Ook medewerker Popeyes Lelydorp positief getest op COVID-19

1
popeyes-lelydorp-suriname

Ook een medewerker van fastfoodrestaurant Popeyes filiaal te Lelydorp is positief getest op COVID-19. Het filiaal zal grondig ontsmet worden en is net als filiaal Wilhelminastraat waar ook een medewerker gisteren positief is bevonden, tot nader order gesloten.

De medewerkers van beide filialen die in contact zijn geweest met de positief geteste persoon zijn allen in thuis quarantaine geplaatst. Het aantal coronabesmettingen sinds de uitbraak in Suriname is nu boven de 2.000. Woensdagavond werd gemeld dat het afgelopen 48 uur 69 personen positief getest zijn op het gevreesde virus. Met de nieuwe gevallen is de teller van het totaal aantal besmettingen gesprongen naar 2.050.

Er zijn momenteel 696 actieve cases en in totaal zijn 1.327 personen genezen verklaard. 88 personen worden verpleegd in ziekenhuizen. 13 patiënten worden verpleegd in de intensive care units van de ziekenhuizen. Er zijn nu 654 personen in quarantaine en 595 mensen zijn in isolatie. Het virus heeft het leven gekost aan 27 mensen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.