat de NDP ook deel uitmaakt van de Surinaamse samenleving. Bravo legt uit dat samenwerking teneinde het land tot ontwikkeling te brengen, een noodzaak is. Geen enkele politieke partij ,noch president ,noch vicepresident, noch minister ,noch individu, komt bepalen dat er aan de NDP geen ontstaansrecht verleend mag worden. Een persoon is pas schuldig bevonden wanneer er tot vervolging is overgegaan door het OM ,vervolgens uitspraak van de rechter dat deze persoon inderdaad schuldig is bevonden. Zo gaat men te werk in een rechtstaat en democratische samenleving. Het volk de straat opjagen is niet de juiste manier. Je kunt pas de straat op nadat andere middelen gefaald hebben.

  Er is immers een volksorgaan in de vorm van de DNA. Daar legt het volk de problemen neer bij de diverse volksvertegenwoordigers. Worden de problemen verworpen ,kan men alsnog de zaken vanuit een juridische invalshoek benaderen. Lukt dat ook niet ,dan is de weg vrij voor protestacties etc. De juiste volgorde is wel van belang. Anders krijg je de ene stagnatie na de andere. Het schiet niet op. Deze regering moet in alle rust de gelegenheid krijgen zich te bewijzen. Daarbij is iedere samenwerking nodig . Dus ook de NDP. Deze regering moet wel transparanter wezen. Waar is Chan?


  Maak melding

 17. Wie is de president van Suriname.
  Is dat Brunsi of Santokhi.
  Ikzelf dacht Santokhi. Hij draagt ook de eindverantwoordelijkheid van de regering.
  Maar hier zie je steeds meer alsof Brunsi in Su de scepter zwaait.
  Santokhi wordt wakker en grijp hard in waar in het ’s landsbelang daadwerkelijk hard dient te worden opgetreden.
  gemodereerd

 18. Allemaal leugens Brunsi wat je verkondigd.
  Op welke universiteit heb je gestudeerd dat je niet eens kan tellen hoeveel nieuwe dc’s de president al benoemd heeft.

  Nutuurlijk kun je een ieder ontslaan in vaste dienst of niet, wanneer deze persoon niet geschikt blijkt te zijn voor de functie aanstelling. De ndp’rs hebben op alle departementen een potje van gemaakt. Ongeletterde personeel op belangrijke plaatsen neergezet alleen maar om politieke redenen. Dit werkt gewoon niet.

  Al 4 weken aan de macht en je laat niets van de veranderingen zien. Wie houdt wie voor de gek.
  Berovingen en moorden nemen steeds verder toe en liggen op historisch diepte punt. Wat een idioot beleid!!
  Na 4 weken nog steeds het overheidsapparaat dat slagvaardig moet functioneren en de huishouding is niet op orde. Wie houdt wie voor de gek, dan moet deze regering maar opstappen.

  Een ieder die disfunctioneerd en kun je zien aan het gevoerde beleid, kan worden onslagen of een lagere baan worden geboden. En waar sprake is van overschot aan personeel is aanleiding voor de werkgever die weer op een gezond niveau te brengen. Anders gaat de boel failliet!!
  gemodereerd

 19. Meneer Brunsi heeft het eerst over trainingen van dc’s voor dat die kan worden ingezet op hun posten. Wat een idiote gedoe. Dus je neemt personeel aan om die eerst te gaan opleiden terwijl het schip aan het zinken is. En waar zijn de afgestudeerden in Su gebleven??
  Wordt weer een bananen praat??
  Santokhi wordt wakker!!!!
  gemodereerd

 20. Alle burgers die op de nieuwe regering hebben gestemd, hebben ook het recht om in verzet te komen. Dus Brunsi houd je gekraai op, wij bepalen en niet jij wat wij moeten gaan doen.
  Doe wat jij moet doen in het belang voor het land. Wij houden je kritisch in de gaten.
  gemodereerd

 21. Wat niet gesproken wordt door Brunsi is, dat alle onslagen dc’s voor hun leven voorzien zijn van een uitkering of pensioenuitkering. Is toch geldverspilling?
  Wat gaat u hiertegen doen???????????
  gemodereerd

 22. Brunswijk geeft aan zich op te maken voor presidentschap in 2025. Hij wilt dat Abop moet groeien. Opzich geen probleem. Elke politieke partij heeft die ambitie.
  Het probleem is dat Brunswijk wilt fuseren met NDP, de paarse patjakkers die ons land geruineerd hebben. Hij heeft zelfs de fout gemaakt Missiekabaa een Messie te noemen.

  Beste masra Brunswijk,
  het volk heeft gesproken en gekozen:
  geen samenwerking met paarse patjakkers. Zij mogen nergens meer zeggenschap krijgen, zij mogen nergens meer beleid bepalen. En het gaat niet alleen om Andy Rusland en Nerkust maar om nog een aantal paarse pooiers die gereshuffeld moeten worden.
  Er is een coalitie geformeerd, hier wordt als eerste mee samengewerkt. Geef collega en partner NPS ook de gelegenheid.

  Mee eens, wij zijn Surinamers en wij willen met alle Surinamers samenwerken want alle Surinamers zijn nodig.
  Er is genoeg werk beste Masra Brunswijk. Laten zij meehelpen met de binnenstad schoonmaken, afwateringen en riolen lopen verstopt door zwerfafval, onderhoud overheidsgebouwen, werk in de cassavefabriek, werk in de bacoventeelt, etc. laten zij daar aan meewerken.
  De paarse patjakkers hebben ons land kapot gemaakt zij moeten helpen opbouwen. Er zijn geen inkomsten laat ze werken in de productie en landbouw. Maar geen transport want wij willen ook geen drugsdoorvoerland meer zijn.

