Meye: ‘Geen geld gegeven, dan volgende maand 20% extra geven’

72
Bisschop Meye: 'Vrijheid van alle schulden voor 50 US dollar'

Opnieuw hebben veel mensen met verbazing kennis genomen van een filmpje van Bisschop Meye, waarin hij om geld vraagt. Meye vroeg vorige maand aan leden van zijn gemeente, om 50 US dollar te geven aan de Nieuwe Generatie Gemeente Gods Bazuin (NGGGB). In een ander filmpje is te zien dat hij mensen die geen maandelijkse bijdrage hebben kunnen geven, waarschuwt dat ze de volgende maand dan 20% extra moeten geven.

“Vele mensen zijn gaan verslappen in het geven van offers aan de heer. Mensen hebben de afgelopen vier maanden geen geld afgedragen. Ze hebben hun 10% niet afgedragen, ze hebben geen offers gegeven aan de heer. We willen u vragen om in te halen” aldus Meye.

Hij geeft ook aan dat de mensen die hun 10% niet hebben afgedragen, de volgende maand alsnog die 10% moeten afdragen plus 20% extra. Volgens Meye zijn het niet zijn woorden, maar staat het in de bijbel en is het god’s woord. “Ook god geeft boete!” zegt Meye lachend hierover in onderstaand filmpje:

72 REACTIES

 1. Waar staat het in de bijbel dat je geld moet geven aan de heer ? Misschien in de duivelse bijbel. Steve Meye probeert zich te verrijken over de ruggen van de gelovigen. Mensen die het nu ook zwaar hebben dankzij 10 jaar wanbeleid door regering Bouterse I en II. Steve, wat is er gebeurt met de barmgartige sameritaan ? (Leviticus 19:18b).
  gemodereerd

 2. Hij geeft ook 10%, dat kan makkelijk omdat de gemeente hem en zijn gezin onderhoudt.
  Het komt uiteindelijk weer in zijn zak terecht.
  Jesus werd door de gemeente onderhouden, maar hij had geen gezin, huis of 4 wheel drive!
  gemodereerd

 3. Ik vind veel dingen jammer wat deze man doet. Maar ik ga maar twee dingen toe lichten.
  1. Je hebt verschillende mensen die twijfels hebben over de kerk. Door deze acties van deze meneer zal het vergroot worden.
  2. De raad van bestuur waar deze kerk bij hoort steunde deze meneer de vorige keer.

  Wat gaan ze deze keer zeggen.
  Wil dit ook iets van het bestuur zeggen ?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 4. Deze zieke Jim Jones look a like misbruikt het geloof om zichzelf flink te verrijken.
  Laat hij gaan werken ..in plaats van bij de toch al arme bevolking geld te gaan bedelen in de naam van God.
  Misselijk makend.
  gemodereerd

 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Meye: ‘Geen geld gegeven, dan volgende maand 20% extra geven’.

  Ik had eigenlijk geen zin om op het artikel van deze AARDSE OPLICHTER, STEVE MEYE WONDER te reageren.

  Het wordt nu echt tijd om de Nieuwe Generatie Gemeente Gods Bazuin (NGGGB) onder leiding van deze OPLICHTER STEVE MEYE WONDER op te heffen.
  Nu krijgt hij geen GELD meer van zijn CRIMINELE PAARSE LEIDER Baas Bouta.
  Hij kreeg toen 6000,- SRD’s netto per maand van de PAARSE NDP LEIDER.

  Deze oplichter heeft nimmer belasting betaald of afgedragen aan de Surinaamse staat.
  Dus nu kan de nieuwe directeur van de Belastingdienst in Suriname, een inhaalslag doen m.b.t. het niet afdragen van zijn inkomstenbelastingen.

  En indien STEVE MEYE WONDER geen gehoor hieraan geeft, dient de Belastingdienst maar beslag te leggen op het gebouw waar hij zijn valse preek verkondigd.
  Ook op zijn woning dient beslag te worden gelegd.
  Want alles werd uit de zakken van de Gelovige Volgelingen bekostigd.
  Ik vraag mij nog steeds af, of deze volgelingen van STEVE MEYE WONDER blind zijn?
  Misschien verblijft de gezochte Gilmore Andre Hoefdraad (BOEFDRAAD) in zijn kerk.

