Vrouw die van Wijdenboschbrug wilde springen op tijd verwijderd door politie

15
Wijdenboschbrug oftewel Bosjebrug in Suriname.

Een vrouw die een einde aan haar leven wilde maken door van de Wijdenboschbrug in Suriname te springen, is op tijd van de brug verwijderd door de politie.

Waterkant verneemt dat enkele automobilisten de politie alarmeerden dat een vrouw enigszins verward over de Wijdenboschbrug liep. De politie ging ter plaatse en trof daadwerkelijk de vrouw aan. Zij werd overgebracht naar het bureau.

De vrouw vertelde de politie dat zij slachtoffer is geweest van verkrachting en niet meer ermee kan leven. Zij was daarom van plan om van de brug de Surinamerivier in te springen. De familie van de vrouw werd erbij gehaald om haar te brengen voor begeleiding.

Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

15 REACTIES

 1. WIL= VERLANGEN=BEGEREN=BEWUSTZIJN=SCHEPPINGSAUTORITEIT.
  Woorden uitgesproken vanuit de WIL worden een schepping. Bosje brug is
  door boze woorden geworden tot een vloek. Zegen en vloek niet.


  Maak melding

 2. Heel veel sterkte en beterschap mevrouw. Hopelijk komt er gerechtigheid !

  De naam Wijdenboschbrug moet veranderd worden. Deze brug moet opnieuw ingeluid en ingewijd worden en moet opgedragen worden aan het volk.
  Wijdenbosch is een vervloekte paarse parasiet. Deze brug is gebouwd met bloed, zweet en tranen van de sociaal zwakkeren. Aan deze brug kleeft corruptie en criminaliteit waar de sociaal zwakkeren het gelag van moeten betalen.

  Deze brug is van het volk en dient opgedragen te worden aan het volk met een volksnaam. Desnoods met een wassie en een puja.

  Minister Nurmohammed kan wellicht ook kijken of er een railing / artistiek hekwerk omheen gebouwd kan worden.

  Gado na wi fesi man. Krakti !


  Maak melding

 3. Die hogie ziet het niet meer zitten, zoekt aansluiting bij de oranje partij die gebonden is aan Holland…

  wat een ellende toch in de BOEVEN PARTIJ ,,, IEDEREEN LOOPT WEG..
  Straks loopt ook de drugsbaron ook weg.. zijn vrouw is ook bezig de koffers in te pakken..
  Het wordt echt heel heet onder de voeten..

  Die bouta raakt nu al in paniek, helemaal gerfrustreerd..,, loopt hij weg…

  Het beloofd wat in de komende tijd…
  gemodereerd

 4. Gelukkig is het niet geluk. Als het was geluk zouden velen hier zeker een politieke issue van maken, zoals al die andere zelfmoorden. Ze moet aangifte doen tegen dwaas, zodat hij snel achter tralies wordt opgeborgen.


  Maak melding

 5. Ja, de naam van de burg moet veranderd worden. Aan de naam Wijdenbosch kleven er veel nare herinneringen. Ik moest denken aan het feit dat 20 jaar geleden toen mijn vader in het AZ overleed. Hij was 65 jaar en moest gedialyseerd worden. Dat zou de eerste keer zijn. Maar ze hebben triage toegepast en ze zeiden dat hij te oud was om gedialyseerd te worden. Ze hadden toen maar 1 dialyse apparaat in Suriname. Want al het geld wat SU (de inkomsten van de staat) was op een corrupt manier besteed richting de brug van dood en verderf. Ook toen was het geld op een corrupte manier weggemaakt door de NDP. Zie de parallellen met de NDP regering onder Bouterse/Adhin.
  Dus dat is de eerste associatie maakt met deze brug. Indirect heeft deze brug de dood van mijn vader veroorzaakt.
  We zouden allemaal moeten nadenken over een nieuwe naamgeving van deze brug. En dat men preventieve middelen gaat aanbrengen, zodat de drempel verhoogd wordt als mensen zelfmoord willen plegen.
  Ook hebben zulke objecten (hoge gebouwen, watervallen) een fnuikende aantrekkingskracht op de menselijke geest. Het nodigt indirect uit tot zelfmoord.
  Ja, nieuwe naamgeving en de brug moet weer met rituelen “‘schoon” gemaakt worden.
  gemodereerd

 6. Dit gebeurt overal in de wereld. Vrouwen worden niet serieus geworden en krijgen vaak de schuld van de verkrachtig. Gisteren in de VS ook weer een zelfmoord van een jonge vrouw die op 14jarige leeftijd verkracht was en nadat ze aangifte had gedaan de hele gemeenschap tegen zich kreeg omdat de familie van de verkrachter een belangrijke Republikeinse politicus was.
  gemodereerd

 7. Deese mense sein soo in die war dat se hebbe nie eens die hoogte frees. Ik sauw worde duiselik as keike ik soo fer naa beneede. Dang ik durfe nie springe.
  Ma misgien sei sien die watramama in die waater die segge kom mei kint, kom mei kint, kom naa mei.


  Maak melding

 8. Fijn dat er oplettende mensen zijn die de politie hebben gewaarschuwd en zo een leven hebben gered. Hoop dat deze vrouw psychologische hulp krijgt en de dader wordt opgepakt en flink gestraft.
  Mensen zijn geen prooi voor elkaar maar broeders en zusters. Er zal veel meer voorlichting moeten komen ook voor de zieke geesten die rond lopen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.