  Beste masra Brunswijk,
  u wilt dat ABOP groeit ? Laat ABOP met geheven hoofd en met trots groeien. Missiekabaa is geen Messie maar een messie (plat uigedrukt voor mes) , een dolksteek.
  Laat dit een wijze les zijn. Breng geen rotte appels in uw partij. Deze fout heeft heel ABOP te schande gezet.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 23. Als Suriname van deze joker,brunswijck, wil afkomen dan moet de dna ervoor zorgen dat er een ander kiesstelsel komt. En er goed voor zorgen dat een dna lid niet met een paar honderd stemmen gekozen kan worden, dna lid gekozen met 200 stemmen kan niet komen bepalen voor bijna alle surinamers.

  Gebeurd dit ,ander kiesstelsel, dan kan een partij als abop niet bepalen wat er gedaan moet worden in SU.

  Vhp is overgeleverd aan de abop.
  Ze hebben de ministeries waar er goed gefraudeerd kan worden.
  Niet te vergeten binnenlandse zaken, ze hebben er voor gezorgd dat er een domme, gewillige ,onderdanige Javaan minister is. Dan kan er de eerstvolgende verkiezing gefraudeerd worden, daarom zegt hij telkens en lachend dat abop de eerstvolgende president zal leveren. Kijk maar goed als hij het daarover heeft. Voor het presidentschap is binnenlandse zaken met dat ding als minister daar nodig om te kunnen frauderen.
  Pl had geen stemmen misschien 1 dna zetel.


  Maak melding

 24. Falend beleid, mismanagement, geen (lange termijn) visie, gebrek aan kennis en empathisch vermogen zijn factoren die ertoe hebben bijgedragen dat figuren als brunswijk en bordo maatschappelijk invloed hebben gekregen.
  Als de gevestigde politieke partijen meer gehoor hadden gegeven aan de problemen van de bewoners van het binnenland en met oplossingen waren gekomen (betere scholing, gezondheidzorg, electriciteit, schoon drinkwater en niet te vergeten een schone omgeving, was het nooit zover gekomen.


  Maak melding

 25. Brunswijk heeft uiteindelijk regeermacht verworven en nu dringt het tot hem door dat sociale media niet te vertrouwen zijn. Brunswijk is geland uit de sociale media psychose. Nu realiseert hij zich ook dat de stemmenwinst die hij en zijn coalitiepartners behaald hebben mede dank zij de hele en halve leugens op de sociale media behaald zijn. Dit is een fundament die wankel is om op te steunen. Het gedonder moet nog gaan beginnen.


  Maak melding

 26. Nogmaals deze regering zit pas drie weken,dus geef ze een kans. Wat de ndp 10 jaar kapot gemaakt heeft zal niet binnen een jaar of misschien zelfs binnen 5 jaar herstelt worden, maar we moeten wel deze regering die er gekozen is het voordeel van de twijfel geven dat ze hun best voor het volk willen doen.
  gemodereerd

 27. BOKITO LIEGT:

  De bestuursverkiezing van de ABOP is gehouden op 5 mei 2019. Op die verkiezing zijn vijf ondervoorzitters gekozen. Deze zijn: Joël (Bordo) Martinus, Diana Pokie, Hendrik Cairo, Waldo Jeso en Marinus Cambiel. Brunswijk deelde op de vergadering mee dat Leo Brunswijk en Martinus de verkiezingscoördinatoren zijn van Paramaribo.

  De abop is de enige organisatie die alleen ondervoorzitters kent en ook geen bestuursleden heeft. Elk bestuurslid is dus ondervoorzitter.
  Brunsie opgepast: we slaan jou met jouw eigen woorden om de oren. Jij bent de zwakke schakel in deze fragiele regering en we gaan je heel goed in de gaten houden.Anders : andere ABOPPER gewenst.


  Maak melding

 28. Waarom zou je mensen willen accommoderen die er de laatste 10 jaar een grote teringzooi van hebben gemaakt en bij de afgelopen verkiezing massaal door het volk zijn weggestemd. Je moet ze allemaal voor het gerecht slepen. Man, man, man alleen al het feit dat ze 10 jaar lang de NDP hebben gesteund in het destructieve beleid om Suriname naar de ondergang te helpen.
  Die Brunswijk begint zich ook zoals die grote crimineel van de NDP op te stellen. Het is hem allemaal naar zijn kale hoofd gestegen. Macht maakt corrupt en absolute macht maakt absoluut corrupt. Hij heeft de capaciteiten niet en is totaal niet geschikt om leiding te geven aan het land. Ook niet als hij zich laat leiden naar inzichten van de grootste belastingontduiker in het land Suriname.
  Surinamers moeten NU afrekenen met deze leeghoofden of ervoor kiezen voor eens en voor altijd de paria’s van Zuid-Amerika te blijven.
  God zij met ons Suriname.


  Maak melding

 29. Paki-RAT-igri,

  wat doe jij nog hier….vervelende kakelkut.

  Jij zou toch ná 25 Mei 2020 wegwezen van dit forum.🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

  Je bent zo een typische paarse, onbetrouwbare leugenaar uit die corrupte, criminele organisatie NDP. 🥊🥊🥊

  Flikker op naar je paarse slangenkuil in de krochten van de Bijlmer. 👊👊👊
  gemodereerd

 30. De sociale media heeft deze nieuwe regering geholpen bij de verkiezingen. Nu wil de sociale media ook gaan bepalen wat de regering wel of niet moet doen! Bij het aantreden van de nieuwe regering heeft zowel de president Chan Santhoki als de vicepresident Ronnie Brunswijk gezegd dat met IEDEREEN samen gewerkt gaat worden! Je kan als nieuwe regering onmogelijk een derde deel van de bevolking (oppositie 18 zetels) zomaar aan de kant gaan schuiven!

