ABOP: ‘Dc Nerkust wordt per direct vervangen’

69
Ruim 18.000 mensen tekenen petitie voor onmiddellijk aftreden DC Nerkust

De veel besproken districtscommissaris Mike Nerkust wordt toch vervangen. Dat meldt de De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij en hun voorzitter Ronnie Brunswijk zojuist via Facebook.

“Bij deze willen wij aangeven dat DC Nerkust per direct wordt vervangen en zich maandag moet aanmelden voor een gesprek. We hebben uw mening gehoord en stellen deze zeer op prijs. Wij zijn u dankbaar daarvoor want het houdt ons alert. De partij heeft meerdere kandidaten gesignaleerd voor de functie. Er moet nog een keuze worden gemaakt” aldus de ABOP.

Met betrekking tot RVC posten komt er een herevaluatie. In de komende week komt de partijleiding met een statement mbt de stand van zaken, aldus de partij.

69 REACTIES

 1. Volgende keer eerst denken. Dan handelen. Want het is geen tijd meer voor zulke paarse ratten om de boel te saboteren. De democratie heeft overwonnen en het verarmd Surinaams volk verdient beter en luister naar de mensen die jullie daar geplaatst hebben.
  gemodereerd

 2. Ha ha ha dit soort hilarische vergissingen krijg je dus als de verkeerde mensen de juiste beslissingen moeten nemen. Ongelooflijke domme zet van ABOP !
  gemodereerd

 3. Nu nog de president commissaris van de EBS want die handhaven is hetzelfde als poespoesi e luku merki
  gemodereerd

 4. Aiiii power,

  Brunswijk is wakker geworden. Want hij wist dat op een gegeven moment zijn positie ook ter sprake zou komen.
  A pong switie, maar soms ai betie.

  Brunswijk en nu de volgende eruit trappen. Die paarse rat bij de EBS.

  Het volk denkt. We zijn 10 jaar staande genaaid door de NDP. Dit willen we niet meer.
  Dit zijn de creolen, hindoestanen, javanen, indianen, binnenlandbewoners,enz. Anno 2020. Mi lobing ke farlijk.

  Ik rust
  Djamoe
  gemodereerd

 5. Niemand is erover gevallen maar ik zou Patrick Peneu niet in de raad van toezicht stellen bij de SPSB. Want was het niet dezelfde Patrick Peneu die onder de NDP vleugels zo regeerde op Onderwijs?
  Proberen jullie liever iemand anders daar bij de SPSB te plaatsen in de raad van Toezicht want voor je het weet is de NDP van alle te nemen besluiten op de hoogte en kunnen zij hun verwoestende wraak en fake nieuws de regering schade toe brengen.
  Dus Patrick Peneu vervangen door een ander die meer capaciteiten en intellect heeft om in een raad van toezicht goed te presteren


  Maak melding

 6. Liever ten halve gekeerd … dan ten hele gedwaald !!!!!!!!!!!!

  Nerkust … opgeruimd … Gooooooooooaaaaaaaaal lllllllll
  Next …. zuivering v.d. RVC’s !!!!!!

  Coalitie Regering …. jaag ons in het vervolg …. niet de stuipen op het lijf !!!!!!!

  Mislukt product@@@@RobG ….. TAP’ JOE PAARSE TINGI BEK !!!!!!!!

  Deze Coalitie Regering gaat door tot het …. EINDE DER TIJDEN !!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 7. Zo zal de paarse partij het maar blijven proberen om roet in het eten te strooien. Zij maken daarbij gebruik van n machtig wapen: de verdeel- en heerstaktiek.
  Daarmee denken ze de eenheid in de regering kapot te maken. Hun ingang is via de zwakste schakel en dat is Brunswijk!
  Ook zie je hoe hard ze aan het werk zijn om de Creolen tegen de Hindostanen op te zetten en uit te spelen tegen elkaar. Daarom, Creolen en Hindostanen, laat je niet uiteen drijven door het paarse monster! Verenigt u en vecht samen tegen het Paarse gevaar!! Sluit dr gelederen en ga SAMEN TEN STRIJDE want wij zijn klaar met Bouta maar Bouta is niet klaar met ons. Totale vernietiging vd nieuwe regering, dát is wat hij wil én een verdeeld volk. Een prachtige voedingsbodem om in 2025 weer over te nemen wanneer de olie rijkelijk zal vloeien.


