Maandag protestactie bij regeringsgebouw tegen handhaving en aantrekken NDP’ers

65
protestactie-suriname
Archieffoto protestactie in Suriname

Maandag 17 augustus zal er geprotesteerd worden bij het regeringsgebouw aan de Dr. Sophie Redmondstraat tegen de handhaving en het aantrekken van NDP’ers binnen de nieuwe regering van Suriname.

De afgelopen dagen is er heel veel ontevredenheid onstaan binnen de VHP, NPS, ABOP en de Surinaamse samenleving over diverse benoemingen van personen als districtscommissaris (dc) leden van de raad van commissarissen (RvC’s) en andere top functies.

Een heet hangijzer is ook het aanblijven van districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost. Alle overige 18 districtscommissarissen zijn vervagen behalve hij. President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdag in de Congreshal de nieuwe dc’s beëdigd. 

Het is nog niet duidelijk welke dc over welk district de leiding zal hebben. Er is veel kritiek op bepaalde personen die tot burgermoeder of burgervader zijn benoemd. Er is gisteren geen persmoment na de beëdiging geweest met de president, waardoor journalisten geen vragen konden stellen.

65 REACTIES

 1. Zo, kijk eens aan. De eerste actie van de Surinaamse bevolking. Er wordt leiderschap geëist Chan. Hoe ga je hierop anticiperen? Of ,denk je dat deze protestactie vanzelf ophoudt?Daarmee is het probleem niet opgelost. Er is werk aan de winkel.
  gemodereerd

 2. Zeer goed initiatief. Een arme NDP mannetje of vrouwtje wordt alles ontnomen. Een machtige daar gaat men omzichtig mee om. Wordt de rode loper voor gespreid.

  Deze regering faciliteert en schep opnieuw mogelijkheid voor corruptelingen door ze te handhaven in bepaalde functies hun opnieuw te plaatsen in soort gelijke functies.

  Zo verliest men vertrouwen in rechtvaardigheid, integriteit en in de politiek.

  Geldt een man een man een woord een woord niet voor overal. Zou het niet gelden in verkiezingstijd. Als men later in de coalitie zit.
  gemodereerd

 3. Dit is nou democratie. Het Surinaams volk is wakker en slaapt niet meer. De paarse abangies zijn weggestemd en moeten niet meer op vitale posten gehandhaafd worden of geplaatst. Anders gaan ze jouw beleid torpederen. Regering. Let op je taken :het volksbelang dienen.
  gemodereerd

 4. Waar was dat lamlendige en laffe volk de afgelopen 10 jaar, toen ze zijn beroofd, bestolen voorgelogen, bedrogen, verarmd en in de ellende gestort door de corrupte, criminele paarse organisatie NDP, olv de drugs en moordveroordeelde massamoordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE en plunderaar HOEFDRAAD.
  gemodereerd

 5. Een staande ovatie voor het volk !!

  Terecht ! De NDP is uitgekotst !! De nieuwe regering moet totaal NDP-vrij zijn. Zelfs de paarse schaduw moet afstand houden.

  Opperbevelhebber Z. E. Santokhi moet leiderschap tonen en Brunswijk op het matje roepen.
  De verkiezingen zijn voorbij. De instituten mogen niet verder beschadigd worden.

  Beste ABOP-ers anga un Buskondre pipel, praten jullie met Brunswijk. Wijzen jullie desnoods een andere leider aan. Brunswijk speelt een double-cross game met jullie en met heel Suriname.
  Brunswijk heeft al eerder het binnenland verraden door met Bouta samen te werken in ruil voor concessies en vrije handel.

  Z. E. Santokhi het volk vertrouwt u en rekent op u !
  NDP door de play en weg ermee !

  Desnoods nieuwe verkiezingen !

  Wij willen een nieuw en beter Suriname !
  Krakti !


  Maak melding

 6. Fantastisch! Deze regering geeft ruimte aan het volk om ook hun mening te laten geven. In bouta tijd zouden dit soort demonstraties keihard neergeslagen worden met veel doden en gewonden tot gevolg. Het volk moet maar zijn smoel houden.

