President laat zich testen op COVID-19 na contact met besmette Guyanese minister

23
President laat zich testen op COVID-19 na contact met besmette Guyanese minister
Santokhi en Ramdin afgelopen weekend samen met president Irfaan Ali en de besmette Guyanese minister (l).

De Surinaamse president Santokhi laat zich testen op het coronavirus, nadat woensdag bekend werd dat de Guyanese minister van Buitenlandse Zaken en Buitenlandse handel, Hugh Todd, positief getest is op het COVID-19 virus. Ook minister Albert Ramdin en First Lady Melissa Santokhi – Seenacherry, die mee waren naar de inauguratie van de Guyanese president Irfaan Ali, laten zich testen.

De overheid in Suriname meldt hierover: “Uit voorzorg is er reeds contact geweest met de medische dienst. De test procedure is al ingezet. In afwachting op de resultaten worden de nodige protocollen nog steeds in acht genomen. Het is verder goed te weten dat de fysieke gezondheidstoestand van alle drie uitstekend is. Zij vertonen geen symptomen van besmetting.”

Volgens de CDS hebben zowel president Chandrikapersad Santokhi, de first lady Melissa Santokhi – Seenacherry en minister Albert Ramdin zich tijdens en na hun bezoek aan Guyana steeds gehouden aan de COVID-19 regels.

23 REACTIES

 1. Bij vermoeden of symptomen hebben van de virus, je laten testen.
  Dit is een goed voorbeeld.
  Je weet nooit, wanneer die toeslaat.
  Mensen, wees voorzichtig, heb respect voor elkaars gezondheid.
  Want deze virus, is echt verwoestend!
  Ik kan “alleen” helpen om me aan de regels van onze wetenschappers te houden. Op deze manier hoop ik dat de virus zegt ” vaarwel “.


  Maak melding

 2. Hele mooie foto van de president en “vice-president” van Suriname samen met ambtsgenoten van Guyana! Lekker knus bij elkaar zonder in achtneming van de Covid-regels, anderhalve meter afstand en mondkapje. Wat een mooi voorbeeld naar het volk toe, hoe het niet moet!


  Maak melding

 3. President U ziet het zelf maar,toen de Ex president ook zijn best heeft gedaan was het Nep.Wij zijn het niet vergeten hoor? Het is nu anders geworden.Wij zijn mensen.
  gemodereerd

 4. Verbazingwekkend dat deze heren geen mondkapjes op hebben of is het een oude foto?
  Valt vies tegen als je met een besmet persoon zo op de foto gaat.
  gemodereerd

 5. Wayambo jij hypocriete hond, waar was je toen de NDP massameetings hield of toen Bouterse in Para was om een feestje te vieren. Toen hoorden wij je ook niet. Nu kom je een beetje interessant doen met Covid regels.


  Maak melding

 6. Off topic/Vriendjespolitiek
  Gajadien verrast met benoeming Mangre als rvc-lid SLM
  ============
  Asis heeft zijn beide ogen waarschijnlijk in zijn broekzak! Ben nu toch benieuwd wie van de huidige coalitie nog z’n grote mond open gaat maken over dubbele en driedubbele functies!

  Deze zelfde DNA waarin Mangre zitting heeft gaat zich straks buigen over de dubbele functies en de rechtspositie van volksvertegenwoordigers, zoals dat het geval is bij ministers.

  Een failliete bedrijf, maar er worden wel 7 RVC leden benoemd bij de SLM door Minister “Indiana Jones”. Wie gaat dat allemaal betalen? Is wel sprake van een crisis?

  In elk kefal is deze regering wel heel vroeg gestart met vriendjespolitiek! Het kan ook niet anders, omdat er aan partijgenoten heel veel beloften zijn gedaan!


