Vrouw dood aangetroffen in woning, vermoedelijk moord

7
Vrouw middels messteken vermoord in woning

Opnieuw is Suriname opgeschrikt door een vreselijke moordpartij. Dit keer gaat het om een moord in een woning aan de Santopolderweg. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een man zijn vriendin om het leven zou hebben gebracht. De Surinaamse politie is met diverse eenheden ter plaatse (foto) en doet onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld.

UPDATE: Man dood vriendin met koevoet en vlucht om zelfmoord te plegen.

7 REACTIES

 1. Erg heel erg, wat bezielt de mensen toch overal op deze aardbodem
  In Nederland 16 jarige steekt andere 16 jarige dood Twee meisjes, motief onbekend, hoewel een krant meldt dat de dader verliefd was op haar slachtoffer.

  Bas van Noordwijk, rustig chillen aan en meer, doodgeschoten terwijl hij alleen maar aan een ander zegt: doe even normaal jongen (aldus de krant)
  enz enz.

  Mensen houden niet van elkaar, maar alleen van zichzelf


  Maak melding

 2. Gisteren wilde eentje zijn vrouw in brand te steken en vandaag is het eentje gelukt om zijn vrouw te vermoorden.En Steve vraagt nog steeds 50 dollar om je schuld af te kopen plus 20% boete.


  Maak melding

 3. Nieuwe coalitie, hoe gaan dit soort Moorden aanpakken,elke dag een moord geval , nu kunnen jullie de NDP de schuld niet meer geven want ze zitten niet meer in het Macht Centrum. Santhoki/Brunswijk.
  gemodereerd

 4. Het is wel erg opvallend dat de laatste tijd veel ongelukken met helaas dodelijke afloop onder tieners gebeuren. Meisje uit Duitsland op vakantie in Nederland dood aangetroffen; Poolse man doet reddingsactie om kinderen uit de zee te halen en komt zelf in een mui terecht; weekje later dodelijke steekpartij op het strand in Scheveningen en enkele dagen later weer een incident onder tieners in Rotterdam. Erg triest allemaal zeg.
  gemodereerd

 5. Waar blijft de nieuwe coalitie, nu zit de NDP niet meer in het macht Centrum, dus niemand kan de NDP de schuld meer geven, dus Chan/Brunswijk , Fawaka want alles wat er voor 25 Mei 2020 in Suriname πŸ‡ΈπŸ‡· gebeurde was de NDP , nu zitten ze niet meer daar , wie schuld is het nu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
  gemodereerd

 6. Me ex man waarmee ik getrouwd ben heeft mij auto in vlammen gestoken,hij kon het niet verwerken dat ik niet meer wil,ik werd moe van alles mishandeling,elkkeer krachttermen,houde geen rekening met die kinderen die ik samen met hem hebt,had geen respect voor niemand,maar ik dank de heer dat mij kinderen zijn eigen bloed kinderen en ik nog leven,want ht wilde mij voor moorden zoals hij me altijd zegd maar is hem niet gelukt ,k sliep toevallig niet in mij woning was toevallig bij me huidige vriend,dus hij keam daar en stook me auto in brand
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.