  Maak melding

 8. Nerku{s}t … is de … EPOULETTEN … op zijn schouder niet waard !!!

  Regering …. u moet … Nerku{s}t … openbaar tewerkstellen bij Milieu Beheer afdeling Bermen onderhoud !!!!!!!!
  gemodereerd

 9. I believe in knock-out.

  De ndp moet met wortel en tak worden uitgeroeid.

  Het Surinaamse Volk, de kiezers ziet nu in wat wanted, boefie, abrahams, bouva, abdul, jenny geerlings-simons, mike nerkus, andy rusland, misikaba, kromo van spsb, de ndp-kliek hen heeft aangedaan.

  Wat vhp, abop en ndp met elkaar hadden afgesproken moet gewoon op de schop.

  Criminelen horen achter slot en grendel.

  Suriname moet een democratsche rechtsstaat worden, alle instituten moeten in place zijn, met de juiste mensen met de juiste kwaliteien en persoonlijkheid.

  Weg met de criminelen.


  Maak melding

 10. Nog zo’n rattenstreek vd Paarse Bende.
  Vanochtend klonk op de radio het Su volkslied in het Hindi.
  Op t eerste gezicht, niks aan de hand toch?
  Komt n NDPer uitleggen:
  “De Hindostanen nemen het land over en hebben het Volkslied al vertaald”
  Doel: verdeeldheid zaaien, tweedracht stichten, ophitsen en angst inboezemen.
  Daarom nogmaals: Verenigt u volk v SU en.laat u niet in de kaart spelen door deze vuile listige paarse bende.
  Wat dit met Nerkust te maken heeft?
  Alles!!


  Maak melding

 11. Nerkust weg is weg jij wilde een tipel zone van hoeren op zetten in Paramaribo .

  Op donderen je ben al 60 jaren lekker met pensioen ,

  Al de overheid gebouwen in Paramaribo zie je paarse verf in de kantoren ,dat heeft deze schurk laten doen .


  Maak melding

 12. Ondanks de vele zetels blijkt Brunsi (ABOP) de ZWAKSTE SCHAKEL voor een eerlijke betrouwbare volksvertegenwoordiging in deze coalitie. No tjari na boto go na branti!! ” we moeten naar hogere hoogte” in positieve zin a.u.b. .
  gemodereerd

 13. Is alvast een begin. Klokkenluiders zullen deze problemen moeten blijven aankaarten zodat de hele gemeenschap op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.


  Maak melding

 14. Slordig (had nooit mogen gebeuren handhaven/benoemen van bloedzuigers). Maar het terugdraaien getuigd van gevoel voor democratische verhoudingen. Niet meer vergeten dat het getergde volk jullie daar gezet heeft.

  En nu over tot de orde van de dag, het opsporen van de verdwenen miljarden.

  Volk blijf op uw zaak letten, niet vergeten dat de onderhandelaar die de waterkracht te Brokopondo in onze maag heeft gesplit, aast op de belangen via de EBS. Hou Oom Dagobert 24 uur per dag in de gaten.

  Waakzame burgers bedankt en blijf op uw zaak passen.
  De bloedzuigers mogen geen kans meer krijgen (doet er niet toe tot welke partij zij behoren).


  Maak melding

 15. Waarom loopt bouta nog vrij rond in het land?
  Waarom is aan hem nog geen reisverbod opgelegd?
  Waarom is zijn diplomatisch paspoort nog in zij bezit?
  Waarom wordt de voortzetting van de strafzaak tegen hem steeds verschoven?
  Wordt deze bouta nog opgesloten????
  Wacht men totdat deze crimineel ook stilletjes het hazepad kiest net als zijn schoonzoon alias boefie dikkekop?
  Waarom wordt n bepaalde groep criminelen niet aangepakt?


  Maak melding

 16. OMG. HALLELUJA ZEG!!!!

  Pure daadkracht dit. De ene na de andere meesterzet wordt er gezet. Hier valt je mond echt van open. Damn.. deze regering baart echt veel opzien met hun akties!