  Mooi om te zien dat onderling ook de meningen verdeeld zijn. Het is zaak om samen tot een compromis te komen, en dat zal ook gebeuren.
  Alleen zo wordt je een eenheid om het land verder te ontwikkelen.

  Suriname is onder excellentie weer een echte democratie geworden.

  Neem wel voldoende afstand van elkaar en draag en mondkapje.


  Maak melding

 7. Het lijkt een hetze tegen de NDP…..niet iedereen van de NDP is corrupt, zoals niet iedereen van VHP/Abop kosjer is. We zijn n dom en kortzichtig volk.

  Wat er moet gebeuren, alle NDPers die gestolen hebben, moeten aangehouden worden. De rest moet met rust gelaten worden


  Maak melding

 8. Hihi de aap komt uit de mouw… Zo vroeg dus het was niet ‘slandsbelang hihihi… Ik hoopte zo dat ze ook in actie zouden komen tegen de verslapte aanpak van het Covid virus…. pfffft
  gemodereerd

 9. Goed zo Sranangmangs en Sranangoemas.wees alert en scherp!!!..het moet voor eens en altijd afgelopen zijn met het vriendjespolitiek en machtswellustig gedoe van bepaalde lieden in de machtscentrum van politiek suriname…fight for your right!!!


  Maak melding

 10. Veel rotte eieren meenemen om op Lonnie te gooien.Dan gaat het niet zijn “SUMA BALIE BOE” maar” Suma trowé porie eksi”?
  We moeten eindelijk eens ophouden aardig te zijn voor foute politici.


  Maak melding

 11. A klarie ke ba.

  Ronnie je moet oppassen dat het ABOB hoofdbestuur jou niet afzet.
  Want i ne terie ding mang.
  Je vind geld van de grote sponsers belangrijker dan het volk.

  Zonder met het hoofdbestuur van de ABOB benoem je DC,s en mensen voor RVC,s.
  Het lijkt wel dictactuur binnen de ABOB.

  Bordo heeft gelijk dat hij in opstand komt tegen de herbenoeming van de DC Nerkust.
  Hij is geen NDP,er maar een boutist.

  Brunswijk zit in grote problemen. Omdat hij grote sponser bedragen heeft gekregen van rijke mensen.

  Hij heeft ze niet laten tekenen dat ze niet mogen bemoeien met benoemingen en politieke beslissingen.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 12. Na jarenlang ‘geslapen’ te hebben gaan de suri’s nu als een meteoriet ( Neowise).

  Heb gemende gevoelens hierover. Geef die leiders de kans om het intern op te lossen. Ndp ligt op de loer.

  De organisatie is volgens mijn app; Achterban NPS, VHP en Abop.
  Let op NPS staat in de vertrek-modus.

  Vertreklijst: nerkust, Rusland, oosterling, hew a kee, de souza, Snijders en Caïro.

  By the way, hebben ze toestemming v nerkust om te protesteren? Proest 😝😉


  Maak melding

 13. @Cornelis,

  [15-8 17:48] Oom Hes Pigot: Oproep Volks Protest:
  2 meter afstand houden
  Regerings gebouw Dr Sophie Redmond straat. 09.00u s’morgens. Bordje meenemen waarop staat :

  🔥 Weg met :
  🛑Mike Nerkust,
  🛑 Andy Rusland,
  🛑Gardelito Hew A Kee,
  🛑Marlon Oosterling,
  🛑Brian de Souza,
  🛑Errol Snijders,
  🛑Clyde Cairo

  Regerings gebouw Kabinet VP
  Maandag : 17 augustus 2020
  Om 09.00 uur vm
  [15-8 18:03] RoffaBOP: 👍🏿👍🏿👍🏿
  gemodereerd

 14. NDP heeft nog steeds 31% van het electoraat. Je kan ze niet allemaal vervangen. Bravo is een realist, ABOP en NDP hebben samen meer dan de helft van het electoraat. De meerderheid het zwijgen willen opleggen is geen democratie. De mensen die gaan protesteren willen toch democratie of niet ?
  gemodereerd

 15. De regering moet verplicht worden voor dergelijke functies een duidelijk, up to date, functieprofiel te publiceren en elke aanstelling met een CV te motiveren. alsmede een antecedenten onderzoek en openbare oproep om te solliciteren.
  Nu lijkt het weer een ons-kent-ons activiteit waarbij zelfs beruchte en onkundige figuren worden voorgedragen.


