Protestactie bij regeringsgebouw op laatste moment afgeblazen

41
Protestactie bij regeringsgebouw op laatste moment afgeblazen
Maandagochtend 17 augustus om 09.00u kwamen wel personeelsleden van Surpost naar het regeringsgebouw.

De vorige week aangekondigde protestactie bij het regeringsgebouw, tegen de handhaving en het aantrekken van NDP’ers binnen de nieuwe regering van Suriname, is vanmorgen op het laatste moment afgeblazen. Volgens actievoerder Stephano ‘Pakittow’ Biervliet, vanwege het stijgend aantal corona besmettingen in het land.

Op de plek waar de actie gehouden zou worden, kwamen wel enkele personeelsleden van het Surinaamse postbedrijf Surpost bij elkaar, zoals op de foto te zien is. Dit om aandacht te vragen voor hun problemen, met betrekking tot salarisbetalingen. In de buurt van het regeringsgebouw waren ook nog wat andere personen aanwezig, evenals de politie om de situatie in de gaten te houden.

Pakittow zei over het niet doorgaan van de actie: “Suriname helaas moet ik jullie teleurstellen.over de protest actie van vandaag. Ik heb mijn broeders en zuster lief en vanwege de covid 19 dat het heel erg serieus is ,gaat de protest actie van vandaag niet meer door. Maar bij deze vraag ik de vp om de mensen van het verleden niet in te sleuren in hun nieuwe regering. Suriname eerst dan de rest.

Bekijk ook zijn videoboodschap:

https://www.facebook.com/pakittow.stefano/videos/3119470408102013/

41 REACTIES

 1. Goede zaak!

  Voordat ze de rvc’s benoemen, moet er eerst onderzoek plaatsvinden naar de financiële status van die bedrijven. Natuurlijk mbv een onafhankelijke instantie, CLAD en/of corruptieteam. Het ruimt dan vanzelf op.

  Covid-team en andere media graag dagelijks, herstelde patiënten hun verhaal laten doen, kan ook anoniem. De ernst vd situatie is nog steeds niet doorgedrongen.


  Maak melding

 2. Regering Santokhi-Brunswijk, laat het surinaamse volk geen spijt hebben door voor jullie te kiezen.Stel ons niet teleur.Wij willen geen enkele ndper in de nieuwe regering.Het volk heeft de ndp criminelen afgewezen!
  De nieuwe regering moet het volk dienen en wij willen geen vriendjespolitiek!


  Maak melding

 3. Hmm covid huh?
  Deze lummel kon best wel in zijn eentje of met zijn 4 beste vrienden hebben geprotesteerd.
  Nu schuilt hij achter het Covid verhaal? Gelul van hem.
  gemodereerd

 4. Regering Santoki-Brunswijk, laat aub geen een NDP,ers (Nationale Dieven Partijen) toe als Dc,s , RVS en op andere directie/hoge ambtenaren functie,s. SANTOKI-BRUNSWIJK pak een bezem en veeg alles schoon en gooi de troep in Santo Boma. Het SURINAAMSE VOLK STAAT ACHTER JULLIE.


  Maak melding

 5. Ik wordt bang om in dit landt tot een party te behoren want na de verkiezing wordt je erop afgerekend, als nou alle NDP ers ontslagen worden . Heb je stront aan de knikker.
  Na de verkiezing hoor men vooruit tekyken en geen mensen afrekenen op hun politieke voorkeur ,want dan kan je om de vyf jaar opnieuw beginen met het staatsapparaat door steeds nieuwe ambtenaren aantestellen.wat een flauwekul is dit, jullie doe het nu al sneller dan de vorige regering. Stop ermee en ga regeren daar zyn jullie voor gekozen en niet om stuivertje verwisselen te komen spelen. dit is geen tydt voor nog meer propaganda , de tydt van praten is voorby nu moet men handelen, RONNY ding sma bere no e foeroe voe takitaki
  roko no de’ ,moni no de’ njang no de’ en song na gratis sang we doe?Ding sma e faija kba joe srefi ding e go njang te’ angrie kier ding. dus wake up regering en tja ontwikkeling so likie wergelegenheidt(arbeidt) enz


