BREAKING: Reshma Mangre stelt RvC functie bij SLM ter beschikking

44
Voorzitter-BvL-ALS-reshma-mangre

VHP parlementariër Reshma Mangre stelt haar RvC functie bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) ter beschikking. Dit meldt Mangre zojuist in een verklaring.

“Aan het volk van Suriname:

De afgelopen maanden heb ik mij ingezet voor de verkiezing van een nieuwe regering om ons land te redden. De slogan was “Red Su “
Als nieuwgekozen lid van de Nationale Assemblee wil ik daar een verdere bijdrage aan leveren. Als wetenschapper en met jarenlange ervaring in het vakbondswezen en personele aangelegenheden, besloot ik in te gaan op de uitnodiging om zitting te nemen in de Raad van Commissarissen van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) om op die manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gezondmaking van dit noodlijdend staatsbedrijf.

Het is algemeen bekend dat onze national carrier -de SLM- in de rode cijfers zit. De intenties waren om samen met de andere RvC-leden dit bedrijf weer tot een winstgevend bedrijf te maken en gelet op de precaire financieel-economische situatie van het land, zelfs zonder salaris! Helaas blijkt dat er veel kritiek op deze stap is gekomen vanuit vooral de partij maar ook de samenleving. De kritiek spitst zich vooral toe op de beloftes van de partij voor de verkiezingen, om het verschijnsel van meerdere betaalde nevenfuncties bij onder andere DNA-leden aan te pakken.

Ik heb goede nota genomen van deze kritiek en heb daarom als democraat het besluit genomen om in ‘s Landsbelang het hoofd te buigen en afstand te doen van het lidmaatschap van de RvC van de SLM. Van mijn besluit is de president-commissaris van de RvC op 13/08/20 in kennis gesteld.

Ik zal mij verder met trots, strijdvaardigheid en met opgeheven hoofd voor land en volk blijven inzetten in en buiten de Nationale Assemblee”.

44 REACTIES

 1. Goed zo mevrouw mangre. We gaan voor clean government en laat die paarse roversbende dit ook weten, zodat ze al hun dubbele functies kunnen neerleggen .wo set eng.


  Maak melding

 2. Jammer, deze mevr was een uitstekende kandidaat om de SLM te saneren. Notabene zonder extra salaris. Zie je niet vaak. Nu moeten ze iem anders betalen voor de job, pfffff.

  Thumbs up mevr. Mangre 👍👍


  Maak melding

 3. en daarom moet je er voor zorgen, dat iedereen die een dubbele functie heeft deze moet neerleggen en ook een dubbel salaris krijgt binnen het lanti gebeuren, want er zijn een hele boel figuren die in dienst van lanti een dubbel salaris toucheren…
  dat moet nu een keer ophouden..
  ook vele faciliteiten moeten afgeschaft worden.. iemand, die met pensioen gaat kan niet leven lang een minister of andere salaris krijgen dan, behalve zijn pensioen.
  pensioen bouw je op gedurende de vele jaren bij de overheid in dienst en niet de laatste heel duur betaalde salaris die je plotseling krijgt, want dat ia ook corruptie..
  gemodereerd

 4. Verstandig besluit. Gratis klint goed in de oren, maar helemaal gratis zou het niet zijn. Wat dacht u van IPB (als RC lid) de rest van uw leven fitst class (F) of business class (C) reizen. Onder normale omstandigheden was deze voor u. Nu krijgen wij echt scheve ogen. Het volk is tot op het bod in de mangel genomen. Wil niet meer inleveren.

  Respect voor uw wijs besluit.


  Maak melding

 5. Het was haar aangeraden..wat weet ze van vliegtuigen af..ze kan zich beter concentreren op het vakbondswerk ten behoeve van de leerkrachten en het werk in de DNA.

  Wetenschapper??? Heeft ze ooit wetenschappelijk onderzoek gedaan en peer review artikelen gepubliceerd in internationale bladen ?
  gemodereerd

 6. Je partijgenoten hebben je door. Ze walgen van je hebzucht.
  Ze trekt zich terug omdat ze geen keus geeft. Ook voorzitter van bvl/als dient ze aan andere over te laten.


  Maak melding

 7. Mevrouw, u bent bij mij bekend als iemand die met hart en nier een surinamer bent.
  Gratis, is iets onvoorwaardelijks, voor uw werk wordt u betaalt.
  U zucht niet naar al die extra’s, welke uw werk met zich mee brengt.

  Ik weet niet of dit een goed besluit is. MAAR Het SIERT U.
  Ik weet wel dat er velen zijn die een goed besluit, mogen nemen voor land en volk.