  Maak melding

 16. Afro volk jullie houden er niet van om je hoofd moe te maken en
  laten al het denk werk aan anderen over. Hierdoor wordt je altijd
  als springplank gebruikt. Inspin….erin Uitspuit…..er uit.


  Maak melding

 17. Wacht even, wacht even, heeft de DC (ook ndp) hier vergunning voor verleend?!

  Betogers, draag een mond/neuskapje en houd voldoende afstand.
  Wij zullen jullie nog langer nodig hebben, want er schijnen nog al wat N(ationale) D(ebiele) P/ersonen) in de nieuwe coalitie te zitten.

  President en VP (plus broer) wij laten ons geen bredebon voor zuurzak meer verkopen. Stop dat goed in jullie oren.


  Maak melding

 18. Zijne Excellentie de heer Santokhi zal ook met dit verraad van Redi musu Brunswijk afrekenen. Er staan twee tegenpolen tegenover elkaar … IQ (Santokhi) vs. PK ( Brunswijk) en het is alleen aan Santokhi te danken dat het Suriname als natie overal welkom is. Zonder de diefstal van stemmen en bevoordeling van ABOP had VHP de absolute meerderheid behaald. Brunswijk blijft een ongeleid projectiel dat niet is te vertrouwen.Het volk heeft de streken van verrader Brunswijk door en zal ook genadeloos met hem afrekenen. Bordo heeft al een goede zet richting exit gegeven de rest volgt spoedig.
  gemodereerd

 19. Blakaboy
  We zijn n dom en kortzichtig volk.

  Ben ik niet mee eens Blakaboy omdat dit volk, zoals het nu schijnt, met de tijd voortschrijdend inzicht heeft gekregen in het doen en laten van de NDP waardoor zij hopelijk in staat zijn om een standpunt in te nemen om de stand van zaken te brengen naar het punt van waaruit zij graag willen vertrekken.
  Het verbaast mij wel dat het volk nu naar voren treed om hun mening te geven.
  Nogmaals liever ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald


  Maak melding

 20. Heren van de Coalitie …. in het bijzonder …. Pres. Santokhi en Vice-Pres. Brunswijk …. dit is slechts het begin. Jullie zijn gewaarschuwd … jullie hebben het volk veel beloofd ….MAAK HET WAAR !!!!!!!

  Denk niet dat deze “actie ” van voorbije aard zal zijn ….. DIT IS HET BEGIN !!!!!!!!

  Als jullie niet doen wat beloofd is ….. is dit …. BEGIN VAN HET EINDE !!!!!!!

  We hebben jullie gekozen voor … 5/10/15 jaar … en niet …. voor 3/4 maanden ….. maar … IF TRAFAS’ NO DE …. TRAFAS’ NO DE !!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 21. Zo te zien hebben Bordo en zijn maatjes snel een aktie op touw gezet. Heel interessant omdat Bordo via andere kanalen zijn kracht wil laten gelden in Abop. De verdekte machtsgreep van Bordo is in volle gang. De positie van machoman Ronny Brunswijk, alias Romeo Bravo is aan het eroderen als Bordo zijn zin krijgt. M.a.w de machtsbasis van Brunswijk is ‘ weak ‘ als Bordo zijn zin krijgt. Zal Ronnie toegeven? Een splitsing binnen Abop lijkt mij onvermijdelijk als Bordo voldoende draagkracht in het bestuur aan zijn kant kan krijgen. Dit hele gedoe verzwakt natuurlijk de politieke machtspositie van Brunswijk.


  Maak melding

 22. MIKE NERKUS ZAL NIET WORDEN GEHANDHAAFD ALS DC

  DE ABOP IS OP ZIJN SCHREDEN TERUG GEKOMEN.

  WEG MET ALLE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ EXPONENTEN.

  ALLE GESTOLEN GELDEN MOETEN WORDEN TERUGGEHAALD.


