Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik slaat Junior dos Santos spectaculair knock-out

17
Jairzinho 'Bigi Boy' slaat Junior dos Santos spectaculair knock-out

De Surinaamse UFC-vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft zijn tegenstander, de Braziliaanse Junior dos Santos, in de tweede ronde tijdens UFC 252 knock-out geslagen. 

Het gevecht, dat gehouden werd in de ‘state-of-the-art’ UFC APEX te Las Vegas (Verenigde Staten), werd live uitgezonden voor miljoenen kijkers over de hele wereld. Het was opnieuw een belangrijke wedstrijd voor de in Suriname geboren Rozenstruik.

Met de overwinning heeft ‘Bigi Boy’ een belangrijke stap gezet naar het kampioenschap. Rozenstruik maakte begin vorig jaar zijn debuut in de UFC en werd na vier overwinningen in mei dit jaar in 20 seconden door de Fransman Francis ‘The Predator’ Ngannou knock-out geslagen.

Op social media ging bijna heel Suriname los na de overwinning van ‘Bigi Boy’, die vorig jaar nog door de UFC was uitgeroepen tot Rookie of the Year. Met de knock-out overwinning heeft Rozenstruik het verlies tegen Ngannou goed gemaakt.

17 REACTIES

 1. Gefeliciteerd Jairzinho ‘ Boi Boy’ Rozenstruik, gefeliciteerd Surinamers.

  Bedankt dat u Suriname hiermee positief op de wereldkaart zet.

  Laat dit een een voorbeeld zijn voor alle Surinamers.


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd !

  Suriname heeft talent !

  Geweldig wanneer een Surinamer onze vlag boven zijn eigen hoofd verheft en dat nogwel op internationale televisie.

  Wi sa feti gi Sranan. Krakti !


  Maak melding

 3. ik hoop dat pipel radio iets positief vermeld
  je hoort nooit daar iets positief over onze landgenoot
  gemodereerd

 4. Maripa ko, 16 augustus 2020 At 13:38
  Bigi boi gefeliciteerd met je overwinning gado sa bles yoe!!@@

  Ja natuurlijk zal God hem zegenen voor het k,o slaan van zijn tegenstander en de Braziliaan word niet gezegend je geeft God wel een hele slechte naam vind je het gek dat er steeds minder mensen in God geloven door die rommel die je uit kraai
  gemodereerd

 5. Suriname deze man is onze grote Ambassadeur. Hij draagt Suriname hoog. We zijn heel erg trots op hem. Hij weet wat hij wil. Hij had een droom en een wens zeker wel en dat is nu dat hij het verdient. God behoede hem. God is groot
  gemodereerd

 6. Mei 2020 was een donkerpaase maand voor bepaalde mensen die hun hebi ook op Bigi Boi hadden gezet zn Bigi Boi eren als Staatshoofd. BB lasi wreed bika a bing zwakkie maar now a klaar a tori met good vibes wij hebben tot 6u naar alle matpartijen gekeken(iptv).
  Hij heeft een goeie band met zijn coach. Zijn alla kondre ketting verdween niet ergens in een zak maar BB deed het af bij zichzelf en om bij zijn coach en na het gevecht nam hij het weer en deed het weer bij zichzelf om. Dat na lespeki! Sma nom fasi joesking nanga skingsani zomaar.


  Maak melding

 7. Supergaaf zeg dat deze sporter terugkomt en weer overwint. Gefeliciteerd Jairzinho bigie booi Rozenstruik met deze prachtige overwinning. Gaddo blessies.
  gemodereerd

 8. @ Sammy the Queen 16 augustus 2020 At 16:26

  weet u misschien wat de hanger (steen met metaal) aan zijn alakondre keti voor betekenis heeft?

  Ik zag het sieraad al vaker om zijn nek bij eerdere gevechten maar ik zie meerdere kralen eraan, ook de hanger, dat ik niet ken. Dank u
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.