  Maak melding

 6. Mensen dit kreeg ik net uit suriname. Vers.
  ================================
  Er is momenteel heel veel beroering in de gemeenschap op de moves van Brunswijk.
  Wat is er precies aan de hand?
  Het is namelijk zo dat toen bleek dat NDP niet in het machtscentrum zou komen, heeft toen Dilip Sardjoe zich ‘ingekocht’ bij Brunswijk. Brunswijk heeft een groot bedrag van Dilip Sardjoe ontvangen met de deal dat Dilip Sardjoe via VP Brunswijk zijn macht in een aantal sectoren en posities kan en zal mogen behouden. Om direct toegang op het reilen en zeilen van het kabinet van de VP te krijgen heeft Dilip Sardjoe één van zijn top managers, Anand Pherai, tot senior beleidsmedewerker laten benoemen op het kabinet van de VP. Anand Pherai zit 3 werkdagen van de week op het kabinet van de VP. Anand Pherai is in het dagelijks leven directeur van Rudisa Motors. Verder is hij Vz van voetbalclub Transvaal. Anand Pherai was ook belast met bouw van Wanica Ziekenhuis namens Rudisa Holding. Nu zit Anand Pherai ook in de RvC van Nationaal Vervoers Bedrijf (NVB). Iedereen focust nu op Nerkust en Andy Rusland en de andere bandieten, maar as van de kwaad is de combinatie Ronny Brunswijk met Dilip Sardjoe.
  Ronny Brunswijk heeft de job genomen om de corrupte handlangers van Dilip Sardjoe te faciliteren. Boze tongen beweren dat zelfs de schoonzoon van Dilip Sardjoe, Rayen Torilal, intussen ook is gepositioneerd op het kabinet van VP Brunswijk.
  President Chan Santokhi doet zijn maximale best om ons land uit de crisis te halen en daarna een welvarend land te maken en intussen is VP Ronny Brunswijk machtsdronken en zich laten omkopen door een corrupte ondernemer om dit land naar de verdoemenis te brengen.
  Wat zich nu afspeelt is letterlijk,
  *Money talks bullshit walks*

  =================================

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 7. Heel verstandig besluit van Pakkitow. Surinamers zijn wakker. Brunswijck je bent gewaarschuwd!
  wie zich verhoogd zal vernederd worden. Vraagt aan Somo wat is met de Jawa blok en chantage politiek niet eens 2 zetels. We leven niet meer in de jaren 80 ben trots op de Surinamers die assertiever zijn geworden. Raad je goed informeren Bravo voordat je leugens komt verkopen in de media of ben je aan het dementeren. A. Je hebt Brodo zelf benoemt tot ondervoorzitter nu is het volgens je zeggen alleen een lid van het bestuur, omdat hij spreekt de waarheid. Rvc directeur kan je niet vervangen,. omdat hij heeft een contract. RVC worden benoemd en ontslagen door de regering. Watch your step Bravo. Is niet te laat, anders wordt je vice president maar 1 jaar. VHP krijgt 25 zetels, NPS 10, NDP 5, ABOP 3 de rest overige partij Belfort zal bedanken dan heb je niemand in Paramaribo.


  Maak melding

 8. Ooh, aah, wat heeft hij zijn medemens toch lief door de actie af te blazen. Vanwege Covid-19. Wat een goede organisator zeg. Je kunt altijd 1,5 meter afstand houden etc. Hij bedankt de mensen die van plan waren te demonstreren. Wie zijn die mensen? Zit hij in de DNA of zo? Laat de regering haar werk doen hoor. De klok is aan het tikken. A hungry man is an angry man. Deze acties zullen contraproductief werken als men zo doorgaat.Sinds wanneer gaan Surinamers voortdurend de straat op om te protesteren. Ze doen het een keer ,misschien een tweede keer en daarna houdt het op. Bruine bonen no de moro. A son faya. Geef de regering de tijd en de ruimte. Anders worden het vijf verdomd moeilijke jaren en de vraag is of men de eindstreep zal halen. Nergens in de Surinaamse wet staat geschreven dat je geen deel mag uitmaken van een regering of een functie bekleden waar dan ook ,indien je van de NDP bent. Alleen wie schuldig is zal bij voldoende bewijs vervolgd worden. Dat is een hoofdstuk apart en voor het OM bestemd en de rechter. Keep it real.