  Ik krijg sterk het vermoeden dat het onvermogen van deze nieuwe regering gecamoufleerd wordt om tot een krachtig beleid te komen! Deze nieuwe regering moet nu echt daadkracht tonen en aan hun programma houden! Laat je niet afleiden door al dat geleuter op de sociale media!

  Suriname is een democratie. Dat betekent dat Suriname een volksregering heeft. De regering is voor het hele volk en niet alleen voor de coalitie! De Surinaamse president en vicepresident moeten meer hun best doen om het land samen te regeren en niet een tweedeling in de samenleving teweeg brengen!
  gemodereerd

 31. Deng NDP na wan hebi, wan takru ati.
  Alles waar NDP zich meebemoeit vernietigd.
  NDP bemoeit met ABOP en ABOP begint te scheuren.
  Het is niet goed van Brunswijk om nu zo over Bordo te praten. Bordo heeft geholpen de partij te bouwen terwijl NDP nog steeds de verdeel en heers truc toepast.


  Maak melding

 32. Na het kijken van de video boodschap geef ik Ronnie B (VP) de voordeel van de twijfel.
  De wereld is niet in een dag gebouwd. Deze regering verdient de tijd die nodig is voor de beloofde hervormingen. Alleen zou ik funtionarissen die vervangen gaan worden (rusland) geen actieve rol meer geven in lopende projecten, maar alleen een adviserende rol. Besluiten, vooral financieel, moeten aan de VP voorgelegd worden.


  Maak melding

 33. Beste mensen…., heeft de regering een advies nodig…, vraag het aan het volk.., mensen in Suriname.., U moet een advies uitbrengen… U mag zelfs op een geëigende manier een protest uitbrengen..Hooghart denkt als een missionaris uit 1800…Zeg aan Hooghart dat God wel aanschouwt, maar dat U er zelf voor moet staan.. .. Waarom moet de politiek het advies van Dilip Sardjoe volgen… Ja.., een ondernemers-vereniging kan adviseren, maar dan over hun eigen problemen…, niet wie distrikt commissaris moet worden… Volk van Suriname.., U bent geen verwende massa zoals de ndp deed voorkomen.. Hoe kan 5 dagen in de week bruine-bonen.., een verwenning zijn.. . Het blijft een grote kunst voor de coalitiepartijen.. Abop-vhp en Co. om de inflatie in Suriname te bestrijden.. Er is door de vorige regering onnoemelijk veel geld in omloop gebracht.. Meeste ongedekte print-papier uit China… Aanpak van koopkrachtverlies voor zeg het onderwijzend personeel of de politie is een grote klus… Mensen… Uw kinderen zitten op middelbare scholen.., zijn geslaagd of moeten nog… Het hoger onderwijs is een dure aangelegenheid.. Eensgezindheid en mobiliteit mag Uw toekomst bepalen.. Covid-19 creëert wereldwijd niet alleen chaos maar ook werkloosheid… Vooral sterkte en kracht daar in Suriname en vergeet je mondkapje niet…..


  Maak melding

 34. Stuur die paarse patjakkers met verlof, want na einde contract gaan ze hun vrije dagen willen afkopen. Kijk wat kort lontje, van der San, had gedaan.


  Maak melding

 35. De NDP heeft 16 zetels behaald. De op een na grootste partij dus. Haast een derde van de 51 zetels. Dus is de NDP ook het volk. De hetze die ontstaan is tegen de NDP waarbij men mensen naar huis wil sturen of elders plaatsen is haast niet te realiseren. Het moet namelijk voldoen aan de wet. Stel je nu eens voor dat persoon A een functie bekleedt bij een of ander ministerie. Een directeur of een manager whatever. A is in vaste dienst of heeft een contract. Al die tijd heeft A zijn werk naar behoren verricht. Nu komt er een overname van de macht. Er komt een bevoegde en die zegt ;”Hey we gaan je ontslaan”. Waarom?, vraagt A. Ja ,je bent van de NDP. Hoe gaat men het dienstverband van A ontbinden? Want A gaat naar de rechter. De rechter weet inmiddels dat men de NDP wil weren. Het is overal rondgebazuind. Nou ,het feit dat je van de NDP bent en om die reden ontslagen wordt ,is niet rechtsgeldig. Het is regelrechte onzin. Het druist tegen alle normen en waarden. Het is zelfs strafbaar. En zo kan iedere ambtenaar zich verweren. Lijkt me geen bezuiniging. In deze kan een deel van het volk dus niet op de stoel van de rechter gaan zitten. Anders praten we over anarchie. Anarchie is niet iets dat aangemoedigd moet worden. Geen tijd voor emoties. De NDP is ook het volk. Van hoog tot laag. And remember; onschuldig tot het tegendeel bewezen is. En wie doet dat? Het volk of de rechter?

  De politieke plannen voor de toekomst van Brunswijk, is een zaak tussen zijn partij en hem. Voorlopig dient hij het land Suriname. Dat is het meest voorname.Daar moet hij zich op concentreren. Nu krijgt hij zendtijd om zijn partij toe te spreken .


  Maak melding

 36. Bravo doe niet zo dom of denkt jij dat je achterban zo dom is en je leugens gelooft.

  Zie de feiten duidelijk onder ogen aan. Het Surinaamse Volk wil niets te maken hebben met bouta, mike nerkus, andy rusland, ndp. Alle ndp-ers moeten opzouten. wanted lasie a verkiezing.

