Lijk van vrouw aangetroffen in woning

4
Lijk van man aangetroffen in woning
De politie is aanwezig en bezig met het onderzoek.

In Suriname is vanmiddag een lijk aangetroffen in een woning. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om het ontzielde lichaam van een vrouw. Het stoffelijk overschot werd iets na 13.00u aangetroffen in een woning aan de Irsillastraat in het politieressort Uitvlugt, nabij Kasabaholo.

Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. De Surinaamse politie is met diverse eenheden ter plekke (foto) en bezig met het onderzoek. Meer details zijn nog niet beschikbaar. Later meer.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.