Twee mannen aangehouden na diefstal tas uit geparkeerde auto

6
Politie auto in Suriname

Leden van de afdeling Recherche Paramaribo, bijgestaan door collega’s van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP), hebben vorige week de 37-jarige Gerson W. alias ‘oom P’ en de 31-jarige Luciën A. opgespoord en aangehouden kort nadat zij een tas uit een auto gestolen hadden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens verklaring van Luciën had Gerson de tas met inhoud uit de auto weggenomen, die langs de Tweede Rijweg geparkeerd stond. Bij die gelegenheid had de autobestuurder de auto niet afgesloten. Nadat Gerson de tas gestolen had, reed hij weg in een auto die door Luciën bestuurd werd.

De tas, inhoudende onder andere een laptop en persoonlijke bescheiden, is terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Luciën en Gerson zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie, meldt de politie.

6 REACTIES

 1. Volgens al dit soort berichten kan het niet anders of moet Santo Boma uitgebreid worden. Er moet een vleugel bij komen, want het raakt te vol daar.


  Maak melding

 2. Altijd je auto goed afsluiten en belangrijke spullen buiten zicht plaatsen. Is standaard. Niet ervan uitgaan dat jou niks overkomt.
  Die abanie’s loeren altijd naar de makkelijkste/ nonchalante slachtoffers.


  Maak melding

 3. Die Gerson moet wel een Braziliaan zijn.
  In de kop van Luciën is er helaas geen licht doorgedrongen.
  Zijn moeder had toch wel anders verwacht toen ze deze naam koos, denk ik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.