  Some Churches Fund Raising Be Like……

  De Volgelingen worden tot op het bot uitgekleed door deze STEVE MEYE WONDER.
  Maar in de BENELUX wachten ze op deze ordinaire boef.


  Maak melding

 6. Wat een notoire oplichter is dit figuur. Geld schijnt zijn god te zijn. Nergens in de bijbel staat dat je door de heer beboet zal worden als jij je tienden niet afdraagt. Laat hij, Meye, het bewijzen en aangeven onderwelk vers in de bijbel het staat. Hij is echt een valse profeet en omdat hij geen toelage meer van Bouterse krijgt, is hij naarstig op zoek naar middelen om z’n luxe leventje voort te kunnen zetten. In feite is deze man strafbaar, want hij gedraagt zich als een bedelaar en bedelarij is volgens het wetboek van Strafrecht vervolgbaar. Laat iemand in Suriname opstaan en naar de PG stappen en een klacht indienen. Je zult dan zien wat er gebeurd. Zo probeert hij mensen bang te maken.
  GOD IS GEEN BOEMAN, in feie heeft God je geld niet nodig. Al het goud en zilver is van Hem. Het geven van je gaven en tienden moet vrijwilligzijn. God dwingt niemand. Dat er toch mensen zijn die bang zullen worden, zijn diegenen die de bjibel niet kennen. God zei zelf : “Onderzoek Mijn Woord, en Beproef Mij”. Dus God daagt je uit en spoort je aan om Zijn Woord aan te nemen en te geloven. Er zit totaasl geen dwang in God’s Woord. Meye wordt beheerst door de duivel zelf, net als zijn co-helper A-Miesiekeba, die zogenaamd uit de NDP is gestapt (gevlucht).
  Wij kunnen alleen maar voor deze zielen bidden. AMEN


  Maak melding

 7. Als mensen het zelf niet hebben moeten ze gaan stelen .
  Meye ga maar lekker een werk zoeken en ga geen mensen lastig vallen .
  Ik deze tijd moet de kerk mensen steunen .
  Deze man heeft een geld wolf .
  Deze man is een duivel en brengt mensen in problemen .Als je geen gift kan geven zal god je nooit straffen ,zo is god niet .

  Jozef
  gemodereerd

 8. Stevie heeft weer een openbaring gekregen om zijn 3 valuta bankrekeningen te vullen in de naam gods.
  Met een hoog Jim Jones gehalte.
  gemodereerd

 9. Jezsus red niet enkel door gebed maar ook kan je het afkopen bij deze randdebiel.
  Hij zal er persoonlijk op toezien dat het wel besteed wordt in de toekomst van je voorganger


  Maak melding

 10. Arme stakker, heeft dringend behoefte om zijn lux leventje te bekostigen in de naam van de heer. Deze judas moet gelijk worden opgenomen in LPI
  gemodereerd

 11. Beste Surinaamse Christenen,
  God heeft je geld niet nodig, sommige voorgangers wel. En zo te lezen Steve nog meer. Volgens mij heeft deze man god in zijn zak, hij weet volgens zichzef haarfijn te vertellen wat het salaris van zijn heer is. Misschien moet hij op zoek naar een ander werk, zou het zo kunnen zijn dat hij zijn roeping verkwanseld heeft?

  The Judge wil fix him


  Maak melding

 12. Jezus joeg zulke mensen uit de tempel toen ze een moneymaking business van maakte. De huichelarij van de christenheid blijft maar doorgaan totdat het een climax zal bereiken.


  Maak melding

 13. OPLICHTERIJ ten top.

  Ik heb toen gesproken met mensen van de Rooms-katholieke kerk en aan mij is vertelt dat mensen uit vrije wil iets mogen doneren. Ze mogen GEEN geld vragen, anders is het niet werken namens GOD.
  Ook is aan mij vertelt dat als je GOD echt dient, jij je juist nederig moet opstellen.

