Volledig presidentieel team bezoek Guyana negatief getest op COVID-19

6
Volledig presidentieel team bezoek Guyana negatief getest op COVID-19
Archieffoto: President Santokhi wordt getest op het coronavirus (aug 2020).


De volledige delegatie uit Suriname, die naar Guyana was afgereisd om de inauguratie van president Irfaan Ali van Guyana bij te wonen, is getest op het COVID-19 virus. Alle testresultaten zijn negatief. De president en het team hervatten hun werkschema volgens de protocollen.

Het bezoek van de president aan het ministerie van Volksgezondheid van vanmorgen is in verband met het afwachten op het testresultaat afgelast. Het schema van het staatshoofd wordt aangepast en verder uitgevoerd met in achtneming van de geldende COVID-19 protocollen.

De regering vraagt de samenleving dit als een eyeopener te beschouwen en alle geldende Covid-19 protocollen te allen tijde in acht te nemen. President Santokhi spreekt een woord van bemoediging en medeleven uit naar allen en hun dierbaren die getroffen zijn door dit virus.

Hij wens hen een spoedig herstel toe en spreekt een woord van dank uit naar eenieder in de zorgverlening met betrekking tot COVID-19.

6 REACTIES

 1. Ma hei hebbe kontak met seer poositiefe Bronsweik en Somohaardjoo, ma bleive neegaatiev. Dang die mieniester fan Gujaanaa kontak, hei bleive neegaatiev.
  Preesiden is duidelijk seer neegaatiev mang.


  Maak melding

 2. Okay, zij hoeven dus niet 2 weken in (zelf)quarantaine en hoeven niet, zoals de WHO dat voorschrijft 2 keer in 2 weken negatief getest te worden??
  gemodereerd

 3. Nu moet chan uit kijken want de derde keer zal niet goed zijn en ik zal toch deze gasten vragen om één week thuis te blijven
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.