Man op klaarlichte dag beschoten door rovers op bromfiets

9
Ambulance in Suriname

Bij een beroving vanmiddag in Suriname is een man beschoten door twee verdachten op een bromfiets. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de beroving op klaarlichte dag, rond 13.00u plaats vond.

Dit gebeurde in de omgeving van de Eduardstraat, een zijstraat van de Kwattaweg voorbij de Tweede Rijweg. Het slachtoffer werd daarbij geraakt en is per ambulance afgevoerd.

Wat er precies is buit gemaakt is niet bekend. De Surinaamse politie is ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

9 REACTIES

 1. Man op klaarlichte dag beschoten door rovers. Wie doet dat allemaal? Overdag en nog de brutaliteit hebben om op iemand te schieten en die te beroven.
  Mijn broertje is zondag jongst leden op Domburg is zijn huis overvallen door 4 boslandcreolen. Ik zal het maar even benoemen. Wrede rovers en roofmoordenaars. Gewapend met pistool, houwers en hamer zitten die bloedhonden in je huis. Je wordt nog mishandeld en je wordt beroofd van al je geld en huisraad, zoals tv’s en laptops, telefoons. Alle kluizen worden leeggehaald. NO MERCY MET DEZE ROOFMOORDENAARS. SHOOT TO KILL.
  God dank heeft hij deze confrontatie met deze honden overleefd. Een andere keer krijgen deze rovers geen kans meer. Dan zal er gebeld worden om 4 lijken op te halen. Het is het risico van het roofvak.
  gemodereerd

 2. Santoki heeft even de tijd nodig en zal al het gajes opsluiten. Maak een wet doodgeschoten op de vlucht
  gemodereerd

 3. Dit is het gevolg van De cofid 19 crisisch en de politieke situatie in den lande ,de mensen hebben niks meer te makken ,geen werk geen geldt om de huur te betalen,het is niet goedt maar begrypelyk en levensgevaarlyk


  Maak melding

 4. CHAN,..BRUNSIE,..BELFORT,..SANG WEH DOE,..NA BOUTA SCHULD NOH ?
  De zaken oplossen het volk lijdt er onder oen bigieng sorie resultaat noh ik wacht !
  gemodereerd

 5. Rbrown heeft niks te maken met Covid19 daarvoor gebeurde dit al en altijd door boslandcreolen. Shoot deng mars
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.