Auto-inbreker probeert accu uit auto politieagent te stelen

13
Auto-inbreker probeert accu uit auto politieagent te stelen

Deze auto-inbreker heeft zondagavond duidelijk de verkeerde auto uitgekozen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de dief rond 23.00u op heterdaad werd betrapt door een Surinaamse politieagent, toen hij bezig was de accu van het voertuig dat aan de agent toebehoort los te koppelen.

Dit gebeurde aan de Henk Arronstraat in Paramaribo. De man werd terstond aangehouden en in de boeien geslagen door de politieagent (foto).

De inbreker werd daarna aan de collega’s van centrum overgedragen, ter voorgeleiding bij een Hulpofficier van Justitie en politie in Suriname.

13 REACTIES

 1. Misschien een drugs gebruikers daarvan niet tekort, maar besef eerst wie vrienden zijn, daarom luisteren naar je ouders
  En inderdaad deze heeft lef maar dubbel pech??


  Maak melding

 2. Hij zou dit jaar een universitaire opleiding criminologie gaan volgen.
  Onbegrijpelijk dat hij in de goot is beland.
  gemodereerd

 3. Het maakt die junkies/ dieven echt geen moer uit wie het is. Ze stelen al van hun eigen familie dan is stelen van een vreemde ook niks voor ze.
  Vandaag nog bij een kleine supermarkt kocht ik snel iets, staat er eentje achter me met trillende handen en vraagt of ik een “loto” voor hem heb, terwijl ik geld in zijn handen zie en hij een pak sigaretten koopt. Ik liep rustig naar buiten en zei “mi no habi yere”. In discussie met ze treden heeft geen zin want ze zijn bijna altijd high of omdat ze een shot nodig hebben willen ze agressief doen.
  Jammer maar vaak hopeloos deze gasten.


  Maak melding

 4. Heb je hier ook buitenlandse agenten, naar myn weten zyn er politie agenten maar gelukkig ook Surinaamse agenten, het zyn daarom ook geen surinaamse criminelen maar gewoon criminelen


  Maak melding

 5. Beste mensen…, ik heb het al eerder voorgesteld…, een langere traject in gevangenschap maar met werktraining en een normale salariëring.. Zo maakt U weer van de ketting-trekker., een betere Surinamer .. Ik heb het meegemaakt met ndp icoon rashied doekhie in Nickerie.. die zo’n zeven jaar geleden mensen in gevangenschap scholen liet renoveren… Rashied doekhie, een buschauffeur vertelde aan iedereen die wou luisteren hoe slim hij, een Guyanees wel was… Radio Nickerie had hem elke avond in hun programma… De commissaris in Nickerie had ook zijn voorstel aangenomen .. De gevangenen van Hazard gevangenis,.. Nickerie kregen alleen een maaltijd..Niks extra’s voor lange werkdagen… Ook geen werkschoenen.. . Rashied doekhie zelf was op dat moment al een volgroeide crimineel… Niet alleen staats-gronden maar ook particuliere gronden heeft hij op momenten en ook zeer geraffineerd op zijn naam gezet…Alleen een ergere crimineel abrahams gooide roet in het eten…,,, Misschien weten we teveel van elkaar,, .., zei rashied doekhie . Let op mensen, sterkte vooral in Suriname en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.