Omstanders redden bestuurder uit auto op z’n kop in trens

7
Omstanders redden bestuurder uit auto op z'n kop in de trens
FOTO (c) TARREL SAMUELS

De bestuurder van dit voertuig kwam zondagochtend op z’n kop in een trens terecht, nabij de hoek van de Maretraiteweg en de Koenawaroelaan in Suriname. De gordel die zijn leven gered heeft, hield hem echter ook ondersteboven vast op zijn plek terwijl er water in de auto binnen kwam.

De man zat vast en kon geen kant op. Er bestond een mogelijkheid dat hij daar zou verdrinken. Een aantal omstanders aarzelde niet en sprong in de trens. Twee daarvan wisten de bestuurder te helpen en zijn seatbelt los te maken zodat hij uit het voertuig gehaald kon worden.

De automobilist werd met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor mogelijke medische behandeling. Na onderzoek aldaar bleek dat hij met de schrik vrijgekomen was.

Over de oorzaak van het ongeluk verklaarde hij dat er een auto op de weg stond toen hij kwam aangereden. Toen hij de auto wilde passeren sloeg dat voertuig plotseling af en moest hij uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Hij raakte eerst een EBS stroompaal en kwam daarna op z’n kop in de goot terecht.

7 REACTIES

 1. Sinds jaar en dag gebeuren vreemde ongelukken daar. Ik kan me nog herinneren dat in de jaren 70 ook al dodelijke ongelukken hebben plaatsgevonden bij die grote boom of op die kruispunt.


  Maak melding

 2. Geweldig mensen, zonder te weten wie er allemaal in de auto zat, hebben jullie je burgerplicht gedaan.
  Ik zal jullie geen helden noemen, maar mensen vol liefde, ook voor een ander.
  Wat jullie gedaan hebben, doet goed en wakkert het vertrouwen in een ander aan.
  Vreselijk DANK,
  Bestuurders en andere deelnemers in het verkeer, wees alert.


  Maak melding

 3. Beste mensen, de NDP heeft de chauffeurs autorijden laten verleren. Vele halen hun rijbewijs middels tjoekoe, dus ongelukken ? En natuurlijk kan een onstabiele gezondheidstoestand ook bepalend zijn voor een verkeerde inschatting.


  Maak melding

 4. Dagoe nietzowijs & co alias politiek neutraal@@
  heb jij je ex zwager Brunswijk al gebeld je praat teveel met je smoelwerk ik hoop dat Brunswijk het leest dat jij zijn ex zwager bent je hebt niks zinnigs meer over jezelf te vermelden dan begin je nu je zus haar privé hier te bespreken je bent haast de first vice zwager geweest jammer dat hij je zus gedumpt heeft bel hem dan doewit doewit joe boswachtertje met zijn s3 kogelwerend vestje


  Maak melding

 5. @ Harm

  Wat heeft een politieke partij, nou te maken met uitgifte van rijbewijzen ????
  Over tjoekoe gesproken, daar hen je 1000% gelijk: dat is altijd in Su geweest.
  Sommigen betalen in natura, of in een andere vorm: ” Jammer “.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Onverstandige Hond @laat me. Aangezien je een ongeschoolde lage niveau hebt, zal ik me niet verlagen tot jouw soort. Ik sta er ver boven op. Dus kook maar lekker gaar in je soep ,hoerenjong!


  Maak melding

 7. Waarom zou je aan een burgerplicht moeten voldoen,voor iemand die moedwillig als een idioot zichzelf de trens inrijd🙄. Gewoon lekker laten verzuipen, ze rijden toch zelf als een idioot.😏


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.