  Bordo en Belfort zijn juist de mensen die je goed gezind zijn. bouta heeft je gepakt. Je bent gewoon zijn slaaf, zijn schoothondje van bouta. Bouta is je baas als het om leger gaat, jij was zijn lijfwacht. Jaag al die ndp-ers weg uit de raden van commissarissen. Jagi din man en ga ook naar de demonstratie toe. Arki din man.

  Als je echt de VP van de Surinamers wil zijn, sodemieter al de ndp-ers op en roep
  Belfort en Bordo weer op om je te ondersteunen. Bravo jij bent fout, niet deze mensen. Breek radicaal met Bouta en ndp. A ne woko foe wani waka tapoe two pasie.

  Loes bouta, Loes ndp. loes alla din ndp – rvc.

  A combi VHP, ABOP, NPS, PL boen. Loes bouta!, Bavo, a ne woko!


  Maak melding

 37. Mensen,Brunswijk wil zijn achterban verenigen,en zijn partij groter maken,Miesikaba,ìs een Messie Akimboto een Ronaldo,en de NDP heeft niet alleen rovers & boeven,lieden als Bordo,en Balcon schreeuwer Belfortzijn niet bevordelijk voor ABOB.zij brengen alleen maar djoegoe djoegoe door hun stom gezeik en BOUTA krijgt wèèèr de schuld van alles.halloooo ! mensen als Guillermo Samson ,die op een functie jaagt probeert Brunswijk als vp te beschadigen op allerlei manieren,op de radio in de diaspora.zij hitsen de mensen op om op straat te protesteren.die hele Samson praat altijd degrinerend over Suriname(rs),noemt Brunswijk ongeletterde analfabeet,de universiteit een koemakoisie universiteit enz..als hij een post aangeboden krijgt is ie gelijk stil dan hoor je niks meer van deze gast.
  gemodereerd

 38. Deze man doet mij denken aan de periode Venetiaan. Toen heeft Somohardjo Venetiaan dusdanig gechanteerd met een regeringscrisis dat Venetiaan zo bang was geworden en niets tegen de PL durfde te doen. Nu heeft Brunswijk de rol van Somohardjo overgenomen. Hij zit Santoki dusdanig te chanteren en Santoki, bang voor een regeringscrisis, durft niets te ondernemen en zegt op alles ja en amen. In zijn hebzucht naar macht ziet Bokito enkele dingen over het hoofd. De NPS ziet het niet meer zitten en kan in de oppositiebanken meer bereiken dan in de Coalitie. Ook politieke winst in 2025. Samengaan met de NDP staat gelijk aan politieke zelfmoord van de ABOP. Overigens zij vermeld dat elke politieke partij die met de NDP heeft samengewerkt verkiezingsschade heeft opgelopen. En niet vergeten: De NDP is niet in staat om samen met de ABOP Suriname te redden. Suriname zit nu te diep in de put. Alle inkomsten verpand, geen leningsmogelijkheden meer, alleen uitgaven. Surinamers zijn nu boos en de hel zal zeker losbarsten.


  Maak melding

 39. NDP had 16 zetels behaald.
  “In het verleden behaalde resultaten gelden niet voor de toekomst.”
  Bepaalde ndp stemmers wachten nog steeds op die paarse auto die ze gewonnen hadden. De NDP is nu minder dan 8 zetels waard.
  Brunswijk moet nu niet denken dat als hij NDP binnenhaalt dat ABOP dan 16 zetels erbij krijgt. Wanneer Brunswijk 1 NDPer binnenhaalt vertrekken 10 ABOPers.

  Als Brunswijk niet deze fout had gemaakt was ABOP nu 2 x groter dan wat NDP nu is. Deze fout van Brunswijk laat Abop niet groeien maar breekt ABOP af.

  Het enige positieve in deze kwestie is dat het volk direct reageert en de regering heeft een open mindset en is bereid gehoor te geven. Dus niet zoals de regeringen olv Bullshit Bouta.

  Niet storen.
  Wij werken aan een nieuw Suriname.
  Krakti !


  Maak melding

 40. Deze onderontwikkelde meneer heeft totaal geen gevoel en is alleen maar uit op zijn eigen belang omdat hij het geld hard nodig heeft om zijn honderdtal kinderen en een batterij aan vrouwen te onderhouden.
  gemodereerd

 41. Het blijft een onbetrouwbaar sujet die totaal niets aan opvoeding en ontwikkeling heeft bijgeleerd. Je zou denken dat als je met zo een intelligente en integer persoon als Santokhi optrekt, je iets bijgeleerd zou hebben. Brodo zei het al. Deze Brunswijk is een ongeleid projectiel en heeft niets in de politiek te zoeken. Behalve onbetrouwbaar is Brunswijk ook nog eens agressief en een terroristen-maatje. Men is toch niet vergeten dat zijn dochter ‘goed’ bevriend was met die twee terreurverdachten uit Den Haag ?
  gemodereerd

 42. john 17 augustus 2020 At 11:40

  Het kan een complottheorie zijn maar ik vermoed dat Brunswijk een hand gehad heeft dat de VHP niet de absolute macht heeft gekregen. Ik denk dat hij samenspande heeft met Mike Nerkust, ook zo een verschrikkelijk onbetrouwbaar persoon. Ik vermoed dat Nerkust Brunswijk op de hoogte gehouden heeft van zijn nachtelijke stemmen diefstal en ik vermoed dat hij ervoor gezorgd heeft dat de partij ABOP een extra zetel kon bemachtigen waardoor de VHP de absolute meerderheid misliep.
  Ja, Santokhi wordt hard tegengewerkt en ik vrees dat deze regering door de onbetrouwbaren tot val gebracht wordt. Natuurlijk zit dictator en kolonisator Bouteser in zijn vuistje te lachten tenzij …..Santokhi het buitenland militair laat ingrijpen of ….. zal het Surinaamse volk eindelijk eens laten zien dat het over harde ballen beschikt ?
  gemodereerd