  Zien mensen niet in dat Meye zich helemaal NIET nederig opstelt????? Deze man woont in een luxe huis en gaat naar de luxe en dure supermarkten zijn boodschappen doen.🤢🤢🤢


  Maak melding

 14. Dat mensen uit zijn gemeente dit accepteren ,EN nog de opmerking maken dat het een boete is en dat het staat geschreven in LIVITICUS, DE GROOTSTE ONZIN OOIT GEHOORT, de ALMACHTIGE GOD straft niet, hij doet wat goed voor ons is, EN NIET ANDERS, ik zie hem niet als bisschop,maar als de GROOTSTE OPLICHTER (WOLF IN SCHAAPS KLEREN) hij zou zich moeten schamen om achter het KANSEL te staan en alleen maar troep verkondigen, als je je 10e niet kan zetten ,weet GOD dat al van tevoren hoor,maar dat je verplicht wordt om je 10e in te halen en nog 20% nou is in mij ogen””OPLICHTERIJ “” kijk hem staan en leugens verkondigen over de ALMACHTIGE GOD EN SCHEPER, ZONDER enige schaamte.””MR MEYE,SCHAAM JE DOOD .


  Maak melding

 15. Krijgt de kerk geen ondersteuning van de overheid?
  Meye hoe onderhoud jij jezelf?
  Indien je geen inkomen hebt Meye ga dan iets doen om inkomen te verwerven want werken is niet vreemd.
  De bijbel zegt ook “luiheid is des duivels oor kussen”


  Maak melding

 16. Deze kerel schaamt zicht voor geen meter. Maar aan de andere kant kan je hem niet kwalijk nemen, ieder mensen met een gezond stel hersenen zou uit de gemeente moeten stappen maar indien ze willen blijven, is dat volledig hun persoonlijke keus. Als je niet wilt horen moet je voelen 🙂


  Maak melding

 17. Een advies voor judas iskariot : ga op de berm halen. Kijken of je geen 20 % klappen meer dan misiekikaba gaat krijgen. Precies zoals je vader Pudsey Meye arme volgelingen hun geld aftroggelde en Gods Woord misbruikte. Ga ook naar Leonsberg en vraag twk voor je geestelijke adviezen en dan ga je horen, wat ddb aan je gaat zeggen. Ga ook naar het kabinet van de huidige president en zeg dat je in dienst bent; want niemand wordt vooralsnog weggejaagd. Anders ga je maar werken valse bisschop.


  Maak melding

 18. Paarse Pino 11 augustus 2020 At 13:52
  Oppakken en op stapel brandhout gooien. Wat denkt en lult deze nep gelovige..brandt in de hel dagoe!

  En als hij het niet overleeft dan is hij dus een duivel, want die gaat op in de vlammen

  Helaas zullen er altijd wanhopigen zijn die erintrappen


  Maak melding

 19. Comitee Christelijke kerken het is nu tijd om deze man tot orde te roepen.
  Dit kan en mag niet. Kwetsbare gelovigen verplichten om geld de geven aan de Heer.
  Heeft de Heer ergens op de bank een privé of spaarrekening.
  Sranan sma oeng wiekie mangggggg

  Elisa
  gemodereerd

 20. Ze gaan allemaal onderduiken met hun leermeester Gi(ve)lmore Boefdraad. Deng denki dati Gado law en dati ei wroko foe soso. Bouta no pai loekoe sang miet ing. Meye e pre tralaatje mooi handje
  “Geef aan de koning wat de koning toekomt en aan God wat God toekomt”
  Meye kba nanga deng foefoeroe streek foe joe go wroko!


  Maak melding

 21. zijn er nog volgelingen in deze kerk??? Wat een druk naar de mensen toe. Laat deze goede man de bijbel goed lezen en het goede voorbeeld geven door te gaan werken bijv. straten ontdoen van afval , je verdiepen in plant veredeling dat ten goede komt aan de landbouw van Suriname. Gelukkig heb ik geen kerk nodig om me tot de oer bron te richten. overal ga ik in gebed


  Maak melding

 22. Deze schaamteloze zwerfpaal moeten ze 10 minuten lang zijn luchtpijpen dichtknijpen.
  👊👊👊

  Dan is hij voorgoed klaar met klagen, vragen en bedelen.
  🥊🥊🥊


  Maak melding

 23. Als de gemeente geld stort op God’s rekening, mag Steve Meye er net zo min aan komen als Boefdraad, Aloe en Bouta aan de kasreserve van het volk mochten komen. Maar in tegenstelling tot het Surinaamse volk is de god van Steve Meye almachtig. Waarom laat die god van Steve niet gewoon een paar miljoen USDs op zijn valuta rekening bijschrijven, waarom stuurt hij Steve om bij ons, armzalige armoedzaaiers, om aan hyperinflatie onderhevige SRDs te komen bedelen?


