Vier nieuwe coronadoden genoteerd in Suriname; aantal nu op 46

4
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname zijn vier nieuwe coronadoden genoteerd. Het gaat om vier patiënten van het Regionaal Ziekenhuis Wanica, meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

Volgens Starnieuws zijn twee patiënten overleden op de Intensive Care Unit en twee op de verpleegafdeling. Met de vier nieuwe doden is het aantal personen dat tot nu toe aan het coronavirus is overleden gestegen naar 46.

Zaterdagavond werd gemeld dat binnen 24 uur er maar liefst 123 personen positief getest zijn op het coronavirus en daartegenover 102 genezen zijn verklaard.

4 REACTIES

 1. @Waldo: Waar in Nederland of in Suriname? Want in Nederland is het momenteel erger met die 22e golf en al die mafkezen die zich niet aan de regels houden en in Suriname lijkt het niet anders te zijn.
  Memo: veeg eerst voor je eigen deur en dan pas voor de deur van je buurman!
  Laatst vertelde een verpleegster op de radio dat ze iemand die ongemaskerd dichtbij haar kwam. Die man zei tegen haar dat hij geen corona had. Ze zei tegen hem nee U misschien niet maar ik misschien wel.
  MAW het begint bij jezelf en dan komt de bewustwording van de ander wel.


  Maak melding

 2. Sammy the Queen@@ en jij snapt zeker ook niet dat wie besmet is thuis in quarantaine moet blijven en die verpleegster ook niet rare onverantwoordelijke verpleegster die moet het juist beter weten of je zuigt het verhaaltje uit je duim
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.