  Maak melding

 9. Sur heeft 10 districten, waarom 18 DC, er zijn districten met weinig inwoners, Chan moet juist districten samen voegen en DC terug brengen naar 6 of 8 DC, er moet toch bezuinigd worden?
  gemodereerd

 10. Maar waar is de leider van het land? Waar is Chan? Is Brunswijk de president? Ik keloof dat niet. Nou eh ,ohnum ahum, in ieder kefal wil ik Chan horen.


  Maak melding

 11. Heel verstandig.

  In ieder geval is de boodschap duidelijk gemaakt. En het heeft de president ook berijkt.

  Het vertrouwen is nu op Z. E. Santokhi.
  Zijn reactie zal doorslaggevend zijn. En aangezien zijn reactie op zich laat wachten is het vermoeden dat er meer aan de hand is.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 12. Er wordt rekening gehouden met covid en wil geen zuurstof geven aan bouterse om zijn chantage politiek te voeren via protest acties. Ndpers jullie zijn gewaarschuwd.


  Maak melding

 13. Biervliet denkt Vhp je vergeet mij. Jullie hebben hem dingen beloofd en nu hoort hij niets. Jongen ga nr derma voor je lotta.
  Niemand lust jou walgelijke ongeschoolde kop. Covid is er canaf 13 maart in Su. Deze coalitie gasten hebben het tot hell gemaakt.
  Je tijd in nis was ook voor niets
  gemodereerd

 14. Je kan twee dingen doen, een is deze vieze criminele troep opruimen. Dit zijn de mensen die schijt aan het volk hebben en hen met een gerust hart zien creperen, het maakt ze niet uit of kinderen te vreten hebben of niet, of ze een dak boven hun hoofd hebben of niet, of hun moeder, hun zuster, hun dochter, hun zoon of zij zelf verkracht worden. Zo lang het maar geld oplevert.
  Of
  Je laat de stront zitten, wat rob bro hier aangeeft en je wentelt je in hun schijt.

  Weet dat het volk meekijkt en je hierop zal aanspreken. Ook het buitenland kijkt mee of je deze schijterij opruimt. Zo lang je de stront niet van je afwast zal men je niet vertrouwen.
  Je zal nog wel een tijd blijven stinken, maar als je maar lang genoeg volhoudt zal ook dit verdwijnen.
  Vanzelfsprekend zullen diarree spetters zeggen dat je niets moet doen
  Ik zeg; me go
  De keuze is aan u meneer de president
  Kiest u voor de bro rob aanpak of niet


  Maak melding

 15. pakiratigri

  17 augustus 2020 At 16:47

  Maar waar is de leider van het land? Waar is Chan? Is Brunswijk de president? Ik keloof dat niet. Nou eh ,ohnum ahum, in ieder kefal wil ik Chan horen.

  =============================

  Keloof, kefal ? Mi gado, doe een cursus nederlands. Zal je goed doen.


  Maak melding

 16. Wat een grote lafaard en grote leugenaar. Covid -19 redt deze she-man van een debacle. Deze protestactie had door moeten gaan. Zijn kracht zou 0,00 blijken te zijn. Zijn sociale media actie was gedoemd te mislukken. Niet vandaag is Covid -19 aan een opmars begonnen. Reeds vorige week had hij in moeten zien dat het organiseren van een protest niet mogelijk kon zijn.