  Maak melding

 24. Deze valse proleet predikt ook een valse godsdienst met hele enge sekteriale trekjes. Ook Steve Meye hoort thuis achter slot en grendel en als hij de Ware God aanbidt dan staat hij er weer zo buiten.


  Maak melding

 25. Als Steve Meye helemaal terug wil in de tijd ,mogen de leden ook koeien ,kippen, geiten en schapen offeren aan deze gemeente. Het is me niet duidelijk welke afspraken men met elkaar gemaakt heeft. Maar het lijkt me wel dat Steve Meye de leden eraan mag herinneren de afspraken na te komen. Ik ga ervan uit dat dit alles op vrijwillige basis geschiedt vanwege toewijding aan hun Geloof. Als dit in de vorm geschiedt van een geldelijke bijdrage ,het zij dan zo. De leden kunnen altijd uit de gemeente stappen. Steve Meye kan als puntje bij paaltje komt, de leden niet voor het gerecht slepen. Omgekeerd gaan de leden dat ook niet kunnen doen vanwege de morele en kerkelijke afspraken die men met elkaar gemaakt heeft. Nog steeds uiteindelijk op vrijwillige basis. Of ,hij moet regelrecht een administratie op nahouden waaruit blijkt dat hij met het geld sjoemelt . Oneigenlijk gebruik dus.Hij haalt wel God erbij om de leden een soort van schuldgevoel aan te praten. Maar dan weer kom je terug op de leden die zelf akkoord zijn gegaan. Ik verlies geen stuiver aan Steve Meye . De leden die er moe van raken moeten gewoon hun lidmaatschap opzeggen of anders zich gewoon aan de afspraken houden. Als je lid bent van een voetbalvereniging moet je ook je geldelijke bijdrage leveren. Ik beschouw het niet als storend zolang er geen sprake is van malafide praktijken.
  gemodereerd

 26. De uitverkorenen van God aan wie goederen moesten worden gegeven voor hun diensten in de tempel, zijn de stam van Levi, de derde zoon van Yacob/ Israel, waar Mozes ook afkomstig van was. Bij de verdeling van Israel hebben de Levieten geen land gehad, maar moesten de overige ervoor zorgen dat het hen aan niets ontbrak wat het land van melk en honing opbracht. Als iemand veraf woonde van Jerusalem en de goederen aan bederf onderhevig waren, dan moest men met de 10 procent welke het land had opgebracht aan de verkoop van de verkoop van de goederen en olie of alcohol kopen en aan de priesters geven. De volle evangelie kerken hanteren alleen teksten uit het OT, wanneer het hun uitkomt. Paulus was een tentenmaker die opriep de gemeente niet te belasten, iedere pastor moet vrijwillig en vrijblijvend een bijdrage leveren, naast hun werkzaamheden.


  Maak melding

 27. Hadden deze kerken maar scholen, internaten, ziekenhuizen en bejaarde verblijven
  gebouwd, dan hadden zij in een tijd van schaarste een bron van inkomens.


  Maak melding

 28. De Surie’s zijn nauwelijks verlost van Bouta en zijn tering bandieten, zitten ze weer opgescheept met een oplichter van de eerste orde !!! Ze moeten hem vast binden boven een mierennest, of kruisigen! Deze Steve te Meyer moeten ze vervolgen wegens oplichting van zijn volgelingen en het volk van Su. STEVE TE MEYER : ga je zitten schamen of maakt er een eind aan je leven, door zelfmoord te plegen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 29. Dit is zo triest. Volgens de bijbel mag je geven wat je kan missen, wel met een blijmoedig hart. Anders niet PUNT. Als jij je onder druk voelt waar dan ook, gewoon vertrekken.
  Ik zou niet in deze man zijn schoenen willen staan als de tijd voor verantwoording daar is.