  Maak melding

 23. Niets met Bordo van doen, sa you sabie, helemaal niets. Bordo is aan het chillen.
  Frontlinie en eensgezind; NPS, VHP en Abop achterban.

  Het Surinaams volk duld geen ndp corrupten, snap je het of nog steeds niet.
  Achhhhhh laat maar. 👻


  Maak melding

 24. Indien het handhaven/benoemen van N(ationale) D(ieven) P(ersonen) uit de koker van de VP komt
  is het zo zoetjesaan tijd om de VP onder curatele te stellen.

  Onder normale omstandigheden zou het niet erg zijn indien je mensen van een partij die (helaas) 16 zetels heeft gekregen te accommoderen, maar dit zijn geen normale omstandigheden. De ndp heeft ons land nu voor de vierde keer naar de afgrond gebracht, wij KUNNEN en WILLEN deze mensen geen vijfde kans geven. Zet ze in om de gestolen miljarden terug te halen (desnoods onder leiding van RobG(oebbels)). Een andere functie dan voornoemde is niet voor deze bloedzuigers weg gelegd.


  Maak melding

 25. Brunswijk gaat muiten, hij is de zwakste schakel in deze nieuwe regering.
  Hij is onbetrouwbaar, en hij is helemaal niet geschikt als vice president, ik had liever Belfort op die plek gezien, hij is een jurist en heeft geen strafblad.

  Brunswijk heeft veel connecties met de NDP kliek, en ze proberen hem te op te zetten tegen Santokhi. Wat hij niet vergeten is dat de NDP kliek bewust duizend mensen last minute in dienst heeft genomen terwijl ze weten dat de staatskas leeg is.
  Dat houdt in dat de nieuwe regering niet in staat zal zijn om aan haar financiele verplichtingen te voldoen.

  Ze hebben bewust het land vernietigd. NDP is een vloek voor het land.
  Santokhi moet laten zien dat hij de leider is en niet een ongeschoolde ongeleide projectiel.
  gemodereerd

 26. Denki@@@ Pleur nauw op met je Afro volk gedoe. Ken je alle Afro volk??? Het denkwerk moet mensen als jij zeker niet doen, dan wordt de apartheid in Suriname ingevoerd. Door zulke idioten als jij gaat deze regering straks door zijn knieën zakken. Racistisch denken gaat Suriname naar klote helpen.. Fijne dag …


  Maak melding

 27. Dongkaw gorilla wilt vp spelen.
  Wie hft boe kedaan k ka jullie slaan met n skop dus jullie zijn kewaarschuwd ja.
  Keen enkel mens moet mij zekken wat te doen want k bn de enikste super marron..


  Maak melding

 28. CHAN laat nu zien dat jij de president ben ,en het eerst leider van het land , anders ga je nr huis en is er geen hoop meer voor Suriname ! 🇸🇷☯️


  Maak melding

 29. Eerlijk gezegd vind ik Gregory Rusland te passief en te introvert.
  De NPS vertegenwoordigt meer dan 32000 stemmen dat is bijna 8000 stemmen meer dan de ABOP. Gregory Rusland mag zijn achterban wel wat krachtiger vertegenwoordigen. NPS heeft kader en heeft draagvlak. En NPS is coalitiepartner.
  De verkiezingen zijn voorbij wij moeten nu samenwerken aan een beter Suriname.
  Dus kom op NPS, biedt je aan ! En laat je niet wegdrukken door Brunswijk. Hier is een taak weggelegd voor een extravert iemand als Patricia Etnel.

  W’o set en. Krakti !


  Maak melding

 30. Het groot kapitaal (Sar…) corrumpeert de boel in Suriname. Is bezig de politieke- en maatschappelijke processen in Suriname te sturen via onze zwakke schakel de VP. Als ik het goed begrijp worden corruptieve- en destructieve personen van de NDP geaccommodeerd in de sleutelposities van onze vitale organisaties/instituties.
  Het kapitaal die zich via de VP en gebruikmakend van de zwakke positie van de VP ( die heeft zich laten gebruiken/corrumperen) mensen van de NDP die bekend zijn dat ze destructief en corrupt zijn, de gelegenheid hebben gegeven om zich te laten nestelen in onze vitale infrastructuur. Dit met de bedoeling om de machtsbasis van de regering Santokhi te ondermijnen.
  IN het verleden wisten ze wel raad mee met de figuren die achter het groot kapitaal zaten die op een corruptieve manier proberen de samenleving in een bepaalde richting te sturen. Denk aan maar aan Italië en Duitsland.


