‘Moord op 52-jarige ondernemer Shamo Ragoebier lijkt op liquidatie’

21
'Moord op 52-jarige ondernemer Shamo Ragoebier lijkt op liquidatie'

De moord op de 52-jarige Surinaamse ondernemer Shamo (Shamdath) Ragoebier, heeft alles weg van een liquidatie. Dat zeggen diverse media in Suriname. Ragoebier werd dinsdag doodgeschoten voor zijn zaak ICOMTRADE, aan de dokter Sophie Redmondstraat in Paramaribo.

Volgens de Surinaamse krant de Ware Tijd is het slachtoffer opgewacht door de schutter. Toen de ondernemer op de inrit naar zijn voertuig liep, loste de dader die een integraal-valhelm op had een aantal schoten op hem. De schutter nam vervolgens plaats achterop een gereedstaande bromfiets, bestuurd door een andere man en de twee reden hard weg richting de Oranjelaan.

Er werd meerdere malen op de ondernemer geschoten: de politie zou meer dan tien hulzen op de plaats delict aangetroffen hebben, schrijft de krant. Ook is er niets buitgemaakt van het slachtoffer, dat contant geld bij zich had. Roofmoord lijkt daarom uitgesloten.

De politie trof niet veel later een onbeheerde bromfiets en een integraalhelm op de hoek van de Eddy Bruma en de Oranjelaan aan. Deze zijn mogelijk gebruikt bij de liquidatie.

Het ontzielde lichaam van de heer Ragoebir is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de Surinaamse politie. De afdeling Kapitale Delicten is druk bezig de zaak te onderzoeken meldt het KPS.

21 REACTIES

 1. Het gaat dus om contractkillers!
  De opdrachtgever en de killers opsporen en straffen!!
  Ook deze trend is een erfenis van de criminele bouta regering.Het moet ophouden nu!
  gemodereerd

 2. @Indira: Waarom dimmen? We hoeven toch niet te weten wat het slachtoffer heeft uitgehaald. Geen enkele moord is goed te praten.
  gemodereerd

 3. De paarse roversbende ruimt elkaar op. Als het zo door gaat hoeft Cheik Chan minder in santa boma te stoppen.
  En het kost minder belasting geld.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 4. Wanneer je top drugs crimineel bent en zaken fout gaan zal je ervoor boeten betalen.
  Icomtrade
  Wie is icomtrade
  Papa Ragobier Dus de vader van de vermoorde was eens Melk boer te Nickerie (Henar)
  Hoe denk je dat ze aan zoveel geld komen, zeker niet als melk boer
  E zijn nog een heleboel die in Nickerie rondlopen gelieerd aan de VHP
  Zal ik namen plaatsen???
  Misschien in een ander gelegenheid
  Ik ken ze allemaal als Nickeriaan
  gemodereerd

 5. Tja als je lay is onderschep en de baas geld nodig heeft, 1 minder weg met deze misdadiger, met zijn geld stromen uit docteren, telefoon na pluizen hele netweek oprollen, kaalplukken. Zo doen we dat in NL.
  gemodereerd

 6. “lijkt op liquidatie’
  Mensen “Het is liquidatie” hie je het keert of draait.
  Hij zal wel afspraken niet zijn nagekomen of misschien waren de 1.350 kg gevonden coke in Duitsland door hem verzonden. Weg tientallen miljoenen euro’s


  Maak melding

 7. Jullie tonen steeds jullie aard. Als jij vind dat niemand hem de pres schap gunt waarom dan pres worden van su. Jullie zijn tot op de bot racisten. Van je ma bobie gezogen. Racist
  gemodereerd

 8. rara wat is de reden. allerei verdachtmakingen. we zullen het horen, als ie bezig was met duistere zaken. Mensen moeten ophouden ermee om anderen zomaar aan de zaken te koppelen want binnen hun gelederen is het ook niet pluis
  gemodereerd

 9. @Diet. Het is nodeloos om met zulke gasten in discussie te treden. Zij zien de hindostanen als de verhevenen. Geen mier mag een hindostaan pijn doen, want anders is die mier een andere bevolkingsgroep. Is ook logisch dat ze nu alles op DBB gaan opschuiven, terwijl binnen eigen kringen het geen rozegeur en maneschijn is.
  gemodereerd

 10. Ach deze gasten zijn al jaren bezig met de drugstransporten en hun onderneming als dekmantel gebruiken .
  Ze worden allemaal 1 voor 1 ontmaskert .
  zijn ziel ruste in vrede.


  Maak melding

 11. Taurus houd aub op met je racistisch gel*l. Ik ben Pro-Chan en nee ik ben geen Hindoestaan. Ik denk dat samen met mij veel niet Hindoestanen blij zijn met Chan. Chan is op dit moment de enige die ons kan redden uit de corruptie-modder waarin wij met z’n allen als land in zijn beland.

  Het heeft niks met ras te maken, stop met jouw ouderwets denken en ga in een hoek zitten spelen met je t*llie.


  Maak melding

 12. Momenteel is Press Chan de President van alle Surinamers ,het is jammer dat er nog mensen zyn die altydt onderscheidt maken en gelukkig mag dat want wy wonen in een Democratie
  en denk er om in suriname wonen SURINAMERS ,EEN VOLK EEN NATIE


  Maak melding

 13. Djamoe, djamoe heeft toch een paarse kleur, waarom heb je dan een zo’n hekel aan die kleur. Bij jouw is alles wat schijt paars, alles wat steelt paars, alles wat moord paars enz. Ben je zelf niet paars (geweest) je loopt alleen maar te schelden, waarom ga je niet gewoon een biertje drinken. Sterkte


  Maak melding

 14. Het is hoogste aannemelijk dat deze man iets op z’n kerfstok had, want anders heb je van niemand iets te vrezen. Een paar jaar geleden is een hindoestaan (ook ondernemer) in Guyana geliquideerd.
  Oedit is destijds de dans ontsprongen en is naar ned. gevlucht, maar toch opgepakt. Hij is in mei 2019 uitgeleverd aan Suriname waar hij 18 jaar in Santo Boma mag gaan nadenken over zijn daden.
  Dus baba’s bezint eer je begint, want als het mis mocht gaan, wordt er zo een prijs op je hoofd gezet. Je zal het loodje leggen, of mag een paar jaar brommen.


  Maak melding

 15. Rbrown, je bedoelt “eenheid in verscheidenheid”, juridisch en als inwonende van dit land ben je Surinamer, morgen inwonend in Nederland ben je Nederlander, ga maar door. Je bent lid van de bevolkingsgroep waaruit je bent voort gekomen, klaar, alleen moet je de anderen niet gaan discrimineren of uitsluiten. Groet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.