  Maak melding

 30. In de tijd dat de Bijbelse verhalen zich afspeelden, had men geen MAAND maar JAAR INKOMEN. Het hing van de oogst af wat je had verdient.
  Heden ten dage krijg je eens per jaar een betalingsverzoek voor je Jaarlijkse Kerkelijke Bijdrage en dat vormt een aftrekpost bij je belastingopgave. (Soms zijn er kerkelijke organisaties die je rondom je verjaardag een envelop doen toekomen bij de Hartelijke Felicitaties om ter ere van je verjaardag iets aan de gemeente te schenken voor gebed. )
  Sinds jaar en dag is de kerkelijke bijdrage een tiende van je jaarinkomen. En hoe zit het met die schurk zelf? Draagt hij ook af?


  Maak melding

 31. Dit is het resultaat van de witte Jesus die werd gepredikt, eerst door de RK daarna, de hervormde kerken en toen kwamen de pinkstergemeenten met de witte vader Hoekendijk, die natuurlijk op de witte Jesus moest lijken. Jesus was een ondernemer, een timmerman, gespecialiseerd in het bouwen van schepen, zijn volgelingen waren vooral vissers en hij heeft geen enkele wet uit de bijbel veranderd.


  Maak melding

 32. Eerlijk gezegd was ik ook in zo’n surinaams/gekleurd pinkstergemeente in Nederland. Je bent verplicht een tiende van je bruto inkomen af te staan aan de gemeente, en ook offerande(collecte), en liefs een open mand waar iedereen ziet wat je geeft. De pastor kijkt wat je in de mand in doet. En behalve de tiende, collecteert de gemeente voor “2 geadopteerde jongens uit India”, ook collecte voor de bouwfonds altijd een reden. Een keer vroeg de pastor, is er een voorbede, zei iemand, ja gebed voor richeline, gaf de pastor als antwoord, heeft zij haar tiende betaald, zoniet, word er niet voor haar gebeden. Ik vind dit heel erg. Ik weet weet dat de kerkgebouw ook onderhoud en vaste lasten heeft. Ik ben nu in een eenvoudige knusse gemeente, kan je en is het financieel mogelijk om een vrijwillige bijdrage te leveren, krijgen ze een banknummer om het over te maken. Als je contantje heb al is het 20 cent is welkom. En zo hoort het ook.. Het is gewoonweg het afgod , de mammon die heerst in vele pinsterkerken, en de volle evangelische kerken.. Wat geld allemaal kan doen op oneerlijke negatieve wegen


  Maak melding

 33. Maar los van deze idioot, hoe dom kan je nog zijn als je naar deze kerk gaat en deze idioot nog gelooft??? Zijn Surinamers echt zo DOM? Als je God wilt aanbieden en wilt doen wat in de bijbel staat, kan je dat absoluut zelf doen, het hoeft helemaal niet via deze varken (Meye) of via een kerk, tempel of moskee. Je hebt gezond verstand van dezelfde God gehad, GEBRUIK HET GOED!!!
  En roepen jullie hem aub geen bisschop, want is hij absoluut niet.
  gemodereerd

 34. Zo erg dat er ook nog genoeg mensen zijn die dat zullen doen, omdat ze de Bijbel niet lezen… Er staat nergens dat God een boete geeft. Die man is een kwakzalver, een wolf in schaapskleren. Hij moet zijn Bijbel eens goed lezen, je mag Gods woorden niet verdraaien zoals hij dat wel doet. Daar staat wel straf op en wel eeuwige straf
  gemodereerd

 35. Het wordt hoogtijd dat God jou een boete geeft, Meye.
  Jij noemt jezelf Bisschop? Een grote schop onder je duivelse reet moet je krijgen.
  Jezus noemde jou soort : “Adderengebroed” en dat ben jij ook.
  De brandstapel zou voor jou een passend einde zijn.
  Halleluja.


  Maak melding

 36. Steve meye 😂😂mensen mek Steve meye pot alles 20%,heeft God dat niet aan hem gezegd ,als men niet kan moet hij het doen ,want hij is God rechterhand,a wani kong gudu tap gado ning😡,gek ding dat Steve meye is,of mischien wil hij een auto kopen voor die dame die hij had betast😂😂😂
  gemodereerd