  Maak melding

 17. Je lult gewoon uit je nek, het corona virus is er al maanden, snap niet dat je de Surinaamse gemeenschap zo opjut. En dat jij je niet eerst bedenk inplaats van onrust zaaien. Nu kruip je met je staart Tussen je benen terug oog heb je geen toestemming van de Press niemand heeft jou toestemming nodig om.besluiten te nemen, is dit wat je het volk aanbiedt ga iets nuttigs doen met je vrije tijd het os zo geen aandacht vragen.ik zei al dat dit flauwe kul is om mensen te ontslaan reden omdat ze onder de NDP hebben gewerkt. Wat voor achterlijk gedoe is dit, denken jullie dat wanneer Rutte voorjaar de verkiezing verliest dat men al de mensen die in gemeente instantie werken gaan ontslaan NEEN. MAAR ALLEEN IN ACHTERLIJK Suriname doet men dat, vooral als men niet van personen houd die niets voor ze kan en wil doen , of waar ze niets kunnen bereiken. De president heeft zich niet kenbaar gemaakt over het niet eens te zijn met de benoeming of aanname wat is dit voor shit .Ik dacht dat de regering zelf zijn daden mag uitvoeren, en heeft de burger niet nodig ook al.hebben jullie allen voor de meerderheid gestemd, dan had je dat niet moeten doen gelul met je Covid think before you, start with shits
  gemodereerd

 18. Goed dat de actie is afgeblazen.
  Deze regering heeft tijd nodig. Wat in tien jaren is vernietigd kan je niet in een dag herstellen. Het worden moeilijke jaren en het SU volk zal ook mee moeten helpen door geduld en vertrouwen op te brengen. Het is nu een kans om de corruptie en vriendjes politiek aan te pakken. Al ben ik scepties of dit gaat lukken geef ik voor nu deze regering Santohki en Brunswijk de voordeel van de twijfel. Laat het Surinaamse volk niet in de steek. Het is nu of nooit voor een beter Suriname.


  Maak melding

 19. In Suriname hebben we te maken met twee vormen van politiek.
  Vriendjes- enBelonings politiek.
  Belonings politiek

  Voor de verkiezing, dan heb je mensen die zich aansluiten bij een partij of zelf de partij sponsoren met in hun gedachten na het behalen van de zetels en kom zo een partij aan de macht, dan moet men beloond worden.
  Ik hoop dat men werkelijk opkomt voor de belangen van het volk, maar niet voor hun eigen zak.
  Want meestal zien wij dat wanneer ze hun beloning hebben gehad, je niks meer van ze hoort.
  Dus ik hoop werkelijk, het volk eerst.


  Maak melding

 20. Biervloek is een grote mislukkeling, niets lukt bij hem!

  Deze regering moet zich ook niet gek laten maken door de zwervers op sociale media! Bepaalde mensen werken uit hun naad om de regering te beïnvloeden! Voornamelijk mensen van de groene partij willen nog steeds wraak nemen op ABOP, omdat zij de belangrijkste ministerie van hun afgepakt hebben! Deze groene mannetjes en vrouwtjes slapen nog steeds heel slecht vanwege de slechte verkiezingsresultaten (3 zetels) en zijn nu heel hard bezig om propaganda te voeren!


  Maak melding

 21. Bravo is ondernemer, er is aardolie gevonden voor de kust van Suriname. Het groot kapitaal oa dilip sardjoe had Bravo tijdens de verkiezingen ondersteund. Staatolie wil binnen de kortste keren transformeren naar een compleet energiebedrijf.

  Surinam Gas & Electricity is van zakenman dilip sardjoe. staatsolie heeft een contract met Suriname Gas & Electricity. Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen is toegewezen aan de politieke partij van Bravo en de minister is David Abiamofo.

  Bravo wil ook zijn aandeel in de aardolie voorraden voor de kust van Suriname hebben. Brava is ondernemer. diliep had zijn partij gesponserd tijdens de verkiezingen van 25 mei 2020. Zie daarom hoe het komt dat mensen van paars in rvc blijven zitten. Brunswijk speelt dus op twee fronten. Met de huidige coalitie en met de kapitalisten van Suriname, waarvan oa dilip Sardjoe een van de paarse kakkerlakken.