  Maak melding

 7. Wayambo. Daar heb je een punt. De vhp moet uitkijken dat mangre niet een 2e sharmila wordt. Ze heeft nu 3 functies :DNA lid. ..nog steeds voorzitster BVL en nu idd commissaris bij de SLM. Als je clean government voorstaat. Dan moet je zelf het goede voorbeeld geven.
  Back to the topic : het staat op niemands voorhoofd geschreven dat hij/zij covid 19 heeft. De voorschriften navolgen is al goed. Maar idd testen als je met iemand in aanraking bent gekomen die besmet is. Het maakt niet uit wie je bent.


  Maak melding

 8. Latour posse 13 augustus 2020 At 10:42

  Wayambo. Daar heb je een punt. De vhp moet uitkijken dat mangre niet een 2e sharmila wordt.
  =====
  Inderdaad😭🤣😂👍


  Maak melding

 9. Wat een verlakking van het arme , laaggeletterde Surinaamse volk. In het bovenstaand artikel staat dat de heren zich aan de covid maatregelen hebben gehouden. What the fokc is this? Geen van ze draagt een mondkapje. Ook geen 1.5 m afstand. Beetje serieuzer omgaan met Corona people!
  gemodereerd

 10. @ Wayamdombo..wordt tijd dat je een baan gaat zoeken! Je zegt dat je een baan hebt bij de overheid? Nou dan zal je toch moeten werken en niet in baas zijn/haar tijd hier zitten posten. En niet op centjes leven van de belasting betaler!


  Maak melding

 11. Serieus mensen. Wayambo heeft tocht gelijk. Chan moet afstand houden. Hij maakt nu dezelfde fout als Bouterse. Kom op zeg! ! Mag niemand meer iets zeggen. Bouterse was laks met het naleven van de corona regels. Chan moet het anders doen en de regels naleven. Hij is de president van het land.


  Maak melding

 12. Chan moet de corruptie aanpakken.
  Hoefdraad laten oppakken en naar Santa Boma en Bouta oppakken en aan Nederland uitleveren.
  gemodereerd

 13. Wij hebben de leiderschap van regering Santokhi-Brunswijk nodig want wat bouta heeft achtergelaten is gewoon een ramp.
  Laat U testen President Santokhi ,laat coronavirus niet winnen,U heeft boutavirus verslagen ,U zal de winnaar zijn.Suriname heeft U nodig.


  Maak melding

 14. @Wayambo
  Hoi @Wayambo,
  Je hersenen draaien overuren
  door te wensen dat de nieuwe regering ineen zal storten en zal eindigen en je beloved bouta zal terugkeren .
  Hahaha…je baasje gaat richting santo boma waar hij hoort.
  De regering Santokhi-Brunswijk is hier om te blijven
  Jij en je fans hier…doemdenkers zijn jullie!


  Maak melding

 15. @Wayambo
  Voor een foto met regeingsleider ga je niet met maskers voor je gezicht staan poseren.
  Santokhi en delegatie heeft zich gehouden aan de corona regels.
  Je verwacht hetzelfde van de andere wereldleiders!


  Maak melding

 16. Niet over nagedacht, valt me tegen van de president.
  Je zal je altijd moeten beschermen tegenover iedereen.😷
  Of je moet het bed en huishouden met de persoon delen.


  Maak melding

 17. Ik vraag me af of Santohki het grens geschil met Irfaan Ali heeft aangekaart. Ik zie op de foto een grote smile, maar zo komen we er niet. Het doet me pijn om de kaart van Suriname te zien, waarvan een groot gebied door Guyana is geannexeerd. Mi Sranang grong mi lobi joe.


  Maak melding

 18. Die Irfaan Ali ziet er uit als een baboon. Ik raad deze man aan zijn hele leven met een mondkap rond te lopen. Is plezieriger voor iedereen. Het oog wil ook wat.


  Maak melding

 19. Niet slim van Santokhi. Hij moet beseffen dat hij president is van de natie Suriname.
  Hoe kun je eigenlijk zo dom doen!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.