  Maak melding

 8. Goed besluit.
  Was wel te verwachten.
  Zij lijkt niet op iemand die politieke zelfmoord wenst te plegen.
  gemodereerd

 9. Prettig om te zien dat “fout” nu echt fout is. “Neks no fout” heeft te lang geduurd en begin de norm te worden..
  gemodereerd

 10. Wendy Waterkanthoer/WayamBOLUS…

  deze dame slaat NIET als een laffe hond op de vlucht als Hoefdraad. 🥊🥊🥊

  Loopt NIET weg met leugens, list en bedrog als Misiekaba….🥊🥊🥊

  Zit NIET achter de tralies als v. Trikt…🥊🥊🥊

  Is NIET tot 11 jaar veroordeeld voor drugshandel als BOUTERSE 🥊🥊🥊

  Is NIET tot 20 jaar veroordeeld voor massamoord als BOUTERSE 🥊🥊🥊

  Heeft GEEN 200 miljoen kasreserves gejat…🥊🥊🥊

  Heeft GEEN 140 miljoen pensioengeld gestolen. 🥊🥊🥊

  Heeft NIET de nationale goudvoorraad verkwanseld.🥊🥊🥊


  Maak melding

 11. Ik kan alleen maar lachen! Zij heeft door in eerste instantie in haar zucht fu zweef teki de aanstelling aan te nemen weer eens duidelijk de inborst van haar organisatie getoond. Nu haar het vuur aan de schenen wordt gelegd krabbelt zij terug. But mind you, ze gaat een ander kadootje krijgen van haar leider! Dit is cultuur onder deze mensen!!
  gemodereerd

 12. Wayambo
  Denk je dat Bouva zal bedanken voor de functie van beleidsadviseur en zo een salaris van 8.000 SRD opgeven?
  Ik denk het niet want deze boeven blijven zelfs nemen terwijl ze op de poepdoos zitten want schaamte kennen zulke mensen niet


  Maak melding

 13. Als vakbondsleider heeft deze vrouw de nodige blunders begaan.Scholieren en studenten werden de dupe van haar ambities om op de kandidatenlijst van de VHP te komen. Haar kandidaatstelling op de VHP lijst riep de nodige weerstand op. Reken erop dat dit dossier nog niet is afgesloten. Het is maar de vraag hoe lang zij zich zal handhaven in deze slangenkuil. Personen met macht binnen de partij lusten haar niet. Kan Chan haar nog de hand boven het hoofd houden. Zij zal vereenzamen binnen de fractie en binnen de partij. Vroeg of laat komt het tot een uitbarsting. Heel interessant om als deskundige op het gebied van de organisatie leer dit soort groepsdynamische processen te bestuderen. De relaties binnen de partij zijn al behoorlijk verziekt. Naar buiten toe was de eenheid kunstmatig terwijl de chemie zoek is. Waar zijn de personen die lachten om de problemen binnen de NDP? Ook Brunswijk heeft zijn problemen met Bordo.
  gemodereerd

 14. De directeur Danny van Ommeren die zijn functie aan ndp te danken heeft moet ook zo snel mogelijk vervangen worden. Heeft zichzelf ook verrijkt en was de vliegende directeur Amsterdam – Paramaribo. Rechterhand van Bouterse en heeft ook een gevangenisstraf voor Bouta uitgezeten. Bij slm schoonschip houden.
  gemodereerd

 15. hahaha … coyote Wayambo …. boos omdat je zelf door je mausi bent afgewezen viespeuk? waarschijnlijk heeft zij normen en waarden …. om te brullen … 🙂 kansloos gefrustreerd… maar dat zal je ook ooit van je omgeving gehoord hebben…weet je wat de wetenschappelijke kenmerken van een narcist zijn?.. hahahaah


  Maak melding

 16. @ wendy…het siert mevrouw mangre dat ze zich terug trekt..al dan niet door kritiek van de VHP partijgenoten…dat noemt men corrigerend optreden van partijgenoten…dus goed gedaan…maar wat deden de partijgenoten van jou geweldige boevenpartij NDP naar aanleiding van al die nevenfunctie’s van al die NDP toppers??????…helemaaal niets..nada..nopes!! Ze gingen al die malfersatie’s juist verdedigen…en hielden het in stand..
  Zie daar het verschil…tussen jou graai partij NDP….en corrigerend partij VHP..