  Het Surinaamse Volk heeft de wanted, wanted en ndp-kliek afgewezen. Zie dan hoe het komt dat in de rvc de paarse kakkerlakken gehandhaafd blijven oa EBS. Bravo is ondernemer en wil ook gaan ondernemen in de aardolie en moet dus het grootkapitaal die oa in gas zit en ook wil instappen in olie.

  Dat is wat er speelt en daarom zie je de paarse kakkerlakken in rvc van EBS, die gehandhaafd blijven. Bravo bepaalt wie dat worden.

  Het volk wil niets te maken met deze paarse kakkerlakken, Volk van Suriname wees waakzaam en zie ook dat dilip sardjoe Suriname in opgescheept met de schuld van Suralco, die ook betaald moet worden.

  Weg met de paarse kakkerlakken en houden jullie Bravo in de gaten. If tra fas no dé dan oe moes bos a huidige coalitie en mik new verkiezing kon.

  Bravo moet duidelijk gemaakt worden dat hij nu vice president is, maar dat hij geen schijn van kans maakt om president van Suriname te worden. De capaciteiten, persoonlijkheid daarvoor heeft hij niet.

  Bravo moet een beetje bescheiden worden en in zien dat niet alle dromen waarheid zijn, die van president van Suriname zal nooit lukken.

  Met wie wil hij dan samen werken? ndp, denkt hij dat de ndp hem president zal laten worden. Denkt hij dat het buitenland hem als drugscrimineel zal ondersteunen? Bravo vp is het hoogste dat je bereikt hebt, meer is er niet in.

  Wees zeer bescheiden en jaag al de paarse kakkerlakken weg uit al de raden van de rvc. Het Surinaamse volk lust de paarse kakkerlakken niet.


  Maak melding

 22. Daga enterprice&co of is het agoe dagoe bal & niet zo wijs alias politiek neutraal praat met je ex zwager bel hem vraag waar hij mee bezig is of ben je weer politiek neutraal geworden 👍👍🤣🤣🤣
  gemodereerd

 23. Geen van de voorgaande scribenten die de man (Biervliet) spelen en niet de bal (voormalig lijfwacht van de moordenaar en zijn huidige broodheer Oom Dagobert) kunnen niet in zijn (Biervliet dus) schaduw staan. Knoop dat maar goed in jullie oren RobG(oebbels) en de rest van de moordenaars vrienden/vriendinnen. Vooral niet vergeten het is niet alleen de held Biervliet die in actie komt. Clacxoneren om 20h00 is ook een optie. Maar de N(ationale) D(ieven) P(ersonen) en overige bloedzuigers worden NIET uit het oog verloren en 24 uur per dag in de gaten gehouden.
  gemodereerd

 24. Bouta-lovers kunnen in ieder geval niet zeggen dat door Pakkitow er nog meer Covid gevallen zijn. Want zo laf zijn ze wel.

  Pakkitow heeft de actie optijd afgeblazen. Want nu al beweren patjakkers dat Covid schuld is van de regering die net een maandje zit maar wel al meer heeft gedaan dan 10 jaar Bouta.

  De patjakkers hebben alleen geduld wanneer er gestolen kan worden, om te werken hebben ze geen geduld.

  Niet storen.
  Wij werken aan een beter Suriname.
  Krakti !


  Maak melding

 25. Geen van de voorgaande scribenten die de man (Biervliet) spelen en niet de bal (voormalig lijfwacht van de moordenaar en zijn huidige broodheer Oom Dagobert) kunnen niet in zijn (Biervliet dus) schaduw staan. Knoop dat maar goed in jullie oren RobG(oebbels) en de rest van de moordenaars vrienden/vriendinnen. Vooral niet vergeten het is niet alleen de held Biervliet die in actie komt. Clacxoneren om 20h00 is ook een optie. Maar de N(ationale) D(ieven) P(ersonen) en overige bloedzuigers worden NIET uit het oog verloren en 24 uur per dag in de gaten gehouden.