  Maak melding

 17. Goed zooo. deze Joker moest allang OPROTTEN.hij is het levende bewijs van corruptie.Deze arrogante EZEL denkt dat ie een kleine koning is het enige wat ie kan is irritant lachen als een kiskissie.hij kan opkrassen.heeft Suriname niet nodig zulke OPLICHTERS.
  gemodereerd

 18. Chan en Brunswijk zijn uiteindelijk gezwicht voor de pressie op hen uitgeoefend. Het zijn kardinale blunders die gemaakt zijn. Niet goed doordacht ,noch overlegd ,de zaak niet van alle invalshoeken bekeken hebben, enz. Dit zijn geen blunders die je op frequentere basis moet gaan maken. Het is erg amateuristisch besluiten te nemen en die weer in te trekken vanwege de consequenties. De consequenties had je namelijk moeten weten. Het gaat wel te ver te zeggen dat iedereen van de NDP die een (hoge) post bekleedt heeft ,vervangen moet worden. Als iemand kwalitatief geschikt is ,maakt het totaal niet uit van welke partij hij/zij afkomstig is. Anders is men emotioneel bezig en niet professioneel. De NDP vormt ook een deel van de Surinaamse bevolking. Zestien zetels zijn toch wel aanzienlijk. Ik denk niet dat men terug wil naar ergens rond 1940 waarbij mensen opgepakt werden op grond van ras ,geloof etc. Wat mij betreft krijgt deze regering een min nu. De stand is nu 0 -1. Het is werken naar de gelijkmaker en daarna een voorsprong opbouwen.
  gemodereerd

 19. Het kan namelijk niet zo zijn dat het volk , althans een deel daarvan, de regering moet corrigeren. De regering leidt het volk, niet andersom. Wel kranig dat de Surinaamse bevolking assertief is. Want anders was er niets veranderd. Houd dat in gedachte.


  Maak melding

 20. s m e is niet alleen voor de donkere mensen , maar voor iedereen die wil wonen, werken, een leven/toekomst , opbouwen..
  ,,,,hoe wij hier ook samen kwamen ,,, staat gegrift in ons volkslied.. nou begrijp ik, dat het hard aankomt als er geen donkere soort mensen aan de macht zijn, maar een ,,,, hindoestaan,,.. ,,,,wat is dan daarop tegen..,,,

  wat is je antwoordt dan…
  gemodereerd

 21. Jammer dat deze blunder is gemaakd. Je kon op je klompen aanvoelen dat dit fout was en niet gepikd zou worden.
  Dat de vorige sekte steeds maatrgelen afkondigde en later weer moet intrekken wil niet zeggen dat jullie dit soort dingen vaker moeten doen.


  Maak melding

 22. @paarse pino

  Of niet haha dit is echt genieten..niet normaal.

  Het is werkelijk ongelooflijk wat deze regering nu al presteert. Vakkundig worden er beslissingen genomen. Ze presteren echt boven verwachting. Hoogstandjes volgen elkaar in razend tempo op. De regering maakt momenteel serieus fuore.
  Het is dan ook niet gek dat het volk compleet achter excellentie Santhoki staat.


  Maak melding

 23. @klaagzang

  Het is trouwens ook genieten hoe de boutisten onverminderd door blijven gaan met klagen en kakelen hahah. Mijn dag kan niet meer stuk😆🤣😂


  Maak melding

 24. Het is een poppenkast op dit moment met de nieuwe regering! In elk kefal is Ronnie flink op zijn staart getrapt! Het is zelfs schaamteloos dat de VP teruggefloten wordt!
  gemodereerd

 25. In een echte democratie heeft het volk ook een stem. Dat heeft de regering met deze meesterzet weer eens laten blijken. Ze luisteren dus wel. Het volk telt dus mee. Zo werkt een democratie die gelukkig na tien weer terug is in Suriname.


  Maak melding

 26. Brunswijk heeft op eigen houtje gehandeld. Chan is niet gezwicht, eerder Brunswijk. En dit geeft nu ook het gevaar aan. Als Brunswijk een fout maakt wordt de hele regering, vooral door de aasgieren van de NDP, er op aangesproken.