 43. Wat denk je Bravo dat wij dom zijn? Come on speel niet met onze intelligentie. Jij accomodeert duidelijkl Dilip Sardjoe en DDB. Sind wanneer is een contract bepalend voor een RVC ? Men wordt benoemd en je kan de RVC vervangen, hoe is dat gegaan bij derest? Schaam je diep om Peneux met een vonnis in de RVC te zetten en die vent van Ridusa. Is het een inlossing van de truien? Gooi je MBA (gekochte titel) maar weg. Je laat je ware aard zien met de uitspraak: om de partij groter te maken moet je iedereen binnen halen. Bedrieger en onbetrouw als geen ander.
  gemodereerd

 44. @Para Express,
  Brunswijk begint door te krijgen wie achter de acties van Bordo zijn. Bordo is achter de schermen bezig met figuren uit de VHP. Het zijn namelijk de honderden VHP sociale media accounts die de indruk willen wekken alsof de hele Abop tegen Brunswijk is. De VHP is een onbetrouwbare partner. Aanhang van de VHP maakt Brunswijk uit voor Bokito. Foei toch.


  Maak melding

 45. Haha iedereen weet dat Brunsie een lijfwacht van Bouterse was. Baas heeft ze altijd goed behandeld. Bhagwandas was die kloot.
  Chan gaat Brunsie NIET kunnen controlen. Hij weet dat.
  Brunsie bost de coalitie binnen 1 dag. Vergeet het niet.
  Brunsie heeft voor 1 man ontzag. DDB.
  Bouta krijgt van alles verslag.


  Maak melding

 46. Hadden jullie nog anders verwacht van deze narcistische vp. Suriname zal nooit vooruitgaan met dit soort ego trippers. Mooie woorden voor de verkiezing ondertussen steel ik al het goud bij lelygebergte en kap illegaal hout langs langatabbetje en patamacca. Maar neks no fout toch. Ik ben integer!!!!!!


  Maak melding

 47. Hij heeft NPD trekken.

  Dat komt naar voren door aan te halen dat hij zich opmaakt voor presidentschap in 2025
  Waar nota bene wordt samengewerkt met de president.

  Dat betekent dus dat de samenwerking/communicatie tussen de president en VP. NIET gesmeerd zal verlopen, tenzij de de president bepaalde zwaktes vertoont.

  Als de president eerlijk is tegenover Suriname zal hij het moeilijk krijgen
  mits NDP wordt uitgeroeid met wortel en haarwortel binnen de regering.


  Maak melding

 48. Nu is Brunswijk is een Bokito…
  . John@@ Je moet je schamen. Zijn de VHP aanhang betrouwbaar?? Sommige vervallen weer in hun oude gewoontes. Suriname weest waakzaam voor racisten. Ze wachten op hun kansen.


  Maak melding

 49. Brunsi leert zwemmen in het pierenbadje en de badmeester kijkt toe. Hij krijgt geen zwemband, eerst zelf leren zwemmen. 🏊‍♂️
  Kom op je kan het!

  Demo gaat niet door.


  Maak melding

 50. Een mogelijke optie is om het onderzoek naar de corruptiezaken, vd actoren op de zwarte lijst, te prioriteren.
  Voordeel, het vergemakkelijkt het ontslag.
  De plicht om deze lieden te ontslaan, wordt dan genomen vanuit overmacht. Blame It in the voters. De ex-volkspresident heeft geen problemen met het volk, dit onderdeel vd deal afstrepen.
  Zo niet zijn rechtszaak vervroegen.


  Maak melding

 51. @wendy, daarom was Brunswijk door bouta uit de coalitie gezet. Hij is gewoon een bedrieger,leugenaar!
  gemodereerd

 52. @ RobG 17 augustus 2020 At 13:27

  Kan je ook iets anders bedenken dan complot theorieen ?
  Het is altijd de schuld van de VHP.

  Brunswijk wordt bokito genoemd ? Maar Bordo werkt achter de schermen met VHP ?
  Denk toch even logisch na.

  Je beweert een geleerde te zijn maar laat je constant afleiden door bijzaken en fantasieen.

  Wat voor voordeel heeft de VHP om eigen coalitiepartner op dit moment zwak te maken ?
  VHP ziet het juist als een groot voordeel om ook het binnenland in de regering te hebben.

  Het enige waar jij mee bezig bent zijn complot theorieen en doembeelden verzinnen.
  Durf de realiteit in te zien en te accepteren beste RobG.

  Krakti !


  Maak melding

 53. pakiratigri 17 augustus 2020 At 11:20

  Dat is juist meteen het probleem. A heeft z’n werk NIET naar behoren verricht. A heeft gestolen en is mede verantwoordelijk voor de ondergang en het bankroet van het land.
  Die Brunswijk is net zo onbetrouwbaar als elk één van de NDP, totaal geen ruggengraat.


  Maak melding

 54. “Ex-minister Chotkan tekent “wurgcontract” met NVB-directeur.”
  Zoiets als een “wurgcontract” bestaat niet. Meteen ontbinden en de casus naar de PG sturen om te onderzoeken. Zowel Ex-minister Chotkan als de NVB-direkteur Guno Robertson hebben zich heel bewust schuldig gemaakt aan malversaties. Je kan er gewoon vanuit gaan dat de man volgens de gangbare wetten de pensioengerechtigde leeftijd van 60 jaar ook al heeft bereikt. Soso fufuru man.
  Weg met het klootjes volk van NDP, heb totaal geen medelijden met de dievengilde van Suriname.