  Maak melding

 26. 5 Koppige demonstratie,…DE NIEUWE “WE ZIJN MOE”,…nu al ..ha ha,..check die smoes noh ..”COVID-19.
  Moe ? ga naar huis go sriebie.
  Bouterse is de grote speler op dit schaakbord.
  Misschien kan Romeo H. uit AMSTERDAM ze eruit helpen !
  gemodereerd

 27. wat een smerigheid.dit is allemaal onbegrijpelijk dat het in su gebeurd.wat een beesten,roofdieren zijn dat.allemaal uitroeien.hele families engs jammer en .dit gaat tot het zevende geslacht.blijf dit volgen.het zijn wilde beesten geworden.onmenselijk is dit.


  Maak melding

 28. Wat een gelul van die vent. Echt een kip zonder kop. Je bent totaal niet meer geloofwaardig.
  Het komt neer op huichelarij. Volgende keer zal niemand meer naar je willen luisteren.
  DOEI!!
  gemodereerd

 29. Wie o Wie van de forumleden kan mij uitleggen hoe het moet worden geschreven en waarom.
  Is dat: de regering van vp Brunswijk en Santokhi of de regering van Santokhi en vp Brunswijk.
  gemodereerd

 30. Ik kreeg net een filmpje toegestuurd waarin te zien is hoe Bordo tekeer gaat. Hij houdt een tirade over district commissaris Merkus. Duidelijk is te zien dat Bordo psychiese hulp nodig heeft. Die man verkeert duidelijk in een psychose die veroorzaakt is door de sociale media. Hij is zoveel geloof gaan hechten aan de beweringen op de sociale media waardoor de realiteit hem helemaal ontgaat. Het is een aaneenschakeling van grove leugens, beschuldigingen en verdachtmakingen die hij continu herhaalt. Bordo wil echter als eenling in het hoofdbrstuur zijn zin doordrijven. De steun die hij dacht te krijgen met de protestactie voor het regeringsgebouw is een spel dat gedoemd was te mislukken.

  @mul,
  De NPS heeft een minderwaardigheidscomplex. Ondanks de ontevredenheid van de bevolking hebben zij dit gegeven niet kunnen vertalen in meer zetels. Hun positie is marginaal. Ze mogen blij zijn dat ze mee kunnen doen in de coalitie. Maar met een gering aantal zetels hebben zij niet het recht om gewichtige eisen te stellen. De politiek is hsrd. De coalitie kan de NPS missen als kiespijn.


  Maak melding

 31. @mul,
  De NPS heeft een minderwaardigheidscomplex.
  *************************************
  De NPS is de meest stabiele politieke partij. Een partij die sinds mensenheugenis gewerkt heeft aan de ontwikkeling van dit land.

  De NPS is niet een partij van Moordenaars … Verkrachters … Dieven en Fraudeurs.

  De NPS heeft de coalitie helemaal niet nodig om significante bijdragen te leveren aan de opbouw van dit land.

  De NPS heeft qua stemmen aantal … driemaal zoveel stemmen behaalt als ABOP en PL.
  Door het Waardeloos Kiesstelsel … komt dat niet tot uitdrukking in aantal parlement zetels.

  Ik hoop dat ons Kiesstelsel in aanloop naar de verkiezing van 2025 verandert.
  Brunswijk zal hieraan niet willen meewerken … maar er zijn genoeg stemmen in het Parlement en onder druk van de kiezers moet die verandering komen.

  De Nationale Dieven Partij is een Criminele Organisatie { moet verboden worden }bestaande uit boutisten en een aantal gelukszoek{st}ers.

  De Nationale Dieven Partij heeft bij de verkiezing van 25 Mei … 16 zetels … behaalt door Fraude en Omkoperij { Coronie … Abra{boef}hams … Paramaribo … Nerkust }.

  Wat de Nationale Dieven Partij geldt … ik noem twee{2} gezegden: ” Owroe siki foe todo … na kraskrasi ” …… “Eens een Dief … altijd een DIEF “!!!!!!!!!!!