  Maak melding

 17. Heb een vraag aan de lezers van deze site. Wie weet of heeft gehoord dat SLM inmiddels al refunds heeft uitgekeerd aan reizigers wiens vliegreis geannuleerd is vanwege de COVID-19? Ons gezin zou in juli naar Suriname vertrekken en onze refund kan volgens SLM wel 12 maanden duren. Hoop dat SLM overeind blijft staan als bedrijf want dat is niet goed voor ons land en vervelend voor de klanten van SLM die nog een refund tegoed hebben want die zijn ze dan kwijt. Ik kijk uit naar u reactie.


  Maak melding

 18. De wijze waarop de nieuwe VHP richting geeft aan Suriname is zeer hoopgevend. Dit zal ook wel ontevredenheid teweeg brengen bij een deel van de aanhangers, maar door eerlijk te handelen, zullen ze nog meer harten veroveren. Een zwakke schakel is de ABOP, en de voordrachten van deze partij roepen telkens vragen op. Het lijkt erop dat de ABOP bezig is NDP toppers te benoemen of te beschermen. Zo heeft de ABOP geëist dat de DC van Paramaribo, de heer Mike Nerkust ( NDP stroman) niet mocht worden ontslagen. Daarnaast heeft de ABOP ervoor gezorgd dat Andy Rusland ( ook van de NDP) bij de EBS wordt benoemd tot president commissaris. De houding van de ABOP is niet in het belang van de overige partners in de coalitie. Het wordt tijd dat de VHP en de NPS samen optrekken om de negatieve spiraal te keren.


  Maak melding

 19. Jullie moeten niet doen,alsof ze een held is.ze moest wel,ze voelde de faja…dit is èèn van de eerste boeven van de nieuwe garde die ontmaskert is,..ze heeft de reputatie van stiekum de zaak besodemieteren.dit een typische geval van “MIE VOEVOER A MONIE maar ik geef t terug” Nadat skotoe kies joe,..kom op het volk heeft druk op jou uitgeoefend anders zat je er nog,..HELDIN MIE HOELA !
  gemodereerd

 20. Een wijze besluit als er geen geschreeuw zou zijn via achterband.
  Het moet in Sur ophouden met meerdere functies.
  Geef de jongeren een kans zodat ze mee kunnen draaien.
  Overal corrupte boel maar volk kom op voor je rechten en vooral plichten
  gemodereerd

 21. Mensen mensen toch opo jou bigi ai, hier speelt hebzucht een grote rol, vergeet dat ze zgn zonder salaris dit zou doen, het gaat om ethiek. In het programma van de VHP staat duidelijk: geen dubbele politiek functies verenigbaar, en toch doet ze het. Willen jullie nog steeds geloven dat zij eerlijk is geweest, ik denk het niet, en zo iemand zit in het parlement. Alle hielenlikkers hier op waterkant hebben geen smaak meer in hun mond (misschien vanwege COVID-19) dat zij het bitter niet meer proeven. Als je gevraagd wordt kun je toch ook nee zeggen!!!!🤦🏻‍♀️🙋Groet


  Maak melding

 22. Vergelijk je zelf nooit met anderen want mensen verschillen niet alleen
  van kleur en ras maar ook van gedachten, gevoelens en verlangens.
  Wat bij de ene onmogelijk lijkt is mogelijk voor de ander.
  Waar is of niet. De tijd zal het leren.


  Maak melding

 23. Respect voor Reshma Mangre !
  Een verstandig besluit.
  Ze kan altijd van uit een ander invalshoek adviseren en een oogje in het zijl houden.

  Maar ook de VHP verdient een applause door eerlijk en oprecht te reageren op teamleden.

  Mijn waardering voor de VHP is toegenomen.

  Wij werken aan een beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

 24. Debby 15 augustus 2020 At 08:06
  De wijze waarop de nieuwe VHP richting geeft aan Suriname is zeer hoopgevend.
  =====================================================

  Alle negatieve reacties van die vieze vuile rioolratten hier ten spijt,
  Het komt goed met Suriname!
  Chandrikapersad o seti ‘en…


  Maak melding

 25. Deze hebzuchtige donders moeten een lesje politieke ethiek krijgen. In de trias politica moet er een duidelijke scheiding zijn. Ook het voorzitterschap van de bond van leraren zou Mangre moeten opgeven. De resolutie van Bouva en alle anderen, die een betaalde functie hebben naast hun dna-lidmaatschap moet worden ingetrokken. CONFLICT OF INTEREST


  Maak melding

 26. Niks gaat vanzelf. Er zal enige druk zijn geweest vermoed ik. Maar wel een goede ontwikkeling in SU. Neven functie leiden tot belangen verstrengeling en corruptie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.