  Maak melding

 55. Dit bericht kreeg ik net uit Suriname.
  ==================================

  Er is momenteel heel veel beroering in de gemeenschap op de moves van Brunswijk.
  Wat is er precies aan de hand?
  Het is namelijk zo dat toen bleek dat NDP niet in het machtscentrum zou komen, heeft toen Dilip Sardjoe zich ‘ingekocht’ bij Brunswijk. Brunswijk heeft een groot bedrag van Dilip Sardjoe ontvangen met de deal dat Dilip Sardjoe via VP Brunswijk zijn macht in een aantal sectoren en posities kan en zal mogen behouden. Om direct toegang op het reilen en zeilen van het kabinet van de VP te krijgen heeft Dilip Sardjoe één van zijn top managers, Anand Pherai, tot senior beleidsmedewerker laten benoemen op het kabinet van de VP. Anand Pherai zit 3 werkdagen van de week op het kabinet van de VP. Anand Pherai is in het dagelijks leven directeur van Rudisa Motors. Verder is hij Vz van voetbalclub Transvaal. Anand Pherai was ook belast met bouw van Wanica Ziekenhuis namens Rudisa Holding. Nu zit Anand Pherai ook in de RvC van Nationaal Vervoers Bedrijf (NVB). Iedereen focust nu op Nerkust en Andy Rusland en de andere bandieten, maar as van de kwaad is de combinatie Ronny Brunswijk met Dilip Sardjoe.
  Ronny Brunswijk heeft de job genomen om de corrupte handlangers van Dilip Sardjoe te faciliteren. Boze tongen beweren dat zelfs de schoonzoon van Dilip Sardjoe, Rayen Torilal, intussen ook is gepositioneerd op het kabinet van VP Brunswijk.
  President Chan Santokhi doet zijn maximale best om ons land uit de crisis te halen en daarna een welvarend land te maken en intussen is VP Ronny Brunswijk machtsdronken en zich laten omkopen door een corrupte ondernemer om dit land naar de verdoemenis te brengen.
  Wat zich nu afspeelt is letterlijk,
  *Money talks bullshit walks*

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 56. Zoals ik al zei dat wat als blijkt dat Brunswijk steekpenningen heeft aangenomen ?
  ABOP-ers en un Buskondre pipel, we willen jullie in de coalitie houden maar hou een integere leider stand by.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 57. De sociale media heeft deze nieuwe regering geholpen bij de verkiezingen. Nu wil de sociale media ook gaan bepalen wat de regering wel of niet moet doen! Bij het aantreden van de nieuwe regering heeft zowel de president Chan Santhoki als de vicepresident Ronnie Brunswijk gezegd dat met IEDEREEN samen gewerkt gaat worden! Je kan als nieuwe regering onmogelijk een derde deel van de bevolking (oppositie 18 zetels) zomaar aan de kant gaan schuiven!

  Ik krijg sterk het vermoeden dat het onvermogen van deze nieuwe regering gecamoufleerd wordt om tot een krachtig beleid te komen! Deze nieuwe regering moet nu echt daadkracht tonen en aan hun programma houden! Laat je niet afleiden door al dat geleuter op de sociale media!

  Suriname is een democratie. Dat betekent dat Suriname een volksregering heeft. De regering is voor het hele volk en niet alleen voor de coalitie! De Surinaamse president en vicepresident moeten meer hun best doen om het land samen te regeren en niet een tweedeling in de samenleving teweeg brengen!


  Maak melding

 58. Djamoe 17 augustus 2020 At 16:13
  Dit bericht kreeg ik net uit Suriname.
  =======================================

  Niemand durft Dilip aan te pakken. Het is gewoon een kwestie van een onderzoek instellen naar de belastingontduiking van de Rudisa Groep, moet je zien wat er allemaal naar boven komt drijven. De man wordt dan makkelijk voor een paar honderd jaar weggezet.


  Maak melding

 59. Eens @Sabaku,
  Zo iemand zegt mij persoonlijk absoluut niets. Hoezo niet durven aan te pakken? De belasting afdracht vanaf 1976 moet uitgezocht worden. Ook de aanbestedingen vanuit de overheid tbv dit verzameld bedrijf.
  De Surinamer doet ook mee, want ze kopen bv liever de rudisha kip dan bij de lokale ondernemer etc etc. De kracht ligt bij hunzelf. Koop niets.

  Als een Internationaal beursgenoteerd bedrijf negatief in het nieuws komt, dan dalen de aandelen. Het bedrijf lijdt verlies. De consument koopt liever ergens anders en investeerders blijven weg.

  Punt is, de power ligt bij jezelf.
  Jullie maken die man groter dan hij is.

