Vannacht Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik tegen Junior ‘Cigano’ dos Santos

10
Vannacht Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik tegen Junior 'Cigano' dos Santos

De Surinaamse MMA-vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik neemt het vannacht tijdens UFC 252 in het UFC APEX complex in Las Vegas op tegen de Braziliaan Junior ‘Cigano’ dos Santos. Het belooft een spectaculair gevecht te worden gezien beide vechters hebben aangegeven elkaar knock-out te zullen slaan.

Junior ‘Cigano’ dos Santos (Caçador, 30 januari 1984) is een Braziliaanse MMA-vechter. Hij was van november 2011 tot december 2012 UFC-kampioen zwaargewicht (93+ kilo).

Rozenstruik maakte begin vorig jaar zijn debuut in de UFC en werd na vier overwinningen in mei dit jaar in 20 seconden door de Fransman Francis ‘The Predator’ Ngannou knock-out geslagen.

Suriname kijkt uit naar het treffen van vannacht en hoopt dat ‘Bigi Boy’ zijn vorig verlies goed maakt door overtuigend te winnen.

https://www.facebook.com/960010640745970/posts/3200851843328494/

10 REACTIES

 1. Als ik naar de foto kijk, moet ik concluderen dat deze Braziliaan een moro bigi boi is. Hij lijkt een kop groter dan onze bigi boi.
  Ik wens bigi boi veel succes tegen deze moro bigi boi. Al denk ik dat het een hele zware dobber zal worden voor onze bigi boi.


  Maak melding

 2. Rozenstruik maakt tegen Jairzinho geen schijn van kans en ik voorspel dat de wedstrijd na 30 seconden voorbij is. We zijn weer gefopt met grootspraak.
  gemodereerd

 3. Record Knock-out geslagen worden staat op naam van Rozenstruik. De BIGI BOY.
  20 sec.
  Kijken of hij deze record zal verbeterd worden naar 19 seconden of 18 seconden.
  BIGI BOY heel veel succes toegewenst en doe je best voor je land en president Chan Santokhi.
  gemodereerd

 4. Dos Santos is voorbij zijn prime ,maar vormt een geduchte tegenstander voor Bigi Boi. Ik hoop het allerbeste voor deze Srananman. Ik durf niet te zeggen wie als overwinnaar tevoorschijn komt. In hoeverre is Bigi Boi hersteld van zijn eerste nederlaag enige tijd geleden? Rumble in the jungle. Succes.


  Maak melding

 5. Focus on the future Bigi Boi. You got this. We cheer for you. Give us a show…HELL YAAAA. 1 SHOT 1 KILL
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.