 37. Deze gestoorde pastor houdt de boel voor de gekMeye we leven allemaal in een crisis teeds zoek je naar geld om jou en je gezin te onderhouden

  wat doet Evangelie Raad kunnen ze hem niet tot orde roepen

  Deze Pastor en ook een aantal andere leven van het geld van de gemeente
  wel gemeenteleden geef hem geen
  geld hij heeft al genoeg weelde en luxe geef het Gled aan mevrouw Emmy Hart of 1 voo 12 Dit kan niet De bushouders hebben niet ontvangen er Surinamers die niet een te teten hebben laten we die mensen opzoeken Meneer ga werken
  De Katholieke kerken Hervomde Gemeente vragen niet om geld
  Geven jullie niks Gemeenteleden stappen jullie naar de Raad
  De man heeft hulp nodig Daarom hebben mensen twijfels aan dit soort kerken vandaag aan de dag zien we met die crisis is er geen geld in het het laadje gestopt dus meneer wani liebie ing bigi libie ten koste van de gemeente leden die het zelfs ook niet hebben anderen hebben niet een een eigen huis.
  Meneer mijn advies ga werken ga iets doen dan zit je niet te wachten op het geld van de leden
  Joe no e sjing daarom ding kerkie foe oenoe e gro is een monnie making business wel gado e stong waktie oeneo
  men geeft wat men wilt en niet wat geen enkele voorganger of pastor wilt jullie zijn bedriegers
  DE enen wil macht de andere geld
  gemodereerd

 38. Ma hei hebbe tok geleik. As die mense hebbe kontrak gesloote dat se gaan geefe tieng % aan got, dang se moete ook doen. Anders got ga stuure donder en blixem.


  Maak melding

 39. Lieve mensen…geef hem een schop onder zn go ollo en jaag deze klootzak de zee in.
  Aub…trap niet in zn domme praatjes…de heer heeft geen geld geschapen…hij is gewoon een ordinaire dief.
  Jullie centen kunnen de Heer echt niet boeien.
  Deze rat is een oplichter.


  Maak melding

 40. Hij zou als eerlijk man van GOD toch eerder voedselpakketten kunnen gaan uitdelen aan de armsten, en hulpbehoevenden, maar nee deze misselijke man denkt alleen aan zijn eigen IK IK IK en de rest kan stikken. Waarom zoeken de mensen die de steun van GOD nodig hebben niet een betrouwbare kerk🙏🏼,i.p.v. bij deze charlatan hun vertrouwen te leggen.
  Chan zou hem ook voor oplichting moeten opsluiten.
  Deze zelfbenoemde bisschop, is een RAT.🐀


  Maak melding

 41. Hij is een sluwe vos en zij die geven waar hij om vraagt, zijn domme EZELS.
  Met zij allen niets meer geven.

  SUCCES EZELS!!!
  gemodereerd

 42. Wat n schaamteloze bende deze paarsen om zo openlijk mensen hun geld afhandig te willen .maken. Hij verdient n flinke pakslaag met n tamarindezweep op zijn luie kont tot dat hij nietmeer kn zitten.

  Naar ht schijnt hft hij enorm veel invloed op de kerkgangers n drom durtf hij hen zo openlijk op te lichten.

  In de middeleeuwen werden zulke mensen in ht openbaar gestenigd tot de dood volgt of op de brandstapel gelegd..


  Maak melding

 43. God schiep de mens naar zijn beeld en gelijkenis, als de mens daadwerkelijk God zoekt, dan moet men hem zoeken binnen zichzelf, zonder masker of negatieve persoonlijkheid.
  Liefde is God, het werk wat verricht moet worden is de liefde na te streven zonder een masker op te hebben.


  Maak melding

 44. Het jammere is dat deze Geloofsboeven vaak 2spalt drijven tussen gezinsleden en hele familie kapot maken. Diegene die zwicht voor de oplichtersstreken zijn in hun ogen de goeie gelovigen. Ik noem ze goedgelovigen.
  Hoe zal zo een Duiversgedrocht ’s nachts zijn hoofd ter ruste leggen zonder eerst alle ramen en deuren en dievenijzers aan een grondig onderzoek te hebben onderworpen? Zulke mensen komen gelukkig en plichtsgetrouw over ma deng lai kunu en vaak via onschuldige familieleden. Ze pakken de gemeenteleden heel veel af zelfs hun eigenwaarde. Volgens mij zit die club of de zg bisschop diep in de sjit en wil hij nog ff aan damagecontrol doen voordat het uitlekt. De nu nog terouwe gemeenteleden moeten heel vlug een andere geloofsgemeenschap zoeken want deze man is gestoord en tot alles in staat.
  Het zal mij ook niet verwonderen als er gemeenteleden zijn die hun testament al hebben laten opmaken tbv deze oplichter en zijn club.
  Mensen wordt wakker!! Zoek hulp en gemeenschap bij een andere club van gelovigen en weet dat je als gelovige niet alles hoeft te geloven wat men je wil doen geloven. Ga zelf in gebed en vraag je God om je eerlijke mensen op je pad te sturen. 10% per jaar als je het kan missen en geen cent rente erbovenop als je het niet kan. Oppo oeng ai en loekoe boeng dati oeng no njang nosso dringi sani zomaar!