  Het volk kan en moet de regering op haar verantwoording en plichten wijzen. Het volk kiest een bestuur. Dus het volk is leidend. Daar werkt het bestuur voor. Het volk werkt niet voor het bestuur maar voor het algemeen belang.

  Niet storen.
  Wij werken aan een nieuw en beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

 27. De NDP heeft bewezen geen kwaliteit te hebben. En die 16 zetels zijn ook niet meer te rechtvaardigen. De NDP zit momenteel op een historisch dieptepunt.


  Maak melding

 28. En nu ABRAHAMS,..AANPAKKEN,HIJ HAD GÈÈN rooie koper cent zegt mama Dina..laat hem de HELIKOPTERS teruggeven…kaaaaalplukken,.maak een piernikkie vowro van die voermang.laat m ook die CHE GUEVARA PET ook inleveren,..want CHE was een vrijheidstrijder.shame on you,…. BOEF.
  gemodereerd

 29. Bigi sma. Je vergist je. Minister van onderwijs was Robert Peneux. Patrick Peneux meer bekend als Dang Dang Peneux was de directeur die Bruynzeel kapot heeft gemaakt. Hij wilde zelfs gelden uit het pensioenfonds van de werknemers van Bruynzeel gebruiken om salarissen van de werknemers te betalen.
  Bouterse heeft een heleboel van deze kneuzen in bescherming genomen. De heer Geerlings Echtgenoot van tante Jenny is er ook een van. Hij heeft de Para Industries naar de Filistijnen
  geholpen.

  PARAMARIBO, 19 aug – Patrick Peneux, ex-directeur van Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij, BSH, gaat een jaar de bak in. Zware mishandeling, oordeelde de rechter in de zaak rond de gewelddadige dood van een man. “Geef me liever de dood”, riep Peneux kort na de uitspraak.

  Peneux was met zijn auto ingereden op de man en had hem ook nog bewerkt met een knuppel. De ‘zwerver’ nam regelmatig materialen weg op de bouwwerf van Peneux. “Hij mag dan een zwerver zijn geweest, het gaat om het leven van een mens en er moet gereageerd worden”, zei de rechter. Wel is rekening gehouden met de emoties van iemand die zich bestolen voelt. Bovendien lijdt hij aan diabetes en een longaandoening.

  Ook gaat het om ‘iemand met een hoge maatschappelijke positie’. Om deze laatste reden kon aan de andere kant geen rekening worden met een psychologisch rapport. In het rapport wordt Peneux ontoerekeningsvatbaar verklaard. Volgens de rechter strookt dit niet met de hoge positie. “ik had nooit van mijn leven kunnen dromen dat ik in de cel zou belanden”, verzuchtte Peneux. Ooit vervulde hij een voorname rol bij onderhandelingen over de verkoop van BSH aan het Nederlandse Doorwin BV.  Maak melding

 30. Beste mensen… Brunswijk is de centrale verdediger in team santokhi…Abop-speler Brunswijk denkt in voetbal termen..Ik moet toegeven.. Transvaal en Robin-hood hebben geduchte tegenstanders uit Oost-Suriname.. Spelers uit Oost-Suriname zijn al actief in Europa. .Team santokhi is een nieuwe afspraak . Want regeren van een land gaat toch om een goede samenwerking, om details, waar kleine dingen…, later zijn ze minder klein, die standaard worden..Net als bij voetbal.. Een totaal nieuwe uitdaging voor Brunswijk.. Vice-president van Suriname ., .Teambuilding is waar abop mee bezig is.. Misiekaba is een sterspeler die van de ndp is weggelopen. Welke team misiekaba gaat opstellen is nog een raadsel. ..,, Misiekaba moet nog een keuze maken,., volgens de ware tijd . Je hebt tijd nodig om naar elkaar toe te groeien, bij elke nieuwe opstelling …Brazilië waar Suriname zijn voorbeeld aan neemt heeft als voetbal-natie veel ups en downs gekend.. Individueel waren Braziliaanse spelers altijd super-goed, maar als team liep het vaak stroef. . Nerkust is volgens de gedragscode van de huidige regering niet meer houdbaar.., als speler.. Het volk van Suriname heeft nog vers in haar geheugenkaart wat Nerkust in mei 2020 heeft geflikt.. Het Surinaamse volk kwam bijna in opstand.. Nerkust wordt in de Surinaamse krant de west…. een anti-democraat in hart en ziel genoemd.. .. Mensen sterkte daar in Suriname en vergeet je mondkapje niet..


