56-jarige vrouw is slachtoffer roofmoord te Welgedacht C

18
56-jarige vrouw slachtoffer roofmoord te Welgedacht C

Het Korps Politie Suriname heeft zaterdagavond de identiteit bekend gemaakt van de persoon die vrijdagmiddag dood werd aangetroffen in een woning aan de Welgedacht C weg. Het gaat om de 56-jarige mevrouw Balwanti Kharagram, gehuwd Santokhi, meldt de Surinaamse politie.

Het vermoeden bestaat dat mevrouw Santokhi slachtoffer is geworden van diefstal door middel van geweldpleging met haar dood tot gevolg. Omstreeks elf uur vrijdagmorgen heeft de schoondochter van het slachtoffer haar gezond en wel in huis achtergelaten. De schoondochter verliet de woning om de echtgenoot van mevrouw Santokhi op te halen, die eerder op de dag van huis vertrokken was.

Bij die gelegenheid stond de achterdeur van de woning open; terwijl het latere slachtoffer in de keuken bezig was. De man en schoondochter keerden omstreeks twaalf uur weer naar huis en troffen het ontzielde lichaam van mevrouw Santokhi in de woning aan.

Het lichaam vertoonde een verwonding aan het hoofd en de benedenwoning was overhoop gehaald. Er moet een geldbedrag in Surinaamse dollar uit het huis zijn weggenomen. De dief is vermoedelijke via de opstaande achterdeur de woning binnen gedrongen en heeft het slachtoffer vermoedelijk met een hard voorwerp op het hoofd geslagen met het voor haar noodlottig gevolg.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, voor obductie, door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak, meldt de politie.

18 REACTIES

 1. Deze laffe moordenaar moet met een gericht schot tussen de ogen als een hind afgemaakt worden.
  gemodereerd

 2. Wat een laffe daad . Iemand vermoorden om geld ! Hoe komt het nou dat de criminaliteit in ons eens zo vredig Suriname zo toeneemt ? Gaat er iets mis in de opvoeding, educatie van mensen ? Zijn dit mensen met psychische problemen?
  Hoe kun je doorgaan met je leven , als je zoiets op je geweten hebt ?
  Veel vragen …waar het antwoord op niet eenvoudig is . Maar laten wij elkaar beschermen en te hulp schieten in tijden van nood ! Samen staan we sterk en gaan we dit overwinnen !
  gemodereerd

 3. Mijn broertje heeft afgelopen zondag jongstleden op 9 augustus een roofoverval van 4 mannen uit een bepaalde etnische groep overleefd. Gewapend met pistool, houwers en hamer is hij verrast geweest in zijn huis op Domburg. Hij woont afgelegen, ver van buren en was een makkelijke prooi.
  Modus operandi van deze rovers is dat ze je gelijk mishandelen ( hij is bewerkt geweest met de kolf van een pistool) zodat je gedwee wordt en meewerkt. Door mee te werken met de rovers en alles mee te geven wat ze wouden heeft hij het overleefd. Geld, laptops, telefoons, tv’s en overig huisraad welke zij in zijn eigen pick up hebben meegenomen. NO MERCY voor zulke rovers. Voor roofmoordenaars moet de doodstraf weer worden geĆÆntroduceerd.


  Maak melding

 4. @ Sing Sing

  Dat de doodstraf voor zulke zware delicten, heringevoerd moet worden ben ik 1000% met je eens ! Tijdens het bewind van Bouta kreeg NDP de schuld bij zulke zware vergrijpen, Bouta is weg, maar de criminaliteit blijft doorgaan ! ”Ophangen deze MPP dagu’s, geen genade voor ze”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Chan zou het beter doen met de criminaliteit in su zoveeeeeeeel beloftes wand de beste stuurman stond aan wal maar nee hij houd zich bezig met mensen van de vorige regering om ze op te pakken terwijl er zoveel belangenreik dingens te doen is in het land
  gemodereerd

 6. Jammer Jammer voor Suriname.
  Wie is zo dom om in Suriname te gaan investeren.
  De Surinaamse regering kan hun eigen volk de veiligheid niet garanderen.

  Mensen denk goed na, de volgende keer kan jij het zijn.

  Die tering klootzak voor doodgeschoten worden.


  Maak melding

 7. Ik vertrouw de schoondochter niet. Haar man goed ondervragen. Roofmoord??
  Had ze zoveel geld?? Zo iemand slaat de rover flauw en neemt mee maar de vrouw kende de rover/moordenaar.
  Daarom moest ze dood. Hebzucht is vreselijk.


  Maak melding

 8. Ja, deze paarse ratten doen nu met nog meer geweld zich eigendommen toe eigenen nu ze niet meer gesponsord worden.šŸ™„
  Chan moet ze allemaal opsluiten, ik weet niet wat zijn probleem is om het niet te doen, Su zal een een stuk veiliger worden, als deze epidemiešŸ€ van de straat is.


  Maak melding

 9. Alle Surinamers moeten een vuurwapen bij justitie en politie aanvragen en de vergunning ervoor krijgen om het in uw woning te hebben en te mogen gebruiken voor inbrekers.

  De criminaliteit in Suriname is sinds 25 februari 1980 alleen maar toegenomen.

  Ook honden moeten Surinamers in huis en op hun erf hebben, waardoor deze hen ook kunnen waarschuwen voor dieven en zij zich dan naar hun wapens kunnen grijpen om tegen dieven te gebruiken.

  Zorgt u ook dat u de poort van uw erf op slot kan doen met een stevige ketting en slot en om de omheining van uw erf prikkeldraad doet aan de boven zijde. Als het kan ook bewakingscamera’s plaatsen en security guard om de straat, wijk te bewaken dag en nacht.


  Maak melding

 10. Ik wacht de onderzoek maar even af alvorens mijn conclusie te trekken. Tegenwoordig is niemand meer te vertrouwen. Ik hoop dat de dader/daders snel worden opgepakt

  RIP mevrouw.


  Maak melding

 11. Ik ken ook een Heb al met alle bewijs van de abanies… maar de politie was zelf de mol. En duurt deze zaak te lang voordat ze deze abanies achter slot en grendel stoppen. Mensen blijf vragen…blijf achter de zaak aan gaan. Want anders speelt de mol zijn spel voor een wipbeurt..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.