  Maak melding

 45. Ik heb een volle evangelie gemeente bezocht. Waar er helemaal geen druk werd gelegd op tienden.
  En je mocht naar vermogen geven.
  Elke maand werden mensen die het niet breed hadden ondersteund met een financiële bijdrage.


  Maak melding

 46. De mensen hun eigen schuld
  Niet voor niets zegt Christus: Mijn volk gaat ten onder door gebrek en kennis en tevens: “Als de Zoon des mensen op aarde weerkeert zal hij dan nog het ware geloof vinden. Kerkgangers toetsen zelf het woord van God niet meer maar laten zich alles aanleunen door een voorganger. Tsja


  Maak melding

 47. @ Zwakka

  Heb jei nog geen besoek gehat van de azie stend van, van Dale gekreigt ? Ja Zwakka je moet er zijn, je behoord tot 1 van mein vavoried op dese said van mei ! A boeng Zwakka, folhouden hed komt goet met je, Odi odi

  Jacko
  gemodereerd

 48. nóg armer. deze man doet het nog beter als Bouterse. echt typerend voor Creolen; niet werken voor geld. “als ik het maar goed heb. hoe meer hoe beter”. maar goed, Hoefdraadloos heeft nog meer binnengehaald. laat ie dan ook maar daar aankloppen wegens ‘rentederving’. daar weet Hoefdraadloos alles van.
  gemodereerd

 49. Deze pastoor doet zijn werk niet goed, anders zou hij slapend rijk worden van zijn kerkgangers.

  Mocht hij geld de afgelopen 10 jaar geld van de vorige regering hebben ontvangen, hoop ik de de regering CS-Bravo het per direct hebben stop gezet.

  Deze man moet worden ingezet om op de Cassaveplantage de grond met een spitsvork om te ploegen. Hij heeft te veel gezichtsvet en buikvet.

  ps.
  hoe is zijn rechtszaak met de Belgische jonge dame afgelopen?


  Maak melding

 50. Triest als je zo je geld binnen probeert te harken. Aan de vruchten kent men de boom. Deze man lijkt niet het karakter, bewogenheid en empathie met zijn schapen te hebben waar de Bijbel over schrijft. Het antwoord dat daarop volgt schijft dezelfde Bijbel over.

  Jammer ook dat mensen hun frustratie zo uiten als hier gebeurd. Laat God het oplossen en probeer in liefde de mensen uit deze kerk wakker te schudden. Ontwaak gij die slaapt en sta op uit deze (naar mijn mening) toverij.

  Alles gaat aan het licht komen en zij die poppenkast spelen hebben echt een probleem.
  Dan kom je niet weg met: ik heb in Uw Naam geprofeteerd of zieken genezen. Dan wordt er gezegt: Ik ken jou niet. Dan komt de afrekening !!!

  Laat los lieve mensen, laat je niet verlagen om je gal te spugen, bid dat alles aan het licht komt en je zal komende tijd versteld staan wat er gaat gebeuren met poppenkast spelers.
  gemodereerd

 51. de kerk geld geven ook wij doen dat maar laat de kerk ook de overheid aansporen om de …..pensiioen op tijd ui te betalen ik ken een gezin die echt in armoede leeft ik probeer dit gezin een beetje tehelpen van uit belgiee maar normaal is het niet laat ook de kerk hier om denken
  gemodereerd

 52. Meye, je bent de grootste idioot en een schande voor alle christenen met een toewijd hart.
  Je zal ooit rekenschap moeten afleggen voor al je wandaden de die je in je leven hebt gepleegd. En omdat je je teveel onder ndp-ers hebt begeven, ben je besmet met de vloek van list en bedrog. Je bent een valse profeet en God zal zelf met je afrekenen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.