  Maak melding

 31. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  ABOP: ‘Dc Nerkust wordt per direct vervangen’.

  Maar er moeten nog meer van die PAARSE RATTEN en SCHURKEN vervangen worden.

  Vice president Ronnie Bravo Brunswijk, moet niet eigenwijs en koppig zijn.
  Nu is het tijd om Integer en Transparant te zijn.
  Luister heel goed naar de deskundigen en ook naar het totale Surinaamse VOLK.
  Wees voorzichtig en luister ook naar je partijgenoot en tevens parlementair Belfort.

  En het volgende wil ik nog aan mijn reactie toevoegen.
  Het gaat over een artikel uit (starnieuws.com)
  Ajodhia: Andy Rusland hoort in Santo Boma thuis.

  Viren Ajodhia vindt dat Andy Rusland niet thuishoort bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS) als president-commissaris, maar in Santo Boma.
  “Ik had de EBS willen helpen redden, maar niet met Rusland als president-commissaris.
  De afgelopen jaren is EBS beroofd en Andy Rusland maakt deel van uit”, zegt Ajodhia in gesprek met Starnieuws.
  Hij heeft ook in een statement naar EBS’ers meegedeeld dat hij geen deel kan uitmaken van de raad van commissarissen van EBS, nadat het bericht op de nieuwssite was verschenen.

  Ajodhia zegt dat ook veel mensen in de EBS hem gevraagd hadden een bijdrage te leveren aan de gezondmaking van het bedrijf.
  “Ik heb in meer dan 40 landen gewerkt – op Antarctica na – op alle continenten.
  Op basis van mijn expertise is er een beroep op mij gedaan”, legt de energiedeskundige uit. “Ik ga niet met een rover en ordinaire dief in een rvc zitten.
  Ik wilde juist een einde maken aan dit soort praktijken”, voert Ajodhia aan.

  “Ik ga mijn principes en rechtvaardigheid niet verloochenen. Ik wil nooit deel uitmaken van een rvc met Andy Rusland.
  Ik ben er verbaasd over dat mijn naam op de lijst staat,” zegt Ajodhia.
  “Ik wil nooit deel uitmaken van zo een rvc.
  Ik ben een eerlijk mens en geen dief”, benadrukt hij.

  Ajodhia kan zich niet voorstellen dat iemand die medeverantwoordelijk is voor de neergang van het bedrijf, als president-commissaris wordt benoemd.
  Met het benoemen van de huidige president-commissaris in de nieuwe rvc wordt geen signaal gegeven dat het gaat om het redden van de EBS, meent Ajodhia.

  Dus het Surinaamse VOLK heeft dat ook duidelijk gemaakt op 25-5-2020.
  De nieuwe jonge Surinaamse generatie gaan straks in opstand komen.
  Het moet nu eindelijk afgelopen zijn.

  De nieuwe regering onder leiding van President Chandikapersad Santokhi en vice pres. Ronnie Brunswijk moeten zich hiermee terdege rekening houden.

  Laat de PAARSE NDP’ers niet infiltreren.


  Maak melding

 32. De regering staat onder leiding van Chan. Hij is de eindverantwoordelijke. Als Brunswijk gewoon zijn gang mag gaan zoals hij dat gedemonstreerd heeft ,houdt dat automatisch in dat Chan ook verantwoordelijk is. Hoeveel kapiteins moeten er eigenlijk op een schip zijn? Dit voert ons weer terug naar leiderschap. Verder heb je de DNA. De DNA is het volksorgaan. Daar moet het volk van zich laten horen via de volksvertegenwoordigers. In dit geval heeft men de DNA overgeslagen en heeft het volk rechtstreeks van zich laten horen. Als dit steevast zou gebeuren gaat de regering geen ruimte krijgen om beleid te maken.