  Ik snap nu waarom de President EBS wil privatiseren. Contract EBS en sardjoe voor 35 jr


  Maak melding

 60. Ronnie Brunswijk,

  Alla den Afrikan-Srananmang e loekoe na Joe tapoe.
  Joe abie na sroto ienie joe anoe. Joe kan jepie den. Joe abie na maktie now.
  Den wan libie ini Sranang. Deng no wani libi ini wan kondre san djersie India. Den no wani Paramaribo kon tron no wan enkrie Calcutta. Den no wani njang roti ala dei.
  Hindoestani moesoe de na ini Sranang. Den no moesoe habie foe long, foe den toe na Sranang mang tide. Ma no meki den kon verterie joe fa foe setie a kondre. Moro Creoro de na Sranang. Marron noso ifoe a fietie moro foe taki Boeskondre-Soema, Foto-Nengre, Moksie-Wang. So na deng moesoe drai a kondre.
  Span kraktie nanga NDP, BEP nanga NPS. Efoe na a regering diesie moe fadong, meki a fadong. Oeng moesoe foe finnie wang fassie foe wroko makandra. Dan oeng moe sie wan fasie foe a president diesie e gowe. Efoe no nanga safoe dan nanga tranga.
  Strei de foe strei, No frede! !
  Den bigi soema foe wie, den no beng frede. Nanga tranga den Bakra no ben mang hori den na ondro. So tide no wang enkrie Hindoestani no moesoe prakserie dati eng e go proberie foe doe san a Bakra no ben mang.
  Kraktie ! !


  Maak melding

 61. Ik lees dat Linco liever heeft dat Suriname totaal kapot gaat dan dat het door een Hindostaan op de rails wordt gebracht. Vanaf 1980 is Suriname in alle opzichten afgegleden. De recente onthullingen over de corruptie, fraude en diefstal zou een eye opener moeten zijn om nooit meer in hokjes te denken. Als ik de werkwijze van Santokhie vergelijk met Bouterse dan moet ik zeggen dat ik erg blij bent dat er eindelijk een Surinamer is opgestaan die weet van aanpakken. Ik ben er daarom van overtuigd dat bij de volgende verkiezing veel meer Creolen op de VHP zullen stemmen dan op 25 mei het geval was. Met name de beter opgeleide Creolen zullen het algemeen belang van Suriname op de eerste plaats stellen en niet de etnische afkomst van de president van Suriname.


  Maak melding

 62. Bravo spreekt niet de waarheid. Zijn broer zit toch ook bij de EBS. De EBS is toch de melkkoe van ndp en de paarse kakkerlakken. Vele miljoenen us-dollars verdwijnen in de zaken van hen. Het volk weet niet wat er daar allemaal binnen de EBS gebeurt.

  Is de EBS wel van de staat Suriname of van een criminele organisatie? Zie wie allemaal daar de directeuren zijn geweest, in de rvc, steekpenningen, wurgcontracten, wat accountskantoor over geschreven hebben. enz

  Bravo zal andy rusland handhaven even als zijn broer bij de EBS. De belangen verstrengelingen van de boeven zijn groot.

  Beste Surinamers jullie worden met open ogen bedrogen. De EBS is een broeinest waar criminelen multi miljonairs worden.
  gemodereerd

 63. Het groot kapitaal die sturing wil geven aan de politieke processen in de Surinaamse samenleving en -maatschappij is niet onaantastbaar. Denk aan de Rode Brigades in Italië en de Rotee Armee Fraction in Duitsland.


  Maak melding

 64. Davis,

  Wat er gaande is in Suriname is voor een ieder die voorbij het puntje van zijn neus kan kijken heel duidelijk.
  “Criminaliseer de NDP, Criminaliseer de NDP-ers en maak ze tot “paarse ratten”, “dieven” en oplichters. Maak van hen een onder soort gelijk de Duitsers het deden met de Joden tijdens WWII. Dan is alles wat je hen aandoet toegestaan. Uitroeien dat soort. Het is dan helemaal legitiem om overal NDP-ers te vervangen enkel en alleen om het feit al dat ze NDP-er zijn. De NDP heeft 31% (bijna 1/3) van de zetels in de DNA.
  Suriname heeft nog nooit democratie gekend. In de afgelopen 10 jaar niet maar ook in de 60 jaar daarvoor niet. De situatie waar Suriname nu in verkeerd is dus niet alleen aan de NDP te danken. Die bestond nog niet in de de jaren 1970-1978. Toen was er een stroom Surinamers die hun land ontvluchtten, en niet on Deci Bouterse.
  NDP-ers (Creolen) worden vervangen door merendeels hindoestanen. Dat kan, want de NDP-er (Creool) heb je toch al tot een ondersoort (untermensch) gemaakt.
  Alleen is het te hopen dat de Creolen dat op tijd inzien en zich daar tegen gaan verdedigen. En ja, desnoods met geweld! De 300 jaar onderdrukking door de Europeaan willen we niet dunnetjes over doen met nu de hindoestaan als onderdrukker.
  Daarom is mijn oproep aan de heer Brunswijk om met de NDP, de BEP en de NPS een modes te vinden tot samenbundeling. Zij hebben de meerderheid in de DNA en kunnen zo een regering vormen. Democratisch. En als dat niet goedschiks gaat dan maar met geweld. Fouten uit het verleden moeten worden gecorrigeerd, linksom of rechtsom. Maar de Afro-Surinamer moet er voor waken zich in de toekost te laten koeioneren door een hindoestaanse minderheid.
  En Santokhi wil je de rol van grote redder aanpraten. Vraag het aan de Moeder van Boyke Bhikarie. En vraag het aan de vorige mevr. Santokhi. Zij zullen je uit de droom halen. Ook hij heeft vuile handen.
  gemodereerd

 65. Sabaku 17 augustus 2020 At 17:19
  Djamoe 17 augustus 2020 At 16:13
  Dit bericht kreeg ik net uit Suriname.
  =======================================

  Niemand durft Dilip aan te pakken. Het is gewoon een kwestie van een onderzoek instellen naar de belastingontduiking van de Rudisa Groep, moet je zien wat er allemaal naar boven komt drijven. De man wordt dan makkelijk voor een paar honderd jaar weggezet.
  =======================================

  Business in 6 landen? …..precies zoals die Amerikanen malafide praktijken aanpakken en eventueel ook in vertegenwoordiging van de FBI hulp aanbieden..


