41ste coronadode en 77 nieuwe besmettingen genoteerd in Suriname

7
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

In Suriname heeft weer een coronapatiënt het leven gelaten. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website die zojuist is aangepast. Het aantal mensen dat tot nu toe in Suriname aan het coronavirus is overleden bedraagt daarmee 41.

Het afgelopen 24 uur zijn 77 personen positief getest op het gevreesde virus en 64 genezen verklaard. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 2.838. Er zijn momenteel 893 actieve cases.

7 REACTIES

 1. Tenminste 1 ding dat deze regering ” goed” doet is de stijging van de doden aan het Corona virus nou dat gaat heel flink verder… Wat een idioten bij elkaar stel nog meer open, wat geniet ook nog prioriteit naast de markten moet ik ook lezen dat straks de grens met het westen geopend zal worden… Voor de zoveelste keer ik hoop dat die idioten kunnen lezen STOP MET UW GEHELE AGENDA WANT HET ZIT HELEMAAL FOUT, REGERING IK ROEP JULLIE OP GA OVER TOT EEN TOTAL LOCKDOWN VAN MINIMAAL 6 WEKEN OM TENMINSTE IN STAAT TE KUNNEN ZIJN OM TE KUNNEN ZEGGEN GEVAREN ZONE EN VEILIGE ZONE….. GRRRRR… Geef het volk te eten voor minimaal 6 weken, zet het leger in iedereen moet thuis blijven waarom doen we zoooooo f*cking koppig alleen belangrijk uithangen kunnen we pffffffft echt belachlijk, het heeft geen zin politiek te voeren met een stervend volk jeetje echt hypocriet man!!!!! Verhoog de toestand van uitzonderingstoestand naar noodtoestand, bedenk nu hoe je middelen voor elkaar krijg het volk te voeden pak aan dan dit is verregaan is geen enkele code oranje is een CODE ROOD!!!!! stappen jullie af jere want we fuga mi echte!!!!
  gemodereerd

 2. @Wendy
  Begin je het nu eindelijk een beetje te snappen? Het werd wel tijd.Maar ja niet een ieder is even slim maar dat geeft niet!!! Als je maar je best doet!!!


  Maak melding

 3. Heel triest allemaal. Oude covid-19 managementteam moet de leiding weer overnemen! Het gaat nu helemaal niet goed!
  gemodereerd

 4. Maripa ko, 15 augustus 2020 At 05:28
  Wie geen weerstand heeft tegen deze chinese virus is verdoemd@@@
  Kan je wetenschappelijk aantonen wie weerstand heeft tegen covid19 dan kan de wetenschap stoppen met een vaccin
  De weerstand opbouwen is goedkoper en gezonder en geen covid19 doden meer je bent slimmer dan alle wetenschappers
  gemodereerd

 5. Maripa ko@@ tot zover 2,838 covid19 besmettingen en niemand had weerstand jij alleen hebt weerstand
  Is weerstand de nieuwe vaccin of ben je ineens een covid19 deskundige geworden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.