Dode bij beroving aan de Welgedacht C weg

27
Dode bij beroving aan de Welgedacht C weg

Bij een beroving op een adres aan de Welgedacht C weg in Suriname, is vanmiddag een dode gevallen. Op deze foto van Waterkant.Net is te zien dat de verschillende politie eenheden ter plaatse zijn. De roofmoord zou iets na het middaguur hebben plaatsgevonden.

De Surinaamse politie is een groot onderzoek gestart naar de feiten en omstandigheden. Het is intussen de 5e persoon die deze week om het leven is gebracht. 

Dinsdagmiddag werd het lijk van een Dominicaanse vrouw aangetroffen in een woning aan de Irsillastraat te Kasabaholo. Die zelfde avond werd ondernemer Shamdath Ragobier voor zijn woning/bedrijf aan de dokter Sophie Remondstraat doodgeschoten.

Donderdagmiddag werd kapitein Michel Karwafodi van het inheemse dorp Matta gekneveld en besmeurd in bloed dood op zijn bed aangetroffen.

En gisteren, vrijdag, werd een vrouw dood aangetroffen in een woning aan de Santodorpweg in district Wanica. Bij dit geval van roofmoord aan de Welgedacht C weg vandaag is de vijfde persoon om het leven is gekomen.

27 REACTIES

 1. Alles gaat goed in suriname; prijzen verdubbeld salarissen hetzelfde of verlaagd ; niemand houdt zich meer aan de regels; ieder voor zich zoals men zelf heeft kunnen zien de afgelopen 10 jaren en God voor ons allen ; De roofdieren zijn nu Op straat en loeren op alles wat nog wat vlees heeft; moeilijke tijden nu en men heeft er geen antwoord op
  gemodereerd

 2. Is mijn neef zijn vrouw, [zijn vader mijn moeder broer zus, dichtbij neef dus.. ]

  Ik vind heel erg voor mn neef en kinderen….

  God heeft haar ziel nu…..
  gemodereerd

 3. Sterkte aan alle nabestaanden.

  // — //

  “Bouterse schuwt geen confrontatie”
  Zouden deze moorden een waarschuwing kunnen zijn voor de regering Santokhi ?

  Een van de slachtoffers heette “Santokhi”.
  gemodereerd

 4. mensen gaan dood, kinderen worden beroofd van hun ouders en dan zijn er van die onderkruipsels die alles een politiek draai geven

  blijkt weer, altijd worden de verkeerde mensen genomen

  R.I.P


  Maak melding

 5. Een nieuw record wordt gevestigd door het falend beleid van Santokhi. Nooit eerder voorgekomen in Suriname. Zoveel roofmoorden binnen een week. Ook het aantal zeldodingen via de Bosje brug is een record onder de nieuwe regering. Dit is erger dan onder de regering Bouterse. Santokhi is de greep over het land kwijt. Dit is nog maar het begin van zijn regeerperiode. God zij met Suriname.
  gemodereerd

 6. Waar zal het nou door komen dat er in korte tijd zoveel doden vallen in NL en SU….🤔
  Maar ook in andere landen op de wereld lijkt t de afgelopen maanden gekkenhuis !

  Eng !
  gemodereerd

 7. Bouterse en zijn roversbende hebben het land verraden. Al het geld gestolen. Sindsdien is het geweld flink toegenomen in het land. Roofmoorden en zelfmoorden zijn het gevolg. I.p.v dat burgers elkaar uitmoorden zouden ze de schuldigen moeten vermoorden, zoals boefdraad bijvoorbeeld.

  Wat een verschrikkelijk schrikbewind was dat. Halleluja zeg! Godzijdank is er nu een frisse wind aan het waaien in het land.


  Maak melding

 8. Tijdens de verkiezingscampagnes werd ons beloofd …. kruistocht tegen de criminaliteit.

  Wat zien wij gebeuren …. de zware criminaliteit …. floreert als nooit tevoren.
  Vijf {5} doden … roofmoord …. in één {1} week.

  Regering doe wat jullie beloofd hebben … de criminelen bestrijden met ” gelijke munten “.

  Afschieten dat zooitje …. de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse … weet hoe dat moet …. ” op de vlucht doodschieten “.


  Maak melding

 9. Mislukt product @@@RobG …. je zou het record kunnen verbeteren door ZELF van de Bosje brug te springen. Niemand zal erom treuren …. opgeruimd staat ……. !!!!!!!!


  Maak melding

 10. Bouta-lovers zijn zo dom en kortzichtig. Hoe kan je spreken over falend beleid van een regering dat nauwelijks een maand zit en met zoveel paarse ellende zit opgescheept ?