  Maak melding

 66. Linco,
  Gelukkig denkt het overgrote deel van de beschaafde Surinamers tegenwoordig niet meer zoals u. Ze willen een modern Suriname, waarbij niet de etnische afkomst telt, maar de kennis en kunde om het land uit het dal te halen. In 2010 en 2015 hebben mijn families in Suriname ook voor de NDP gestemd, maar ze hebben inmiddels zelf ervaren dat het geen verstandige keus was. Ze zien elke dag welke lijken er uit de kast komt terwijl de beerput nog niet eens echt goed open is. Eigenlijk zegt u aan de Surinamers: Als onze Creolen stelen en het land naar de afgrond helpen moeten wij de andere kant uitkijken. Zo komt een land nooit vooruit Linco.


  Maak melding

 67. Linco,

  Je lult duidelijk een hoop flauwekul uit je nek. Als je wilt meepraten moet je wel je huiswerk doen. Het is Desiré Delano Bouterse met zijn kornuiten die op 25 februari 1980 vroegtijdig de Surinaamse democratie om zeep heeft geholpen. We hebben niets aan die broodjes aap verhalen van je zoals verwijzingen naar die moeder van Boyke en die vorige mevr. Santokhi.
  Kom met harde bewijzen, niet met halve waarheden en hele leugens, daar heeft het volk namelijk niets aan.

  “NDP-ers (Creolen) worden vervangen door merendeels hindoestanen.”
  =========================================
  Het bekende tweespalt verhaal van de NDP, verdeel en heers. Man, de NDP heeft bij de gratie van de corrupte Hindoestaan kunnen gedijen. Je weet half niet waar je het over hebt.

  “En ja, desnoods met geweld!. De 300 jaar onderdrukking door de Europeaan willen we niet dunnetjes over doen met nu de hindoestaan als onderdrukker.”
  ======================================
  Ik zou zeggen kom maar op jij computerboard held, zolang je maar voorop loopt. Ik denk niet dat het Surinaamse volk nog 300 jaar onderdrukking wil door paarse rioolratten. Die Hindoestaan die het als President nu voor het zeggen heeft, heeft meer in z’n mars zitten dan die hele afgod van je.
  Het blijkt bij deze maar weer eens, de inborst van de echte NDP’er, alles proberen op te lossen met geweld omdat jullie niet kundig genoeg zijn met democratische middelen het land richting te geven. Jullie zijn een stelletje criminelen en dat heeft verder niets te maken met je zielig verhaal dat men de hele NDP kliek willen criminaliseren.

  “Maar de Afro-Surinamer moet er voor waken zich in de toekost te laten koeioneren door een hindoestaanse minderheid.”
  ========================================
  Wie ben jij om dat te bepalen. En zolang je niet met je geweld komt aankakken gaat het volk zelf bepalen of zij voor vooruitgang kiest met de Hindoestaanse President of voor die nietsnutten die het volk in armoede gooien. En man ik ben niet eens een hindoestaan yo klote racist.


  Maak melding

 68. “De sociale media heeft deze nieuwe regering geholpen bij de verkiezingen. Nu wil de sociale media ook gaan bepalen wat de regering wel of niet moet doen! ” Waya

  Wat een statement anno 2020 🧐😂😆
  De machtigste man 76jr oud, dirigeert de wereld mbv twitter. De wereldwijde protesten zijn ontstaan dankzij soc media etc. etc.

  Tsja, de 2 ndp opa’s smachten naar de tijd vd typemachine of was het morsetekens. Het is wat! Proest 😎


  Maak melding

 69. Linco je denkt als een smeerlap en bent een smeerlap. Je verdient een grote stok. Echt waar. Ik ben heel boos toen ik je stuk las. Smerig tot en met. Laat degenen die Suriname kunnen verheffen een rol spelen en hebben in onze maatschappij.Dit om ons volk te verheffen.
  Of moeten die klootzakken die zich verrijkt hebben zich nog verder verrijken ten koste van het arme volk. Mensen zoals Abrahams, Bouterse, Sardjoe, Bouva, Adhin, en zo veel meer.
  Linco ik zal je niet zeggen wat je verdient. Een grote stok door je reet.


  Maak melding

 70. Beste forumleden.
  Laten we het eerlijk zijn. Het is zo moeilijk om sturing te geven aan je gezin. Dus we snappen het om een land te bestieren moet je alvast hooggeschoold zijn. Vooral het begrijpen van inhoudelijke stukken zijn zeer belangrijk, want het gaat hier om intern en bilateraal. Ik denk dat niet iedereen hiervoor is geschikt. Alleen je handtekening zetten onder stukken is niet voldoende om een land te kunnen regeren. Kijk maar naar de Afrikaanse landen. Al decennia blijven ze ploeteren. Duidelijk sprake van gebrek aan onderwijs en discipline.
  gemodereerd

 71. Als het ooit mis gaat dan is het schuld van de ABOP stemmers want zij wisten wel wie Brunsie is en was en welke opleiding hij heeft. Die ABOP stemmers zij wisten wel dat Brunsie een kort lontje heeft en had, En die bank beroving.

  ONDANKS DIE BANKBEROVING HEBBEN ZE TOCH OP BRUNSIE GESTEMD MOOI HOOR GEFELICITEERD GA ZO DOOR TOT DAT ER GEEN DRINKWATER MEER TE VINDEN IS.
  ZO HEB JE IN ANDERE LANDEN OOK DIE STEMMEN VOOR DE VERVLOEKDEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.