Illegale buschauffeurs krijgen SRD 500 boete

8
Illegale buschauffeurs krijgen SRD 500 boete

Het Korps Politie Suriname heeft afgelopen dagen opgetreden tegen het illegaal vervoeren van personen in busjes. Deze busjes hebben het openbaar vervoer in het land overgenomen, maar houden zich niet aan de COVID-19 maatregelen. Zo is er geen social distancing is tussen de passagiers.

De chauffeurs van deze busjes zijn proces-verbaal aangezegd volgens het snelrecht model. Het vervoeren van personen tegen betaling zonder een bus vergunning is bij wet verboden. De boete hiervoor is gesteld op SRD 500.

Sommige chauffeurs hadden vonnissen op hun naam staan; uitgesproken door de verkeersrechter voor gepleegde verkeersovertredingen. Die chauffeurs kozen eieren voor hun geld door de openstaande boetes gelijk te betalen om te voorkomen in hechtenis genomen te worden, aldus de Surinaamse politie.

8 REACTIES

 1. Politie is slap bus in beslag nemen. En vergunning ook voor altijd. Deze mensen zorgen ervoor dat de ziekte verspreid word samen met de politie omdat deze slap handeld
  gemodereerd

 2. @ Koos & @ Joke

  De politie handelt volgens de wet, en niet zoals jullie het willen. De vraag naar openbaar vervoer is nijpend,en aangezien de overheid er niet voor kan zorgen, dan krijgt men deze soort taferelen. In Nederland is het gewoon volgens de wet verplicht een mondkapje te hebben in het openbaar vervoer ! En dat is door de overheid vastgesteld, zonder mondkapje volgt er sanctie !!!! En het werkt prima,mensen met verstand hebben er geen moeite mee, om een mondkap te dragen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Die bus die die persoon rijd help mensen want er zijn geen alternatief ik vind hem een held,
  jullie worden bang gemaakt om nikssssssssssss.
  Kijk en luister naar deskundigen die niet liegen die krijgen geen geld dus die kun je vertrouwen

  kijkt a.u.b naar CAFE WELTSCHMERZ HET IS EEN NEDERLANDSE YUTUBE KANAAL ER
  WORD NEDERLANDS GEPROKEN. HET GELD BIJ DIE ARMEN GROEIT NIET OP HET HOOFD
  DIE RIJKEN KUNNEN MAKKELIJK LULLEN HET ZIJN HOOFD LOOSEN. ZIJ ZEGGE BLIJF BINNEN JA, HOE, MOETEN ZIJ GRAS ETEN. DOE NIET ZO EEN ZIJDIG DOM.


  Maak melding

 4. Jaaa makkelijk gezegd en als de mensen nr t werk moeten hoe dan en de baas wilt niets horen noso ie no e kisi moni vrees ik wel t ergste natuurlijk wilt niemand ziek worden maar so a no wani toe
  gemodereerd

 5. Ramsing,

  WAT EET JIJ SINDS VIER MAANDEN ZONDER WERK ZONDER NAAR BUITEN TE GAAN HOE DOE JIJ DAT JE ZEGT DAT ANDEREN NIET NAAR BUITEN MOGEN MAAR HOE DOE JIJ DAT BEN JIJ IEMAND MET VEEL SPAAR GELD ALS DAT ZO IS DAN IS HET MAKKELIJK LULLEN OVER
  ANDER DIE DAT NIET HEEFT KAN JIJ NIET DENKEN OVER EEN ANDER HOU DAN JE BEK,
  SURINAME HEEFT GEEN UITKERING IN SURINAME HEBBEN MENSEN NIET EENS RECHT OP EEN FLES COLA LAAT STAAN BOODSCHAPPEN. DIE NIEUWE REGERING DIE ZEGT HET ZELFDE BINNEN BLIJVEN, BINNEN BLIJVEN, ZE ZIJN GESTOORD, STELLETJE AARMOE ZAAIERSSSSSSSSSSSSSSS.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.