Nu slechts 1 medewerker van Rosebel nog herstellende van COVID-19

4
medewerker iamgold rosebel goldmines suriname wordt gescreend op temperatuur bij binnenkomst
Een medewerker van Iamgold Rosebel Goldmines wordt gescreend op temperatuur bij binnenkomst. Foto (c) RGM.

Er is nu nog slechts 1 medewerker van goudbedrijf Iamgold/Rosebel Gold Mines (RGM) in Suriname herstellende van COVID-19. Waterkant verneemt dat de gezondheidstoestand van de medewerker stabiel is.

In totaal waren er 99 medewerkers positief getest op het gevreesde virus, waarvan nu 98 genezen zijn verklaard. De afgelopen vier dagen zijn er geen nieuwe gevallen on site geregistreerd. Rosebel heeft op dit moment geen medewerkers in quarantaine.

Vrijdag heeft weer een coronapatiënt het leven gelaten. Het aantal mensen dat tot nu toe in Suriname aan het coronavirus is overleden bedraagt daarmee 41. Er zijn 77 besmettingen bijgekomen en 64 personen genezen verklaard. Het totaal aantal besmettingen is met de nieuwe gevallen van gisteren gestegen naar 2.838. Er zijn momenteel 893 actieve cases.

4 REACTIES

 1. ——In de Nederlandse Oil & Gas sector werken ruim 3.000 mensen. Bij toeleveringsbedrijven zijn dat er nog eens 3.200. De offshore-aannemers bieden werkgelegenheid aan zo’n 10.000 personen. Aardolie en aardgas leveren–als grondstof en bron van energie–een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de Nederlandse industrie. Elk bedrijf dat olie of gas uit de Nederlandse bodem wint, staat een deel van de winst (minimaal 50%) af aan de overheid.——

  Bron: hays.nl/baan-van-de-toekomst, Een toekomstschets van de sectoren IT,
  Engineering & Technology en Oil & Gas.

  Suriname kan hier een voorbeeld aan nemen door ook 50% van de winst op te eisen uit olie, gas en goud winning…


  Maak melding

 2. Wat een daadkracht toont deze regering weer in samenwerking met nederlandse medici. Als de kippen erbij om iedereen weer gezond te maken. Op één na allemaal herstelt. Dat is een prestatie op zich.

  Zo zie je maar weer dat de nederlandse hulp ook effect heeft!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.