  Maak melding

 31. @Klaas de Groot 15 augustus 2020 At 19:58
  —-De regering moet verplicht worden voor dergelijke functies een duidelijk, up to date, functieprofiel te publiceren en elke aanstelling met een CV te motiveren. alsmede een antecedenten onderzoek en openbare oproep om te solliciteren.
  Nu lijkt het weer een ons-kent-ons activiteit waarbij zelfs beruchte en onkundige figuren worden voorgedragen.—–

  Dat klopt, want als een gewone burger bij bijv. een securitybedrijf, douane, bank of gewapende machten wilt werken dan onderzoeken ze ook alles van de sollicitant…


  Maak melding

 32. Aanvulling wat betreft de zetel verdeling:

  De zetels hebben niet gekozen,
  Het volk heeft gekozen !
  Het is niet de stem van de zetel maar de stem van het volk !

  Tja go. Set kong.

  Niet storen.
  Wij werken aan een nieuw en beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

 33. Albert 15 augustus 2020 At 20:26
  Santhoki zal Su.aan India verkopen let maar op,
  ==================================================

  Kan helaas niet meer, Bouta heeft alles al aan China verkocht….


  Maak melding

 34. Hallo CHan, wanneer wordt de veroordeelde moordenaar 20 jaren in santo of elders, desnoods in Nederland 11 jaren opgeborgen ..,, dan zijn we ten minste af van deze ellendeling..

  het brengt alleen maar ongelukken op en vertragingen voor de weder opbouw v/h land..
  gemodereerd

 35. Hallo Chan ,,,
  als jij de Pres bent de opper machtigste man v/h land,,, dan moet je acuut besluiten en brunsie weg sturen,,
  i. p. daarvan Belfort benoemen die is beter geschikt voor die plek..
  anders ben ik bang, dat die 5 jaren niet gehaald zullen worden.. te veel invloed van de tegen partij die weg gestemd is..

  trouwens wanneer wordt die moordenaar 20 jaren opgehaald uit de samenleving..

  dat hij vrij rond loopt, is geen goede voorbeeld voor het jeugd..
  gemodereerd

 36. Weg met:

  andy rusland als president – commissaris van de NV EBS.

  alle paarse kakkerlakken op belangrijke posten van de regeringscoalitie Chan – Bravo.

  opzoutenl

  Criminelen horen in de gevangenis te worden opgesloten.

  Waarom worden criminelen die een awarra of fiets stelen wel opgesloten in de gevangenis en de grote stinkende bejaarde paarse kakkerlakken kliek niet.

  PG geeft u hier antwoord op.


  Maak melding

 37. Meneer Flyer, terug kijkend in de geschiedenis, geef ik u gelijk.
  Maar meneer Flyer, deze mensen hebben de vrijheid “nu”. Sinds 1980, hebben ze in angst, onzekerheid, bang voor de militairen, bang om opgepakt te worden, als ze commentaar hadden op de M.P. , velen zijn al heen gegaan en vele anderen hebben een trauma aan die tijd overhouden.

  Ik kan je meer vertellen, maar ik raak een beetje verdrietig.
  Ik heb meer ervaring dan u leeft.
  De mensen die gaan protesteren, zien in de president, meer karaats goud en zijn niet meer bang voor kogels die zogenaamd op de vlucht, zijn gelost.

  Beste meneer Flyer, neem een duik in de gedragingen van die mensen die dit allemaal hebben meegemaakt op trillende knieën, vochtige ogen en pijn in het hart.
  De generatie van mijn ouders, raakt op, ik weet niet hoe het bij u en uw dierbaren ging en gaat, ik wens u en uw dierbaren, diep uit mijn hart alle goeds.

  De demonstranten die gaan demonstreren, weten dat ze deze enige kans niet moeten loslaten en alle monsters dienen, verdreven te worden.

  Geduld en gun u en anderen een kans.