  De Nationale Dieven Partij weer { zal nooit meer gebeuren } aan de macht …. zal betekenen op grote schaal Frauderen en Stelen.


  Maak melding

 32. Correctie:

  @mul,
  De NPS heeft een minderwaardigheidscomplex.
  ***********************************
  Moet zijn:
  RobG
  @mul,
  De NPS heeft een minderwaardigheidscomplex.


  Maak melding

 33. @mul,
  Er is helemaal niet bewezen dat NDP bewindslieden geld achterover hebben gedrukt. Het zijn ambtenaren van o.a. de Centrale Bank die in de fout zijn gegaan. Met honderden accounts op de sociale media is het o.a. de VHP gelukt om de bevolking zand in de ogen te strooien. Maar uiteindelijk komt de bevolking tot inkeer. De NDP heeft ook fouten gemaakt in haar regeerperiode. Maar dat wil niet zeggen dat zij het land vernietigd hebben.


  Maak melding

 34. RobG … de NDP heeft tien{10}jaar … aan de macht … een desastreus beleid gevoerd.

  In tien{10} jaar is dit land economisch totaal vernietigd … de bevolking tot een … ik durf zeggen … hebzuchtig bedelaars-volk gemaakt.

  For the time being … heeft u gelijk !!! Een bewindsman/vrouw is pas schuldig als bewezen is dat hij/zij een “ambtsmisdrijf “gepleegd heeft.

  De vele rechtszaken tegen bewindslieden …nu en in de toekomst … zullen bewijzen dat uw bewering geen hout snijdt.

  Ik noem slechts een paar …..@@@ Abra{boef}hams is als minister ontslagen en met 300 milj. van de Staat vandoor gegaan. Een deel van dat geld is gestopt in de verkiezingskas van
  de NDP …. Case Close …. ik geef u …. Insigt Information !!!!!!!!!!!!

  @@@Bouva … Misikeba … Ricardo Panka … is{waren} hij{zij} geen parlementslid{leden} en de hoofdrol spelers in de kwestie Naschoolse Opvang ???

  Bouterse heeft het project Naschoolse Opvang een … NYANG PATU … genoemd maar “zand erover”.

  Bouterse heeft in een periode van tien(10) jaar …. tig ministers benoemd en ontslagen.
  Het motto was …. TE KAW NYANG … A MUS’ DYI ASI PASI !!!!!!!!!

  @@@ RobG … u woont in Nederland …. maar wij in Suriname zijn geen ” vreemden in Jeruzalem”!!!!!!!!


  Maak melding

 35. De coalitie voert topoverleg zonder de kuikentjes van de NPS en PL. Voor mij is dat heel begrijpelijk, want met 3 en 1 zetel heb je niets te vertellen! Je doet alleen mee voor SPEK en BRUINE BONEN ! De NPS kunnen ze eruit zetten. Deze groene partij zit via de sociale media onrust te zaaien in de samenleving! Er zit heel veel frustraties bij deze groene partij, dat zie je aan het gezicht van de leider en volgelingen!


  Maak melding

 36. RobG 18 augustus 2020 At 02:52
  @mul,
  Er is helemaal niet bewezen dat NDP bewindslieden geld achterover hebben gedrukt. Het zijn ambtenaren van o.a. de Centrale Bank die in de fout zijn gegaan. Met honderden accounts op de sociale media is het o.a. de VHP gelukt om de bevolking zand in de ogen te strooien. Maar uiteindelijk komt de bevolking tot inkeer. De NDP heeft ook fouten gemaakt in haar regeerperiode. Maar dat wil niet zeggen dat zij het land vernietigd hebben.
  =========================================

  Whahahahahahahahahahahahahahahahahah……..waarom hebben ze toegegeven dat ze in die kasreserves zijngaan graaien en WAAROM IS DIE BOEFDRAAD DAN GEVLUCHT EN NOG STEEDS ONVINDBAAR????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.