  Mijn antwoord op Bouta-lovers:
  ie aaa .. ie aaaa … ie aaa


  Maak melding

 11. RobG 15 augustus 2020 At 20:29
  Een nieuw record wordt gevestigd door het falend beleid van Santokhi. Nooit eerder voorgekomen in Suriname. Zoveel roofmoorden binnen een week. Ook het aantal zeldodingen via de Bosje brug is een record onder de nieuwe regering. Dit is erger dan onder de regering Bouterse. Santokhi is de greep over het land kwijt. Dit is nog maar het begin van zijn regeerperiode. God zij met Suriname.
  —————————————————–

  Rob Gay Wat suggereer je hiermee? Jouw Paarse afgod is een moordenaar. Klootzak!!!!!!


  Maak melding

 12. Beste..mensen.,.., hier op waterkant wordt er emotioneel gereageerd als de president van Suriname aangeeft het Surinaamse leger te moderniseren… . Het leger wordt een actieve onderdeel van de Surinaamse samenleving.. Suriname zit niet bepaald in een ijzeren greep van een buurland dat er een gewapende strijd gevoerd moet worden… Het leger moet zijn eigen groenten en fruit telen… Ook zorgen voor eigen brood.. Waarom niet… Het leger kan zorg dragen voor sport-instructeurs… Bouterse.., een bekende Surinamer staat ingeschreven bij het leger als sport-instructeur basket-bal… En nu.., er lijkt in Suriname een aantal moord- syndicaten actief te zijn… Een volks-mobiliteit en dienstverlening is noodzakelijk., er moet actief., en waakzaam opgetreden worden.. Venetiaan heeft het vaak genoemd.. Bendes uit Suriname en Zuid-Amerika werken samen in Suriname.. . De afrekeningen zijn op een kleine aantal Surinamers disproportioneel.. Sterkte daar in Suriname en vergeet je mondkapje niet..


  Maak melding

 13. Het kom wel goed als santhoki de moed en durf heeft tegen de regels van bruswijk te gaan gewoon clean sweep weer in voeren
  gemodereerd

 14. Ik hou me niet bezig met politiek, vind ik over het algemeen een smerig iets(vriendjespolitiek, komtenlikkerij enz) maar mensen je kan toch niet na 1 maand al de balans opmaken! Beoordeel de President over 2 jaar ofzo,


  Maak melding

 15. Radicale oplossing :

  Iederéén die over de schreef gaat moet gecorrigeerd worden, maar we hebben ook figuren die gelijk de kogel verdienen. En C. Santhokie moet dat ervoor zorgen, weg met dat gespuis die geen ene klote voorstelt. Dus Rob Gay let jij maar even op, en begin je mede homo partij genoten te waarschuwen ! ”Ifoe Jacko kong na Sranang un Ka”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 16. Koop pistool/geweer gedekt/ongedekt, zet 2 tot 3 honden rondom jouw huis en laat die rovers maar komen want politie is altijd te laat. Dit is een voorbeeld van een voorzorgmaatregel. Blijf ook niet alleen thuis, vooral de ouderen. Want de bazen hebben het land leeg geroofd en de achterban krijgt nu niks meer en sommigen verdienen minder, dus gaat men het thuis van je afpakken. Dus opletten, altijd thuis gewapend en alert zijn want het is zij(de rovers) of ik.
  gemodereerd

 17. mensenjullie moeten niet gaan insenueren op dingen die gebeuren,en die niemandt goedt kan vinden .we hebben allemaal last van ,en leiden allemaal onder dus waarom het beesje een naam geven, als je in sommige landen zomaar namen noemt moet je het gaan verklaren en anders opgesloten, de aan de ander zyn rechten, want je ben pas schuldig als je schuldig bevonden ben, maar hier wordt beschuldigd en worden namen genoemd die waarschynlyk niks met het onderwerp temaken hebben.
  Het verstrooid de discussie en veranderd steeds het onderwerp
  niemandt wordt hier wyzer van,behalve de taal docenten


  Maak melding

 18. Dit is precies wat 🍗ta bedoelde! Je gaat dit soort taferelen nu krijgen. Kijken wat ABOP minister zal doen. Als brunsue de ndpers nu al accommodeert zak hij de roversbende ook met rust laten.
  gemodereerd

 19. het is nu overduidelijk dat Santokhi dit hard moet aanpakken en het zal ook gebeuren
  dit is de besmetting van die klojo bouta die nog aanwezig is in het land zulke moordenaars moeten met gelijke munt terug betaalt worden de doodstraf dat verdienen ze dat is de juiste aanpak .

  r.i.p.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.