  Maak melding

 38. Hopelijk zijn die mensen die gaan prosteren bereid om met hun belasting geld de gene die thuis gaan zitten te betalen want dat vergeten ze
  gemodereerd

 39. Mensen
  Kom massaal demonstreren
  Minimaal 30000 mensen. Neem veel rotte eieren mee om op de kop van de ex bankrover en internationaal drugsveroordeelde Ronnie te gooien. Eis zijn aftreden.
  gemodereerd

 40. Allemaal onderdeel van een plan. Brunswijk wil president worden. Hij krijgt nu al een harde lul aks hij met Z.E. wordt aangesproken. Over een jaar een kabinetscrisis en NDP samen met Brunswijk voor president. CHAN is een oplichter. Pakt hij de Cambio’s aan en zijn rijke vriendjes (drugsgeld) Nee, de bevolking krijgt belastingverhoging, alvorens er nog maar een gestolenen cent is teruggehaald. Zet de wachtgelden stop van de honderden ex-parlementariërs, erfpacht voor groot grondbezitters, en zo zijn er nog meermaatregelen alvorens je de burgers weer pinaart.


  Maak melding

 41. Als de nieuwe regering NDPers handhaaft, aanstelt of inlijft, hoeven ze niet op mijn medewerking te rekenen. Ik zal er alles aan doen om zoveel mogelijk belastingen te ontduiken.


  Maak melding

 42. Roland Faith , je gedraagt je als een mislukte econoom.
  Niet doen, het maakt je alleen belachelijk. Vraag het aan iemand, die ongeveer 30 jaar ouder is dan jou!


  Maak melding

 43. Het is al genoemd Brunswijk is z e president beloofd. Het doel accommoderen van PAARS. Wanneer Suriname nalaat andere partijen 2025 aan zetels te helpen. Andere partijen dan bv Abop want dat is geen partij maar een bedrijf gelijd door 2 broers Leo en Brunswijk, dan is het gedaan met Suriname . Wie weet wat is afgestemd met Dilip Sardjoe meer bekend als Dipo omdat deze gasten geld zien niet het land tot ontwikkeling brengen. Het gaat bij leo Brunswijk om harde knikkers. Dan is alles geoorloofd .


  Maak melding

 44. @Denki, je maakt het erger en is ook gevaarlijk. Ja, Suriname is verdeeld, maar niet racistisch. Met jouw opmeking maak je het wel racistisch. #denki boeng, wi na wang Sranang#


  Maak melding

 45. @Moengo Mang,

  Geweldig, wi na wang sranang.
  Dus toon dat ook aan en begin bijv. in het Surinami te spreken. Je respecteert toch de Surinami sprekers? Je wilt toch wang sranang? Toon aan dat je respect hebt, spreek ook een woordje Surinami.
  D President zou dit goede voorbeeld kunnen geven.


  Maak melding

 46. 1 u ·
  EBS Saga deel 1 : Lees en Huiver
  Ottmar H Sibilo( Alias Otje)(1e foto) is de grote boosdoener binnen EBS. Zijn bedrijf (Olibis) is onder de toenmalige nieuw front coalitie binnengehaald door Gregory Rusland(2e Foto). Otje heeft samen met Greg miljoenen verdiend en heeft Greg beloond met een huis in Miami.(3e foto) Toen NDP aan de macht kwam werd Greg zijn broer Andy Rusland (Ja de broer van de huidige NPS voorzitter is corrupte NDP’er Andy Rusland zie 4e foto) . Onder Andy heeft Otje zich zodanig genesteld binnen EBS dat hij $100+ miljoen gemaakt heeft(Exclusief contract voor gasleveringen etc.), het is zover gekomen dat zijn naam genoemd is in de befaamde panama papers (5e foto). Het belangrijkste is dat het contract van de nieuwe EBS powerplant niet uit de handen van Otje mag(zie 6e foto voor bevestiging vanuit MAN zelf). Daarom heeft hij miljoenen aan de tweeling Ronnie en Leo Brunswijk gegeven zodat zij de corrupte Andy Rusland weer benoemen als Prescom bij EBS en een onderzoek nooit plaatsvindt en Otje doorgaat met het verdienen van miljoenen USD’s.