  Maak melding

 33. In een democratie is de regering in dienst van het volk.
  Het volk controleert en corrigeert de regering.
  De regering is vast besloten om het land terug te geven aan het volk.
  Ook bouta komt aan de beurt, hij heeft geen vluchtwegen meer.

  Geduld..ik wens iedere Surinamer, alle goeds toe.


  Maak melding

 34. En ondertussen kijken ze vanuit Nederland naar de situatie hier waarvan duidelijk is geworden dat er nog lang geen sprake is van een stabiele regering in Suriname. Chan heeft de meeste zetels. Brunswijk heeft de stekker in z’n handen. Het Westen gaat op deze manier geen zaken doen met Suriname.


  Maak melding

 35. Ik stoor me echt aan het DICTATORIALE GEDRAG VAN BRUNSWIJK.

  Dit soort gedrag van Ronnie Brunswijk gaat de ABOP opbreken als hij hiermee doorgaat.

  Voor mij heeft Brunswijk allang afgedaan. Brunswijk is dé DICTATOR BINNEN DE ABOP WAAR ZIJN WIL WET IS.

  IK HAAT DICTATORS: HET ZIJN VERNIETIGERS EN MOORDENAARS VAN HUN EIGEN MENSEN.


  Maak melding

 36. @henry 16 augustus 2020 At 01:59
  Ik stoor me echt aan het DICTATORIALE GEDRAG VAN BRUNSWIJK.

  Dit soort gedrag van Ronnie Brunswijk gaat de ABOP opbreken als hij hiermee doorgaat.

  ========

  Denk eerder dat het de VHP gaat opbreken. NDP en Abop is meerderheid.
  gemodereerd

 37. Robles,

  Je droomt: NDP en ABOP een meerderheid? Mocht Dictator Brunswijk de stekker uit dit kabinet trekken, komen er vervroegde verkiezingen vriend.

  Dictator Brunswijk zal worden afgestraft en denk niet dat de NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ dan een kans maakt.

  Robles, jij houdt niet van Suriname maar van een veroordeelde Crimineel tevens meervoudige MOORDENAAR en zijn Cosa Nostra Gang die NDP heet.


  Maak melding

 38. Het is een poppenkast op dit moment met deze nieuwe regering! In elk kefal is Ronnie flink op zijn staart getrapt! Het is zelfs schaamteloos dat de VP teruggefloten wordt! De NPS gaat gelijk op campagnetour natuurlijk!
  gemodereerd

 39. Robles …. je hebt geluk dat surinamers doorgaans de mentaliteit heeft van … ” libing djie Gado “.

  In Mexico bijvoorbeeld lag je allang … zes {6} voet onder de grond !!!!!

  Robles … je bent een paarse … BANDIET … FRAUDEUR …. be careful … het tij is nog niet gekeerd !

  Het is nu uitgesloten …. mensen {medewerkers} van het OM om te kopen !!!!!!!!!


  Maak melding

 40. Juist goed zo Surinamers laat je stem horen, anders krijgen we het zelfde gedoe weer.
  Power naar het Surinaamse volk.
  gemodereerd

 41. De verkiezingen zijn voorbij Chan Santokhi is nu president en heeft nu de stekker in handen.
  Als Brunswijk nu wilt samenwerken met de NDP dan gaat hij solo. Niemand zal hem steunen. Brunswijk kan nu niet meer dreigen om een coalitie te vormen met de NDP. Ook Brunswijk moet nu het volk gehoorzamen.
  Trouwens men ziet wat er nu gebeurt, iemand die nu NDP steunt wordt per direct afgestraft.
  De paarse tijdperk is een afgesloten hoofdstuk. Paars moet worden opgeruimd.

  Santokhi heeft nu de leiding, hij is eindverantwoordelijke, hij zal dus ook elke foute handeling moeten laten corrigeren.

  Santokhi is een rechtvaardige leider. Ik heb er vertrouwen in dat hij foute handelingen direct zal aanpakken.
  Het is en blijft onze taak om hem er op te wijzen wat wij tolereren en wat niet.
  Als hij iets niet wist of als er iets achter zijn rug om gebeurde moet hij daarop gewezen worden en moet hij de tijd en de kans krijgen om dat aan te pakken.
  Daarom moeten wij alert en betrokken blijven.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !

  Samen werken wij aan een beter Suriname.

  Krakti !


  Maak melding

 42. @Moengo man,

  Onder druk moest DICTATOR BRUNSWIJK meneer Mike Nerkus terugfluiten als DC.

  Het is geen verdienste van Ronnie hoor. Ik vind DICTATOR Brunswijk een waardeloze coalitiepartner in dit kabinet.

  Ronnie gaat steeds zorgen voor DJOEGOE DJOEGOE als VP

  ALS BRUNSWIJK ZIJN WALGELIJK GEDRAG BLIJFT ETALEREN MOET PRESIDENT SANTHOKI de samenwerking met deze man opzeggen en dan maar opnieuw naar de Stembus.


  Maak melding

 43. Zo hoort het!!
  Geen gezeik.

  En vind heel knap van de heer Ronnie Brunswijk dat hij de mening van het volk erg op prijs heeft gesteld. En direct actie genomen. BRAVO!!!!!!!!!!!

  Meneer Brunswijk, een vraag aan U.
  In 1986 zijn 12 militairen van het Nationale Leger door u krijgsgevangenen meegenomen. Wilt u hierover iets aan ons vertellen.

  Wij willen graag van u weten waar de 12 krijgsgevangenen nu zijn.

  Heeft u hun vermoord, zijn ze ziek of leven ze het nog.

  Heeft u contact met hun. U heeft de 12 militairen hun vrijheid beroofd.
  Bent u ook zo attent om excuses aan te bieden wat u hun heeft aan gedaan.

  Meneer Brunswijk, wij wachten al 34 jaar op uw antwoord.
  Wij horen het graag van u.

  Dankjewel
  gemodereerd

 44. Brunsie is een hoog gevallen persoon hij zet de lat te hoog en dat is niet te verteren door het volk.
  Naar mijn inziens is hij totaal niet geschikt voor de functie van de vp.
  1 hij kan niet uit zijn woordt komen
  2 Nederlands is keen taal voor hem
  3 als vp dien je een drs of een ing titel hebben
  4 trekt zijn eigen volk naar voren
  5 een machtswellust persoon enz…enz…

  Het zou hem beter sieren als hij een deskundige naar voren zou schuiven.

  Als hij zo door blijft gaan dan kan je rekenen dat hij niet langer zult volhouden op deze wijze.

  Uiteindelijk heeft de president het laatste woord om het volk de gelegenheid te bieden om hun stem te laten horen.

  Dus Brunsi je heb je kans kekleken verpest dat niet!!!

  Krakti!!!


  Maak melding

 45. Gefeliciteerd Surinamers.Eindelijk komen we op voor onze belangen,we laten ons niet meer voor de gek houden.En komen met zijn allen op als dingen verkeerd lopen.Maakt niet uit om welke partij dan ook het gaat.WE BLIJVEN Alert.Big up Bordo.NERKUST SPION
  gemodereerd

 46. @Henry

  Brunswijk kan hiervoor gepleit hebben bij de regering (voor mijn part heeft ‘ie het met veel kabaal geeist), het zal echter toch zo moeten zijn dat de regering e.e.a. bepaalt en niet mijnheer Brunswijk alleen. Dus het bericht op de site van ABOP is leuk, maar zolang het niet officieel is, is er nog niets gebeurt…..


  Maak melding

 47. Waarom niet de hele oude garde naar huis sturen, en een geheel nieuwe zaken kabinet neerzetten. Er zijn genoeg mensen met heel goede zakelijke inzichten, die het land er weer bovenop kunnen helpen. Geen ongeschoolde figuren,en geen vriendjes politiek meer, dat moeten we achter ons laten, alleen mensen die daadwerkelijk iets voor ons land kunnen betekenen moeten op deze posten komen. We willen nu na een lange stilstand eindelijk weer eens voorruit.


  Maak melding

 48. Het is een poppenkast op dit moment met deze nieuwe regering! In elk kefal is Ronnie flink op zijn staart getrapt! Het is zelfs schaamteloos dat de VP teruggefloten wordt! Hoeveel power heeft hij nog! De NPS gaat gelijk op campagnetour natuurlijk! Pas een maand en nu al zoveel onenigheid binnen de coalitie! Ben erg benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen!

  Prioriteit van de nieuwe regering zou moeten zijn om de Financiën op orde te brengen en het bestrijden van Covid-19. In plaats daarvan is de nieuwe regering bezig met benoemingen en vriendjespolitiek! Al deze benoemingen kosten het land wel tietallen miljoenen! Verder zien we dat de regering nog steeds op hun gemak bezig is met kennismaking! Hoe lang duurt dat nog?

  We zien dat er dagelijks meer dan honderd covid-19 besmettingen bijkomen en er vallen er dagelijks doden te betreuren!

  Wanneer mogen wij het serieuze werk verwachten van deze nieuwe regering!


  Maak melding

 49. Geen prettige situatie.
  Er is echter veel veranderd want de machtspoliticus Brunswijk wordt nu teruggevloten door partijgenoten , coalitie genoten en burgers die zijn beslissingen niet accepteren.

  De volgende keer zal hij wel wat meer na denken want de NPS en de BEP kunnen hem best aan. Samen hebben ze 60% meer stemmen.

  Chan kan het vertrouwen opzeggen en een nieuwe coalitie creëren met zij die wel willen.


  Maak melding

 50. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  abop-dc-nerkust-wordt-per-direct-vervangen. En dat was op 15-8-2020

  En op 17-8-2020 komt er een artikel via (starnieuws.com), dat Mike Nerkust helemaal niet ontheven wordt door vicepresident Ronnie Brunswijk van ABOP.
  Santokhi en Brunswijk stroomlijnen aanstellingsbeleid.

  President Chan Santokhi en vicepresident Ronny Brunswijk hebben vandaag bij hun regulier overleg gesproken over het proces om te komen tot de aanstelling van districtscommissarissen en het aanstellen van raden van commissarissen en raden van bestuur of toezicht.
  Deze agendapunten kregen specifieke aandacht vanwege de luide roep uit de samenleving, zegt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

  Met betrekking tot de raden van bestuur is besloten dat er gesproken zal worden met personen die eerder in functie waren en wederom zijn voorgedragen.

  Vanuit het oogpunt van de kritiek uit de samenleving worden aanstellingen besproken met betrokkenen.
  Het doel is om beslissingen in overeenstemming te brengen met een gewenste situatie waarbij de gevoelens van de samenleving worden meegenomen.
  Besluiten zullen uiteindelijk conform de statutaire bepalingen worden genomen.

  De aanstelling van de districtscommissarissen kwam ook ter sprake.
  Besloten is dat de installatie van alle districtscommissarissen binnen een week zal gebeuren. Hierna wordt hen door de minister van Regionale Ontwikkeling en Sport, een standplaats toegewezen.
  Deze minister ontlast ook de districtscommissarissen in functie.
  Alle districtscommissarissen die nu in functie zijn, worden ter beschikking gesteld van deze minister.
  Dit geldt nu dus ook voor districtscommissaris Mike Nerkust.
  Hierna volgt de training van de nieuwe functionarissen door ervaren districtscommissarissen, zoals Landbrug en Jiawan.

  Bij het wekelijks overleg stroomlijnen de bewindslieden het beleid en bespreken zij hun weekagenda.
  Dit wekelijks proces zorgt er ook voor dat er genoemde autoriteiten beter op elkaar afgestemd zijn.
  De genoemde agendapunten waren onder andere grieven die vanuit het volk naar voren zijn gekomen, meldt de CDS.

  Dus wij worden gewoon voor de GEK gehouden door de vicepresident Ronnie Brunswijk.
  De greep van de Paarse NDP crimineel en veroordeelde Baas Bouta en co. zijn bijzonder groot.
  Parlementslid Edward Belfort van ABOP alsmede de overige parlementairs van de VHP, blijven jullie steeds de druk uitoefen op de vicepresident.
  Want de INFILTRATIE vanuit de PAARSE NDP met Dilip Sardjoe en co. heeft reeds zijn intrede gedaan in de nieuwe regering van President Chandrika Santokhi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.