  Mijn Suriname
  23 u ·
  EBS Saga deel 2 : Lees en Huiver
  Dilip Sardjoe is de eigenaar van Suriname Gas and Electricity Industry. Dit bedrijf is een agent van het Finse bedrijf Warsila. Na miljoenen verdient te hebben bij Staatsolie (Zie foto 1 ) wilt Dilip ook een slag maken bij EBS. Indien Dilip wilt ontkennen dat Warsila nooit iets geleverd heeft in Suriname laat hij de 2e foto bekijken (Wartsila levering in samenwerking met een bedrijf van Kuldipsingh waarmee Rudisa vaker zaken doet). Dilip zijn belangen bij Warsila zijn ook de reden waarom hij en zijn dochter de ambassadeur van Finland zijn (3e foto). Dilip ondersteunt Otje Sibilo in het handhaven van Andy Rusland als Prescom van EBS(Otje mag powerplant project en gasproject hebben en Dillip mag generatoren leveren) .Daarom is Dilip voor de verkiezingen al begonnen met het sponsoren van de ABOP.: Miljoenen gegeven aan Ronnie Brunswijk en Sanyong auto’s gegeven aan ABOP-toppers.
  P.S. Warsila en Alcao zijn dochterondernemingen/investeringen van Blackrock. Begrijpen jullie nu waarom hij zo hard heeft gewerkt de Alcoa deal te saboteren om Blackrock indirect miljarden USD’s aan de milieukosten te besparen?
  #genoegisgenoeg #tekakondrebaka #chanslaterug

  Meer (ook de fotoos) op: https://www.facebook.com/mijnsuriname/posts/2037680863031691
  gemodereerd

 47. Toespraak Brunswijk …… in één{1} woord …… BULLSHIT !!!!!

  Nerkust … Andy Rusland … Oosterling … Patrick Peneux en ander Paarse abanies … moeten per heden … oneervol …. op staande voet …. ontslagen worden !!!!!

  Waarom rekening houden met eventuele wurgcontracten …. de Nationale Dieven Partij regering …. heeft onder het mom van …. gewijzigde beleidsinzichten …. ambtenaren die niet paars gekleurd waren …. op straat gezet.

  Betaal die … Paarse Abanies … met gelijke munten !!!

  Straks gaat Brunswijk zeggen { ingefluisterd door de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse } … de mensen hebben we vervangen …. ook al zijn het witte boord criminelen …. ZAND EROVER !!!!!!!!

  Eens een dief …. altijd een dief ….. OEN DINK A TORI !!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 48. Chan, watch your back😎 You have a snake on your side.🐍
  Hij is niet zo dom als iedereen denkt.Hij volgt zijn eigen plan, en zal jou meneer Chan, zo snel mogelijk lozen. Kijk uit voor verdwaalde kogels, want hij kan de opdrachtgever zelf zijn. Hij plaats ongekwalificeerde mensen op posities, waar hij de touwtjes kan bespelen. En zorgelijk genoeg zijn het ook nog NDP-ers. Wat voor geheime afspraak heeft hij met Bouta gemaakt, ze waren toch al dikke maatjes met elkaar, zogenaamd doen ze alsof dat niet zo is, maar een vos verliest zijn haren maar niet zijn streken. Zoek uit wat ze samen geregeld hebben.🙄. Deze vice president trekt de macht naar zich toe, de dollars van de olie in het vooruitzicht wakkert nu al zijn hebzucht aan🤑. De Marrons willen hem op de troon, en Chan is even nodig om de boel recht te trekken dan gaan ze hem lozen, goedschiks of kwaadschiks, hij gaat eruit moeten😟
  Chan, deze man gaat je veel problemen geven, loos hem voordat hij jou loost. Let op mijn woorden, je bent niet veilig met hem om je heen.Hij gaat jou uitschakelen en Suri en zijn bevolking, in nog grotere problemen brengen. KIJK UIT CHAN😟🙁 Begin zijn lijn naar Bouta te blokkeren, door die alvast op te sluiten. Brunsie is ook een moordenaar en drugsdealer,hij hoort niet op deze positie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.