Medewerker Openbare Werken aangehouden voor zware mishandeling

19
politie-op-plaats-delict-melding-suriname
Archieffoto Korps Politie Suriname

De politie van Munder heeft dinsdagmiddag de 54-jarige Glenn S. aangehouden voor zware mishandeling van een winkelier en arbeider.

De verdachte is medewerker van het ministerie van Openbare Werken in Suriname. Dinsdagmiddag rond 14.15u was hij samen met een paar collega’s alcohol aan het drinken voor een winkel op de hoek van de Kernkampweg en Gravenberchstraat. Op een bepaald moment wou één van de mannen de beest uithangen en sloeg tegen een roldeur van de winkel.

De winkelier sprak de mannen daarover aan en er ontstond toen een hevige woordenwisseling. Op een gegeven moment liep het uit de hand. Glenn bracht de winkelier vuistslagen toe in zijn gezicht. Een arbeider heeft ook vuistslagen moeten incasseren. Kort na het voorval arriveerde de politie ter plaatse, die reeds ingeschakeld was.

Glenn werd aangehouden en overgebracht naar bureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

19 REACTIES

 1. Zeker een zwaar gefrustreerde Paarse Lellebel !!!!

  Wat moet gebeuren … meneer ONBENUL … ONEERVOL ontslaan …. en een paar jaar laten brommen in Hazard-Nickerie.


  Maak melding

 2. Die winkelier weet ook dat hij geen bar is en dat er geen mensen voorop mogen staan zuipen. Trek zijn vergunning ook in. Bijna al die supermarkten doen hieraan mee en zijn een bron voor corona. Wat doen de politie en regering hieraan?? Niets. Het is ook storend voor de buurt. Die mannen/vrouwen plassen ook overal.
  Wat heeft werkplek met dit te maken??


  Maak melding

 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Medewerker Openbare Werken aangehouden voor zware mishandeling.

  Dus grondige redenen om deze 7 even Landsdienaar van O.W op staande voet te ontslaan.
  Geen lange procedure door de minister gewenst om deze misdragende vechtersbaas te ontslaan.

  Hij mag verder met zijn vrienden thuis gaan ZUIPEN.


  Maak melding

 4. Vast en zeker een van de 3600 ambtenaar die op de valreep is aangenomen, waarvan vaststaat dat ze niet aan de gestelde eisen voldoen. Meteen ontslaan deze geweldenaar. Immers als ambtenaar mag je niet met justitie in aanraking zijn geweest.
  Het typebeeld van een ndp-er is, als hij zijn gelijk niet kan krijgen, gebruikt hij krachttaal of zijn vuisten. Weinig ontwikkeling, dus ook weinig verbaal vermogen.


  Maak melding

 5. Glenn 6 augustus 2020 At 11:52
  Weer over politiek MUL…Pffffffff
  *************************
  @@@Glenn … joe na sribi … joe sab’ san e hat’ ai !!!

  In Suriname is alles POLITIEK … dankzij de Abanies van de Nationale Dieven Partij.

  Dit is mijn PERSOONLIJKKE mening … Basta !!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 6. Als een supermarkt geen cafe is, zou er een verordening moeten komen die zegt dat daar gekochte alcoholische danken, ter plekke niet genuttigd mogen worden. In vrijwel alle winkels in suriname kun je vrij alcohol kopen en nuttigen. Brouwerij Parbo maakt het je wel heel makkelijk, want bij elke chinees staat er een koelkast waar je een ijskoude parbo bier kan pakken. dusss….
  en Wendy; wildplassen doen ze in heel paramaribo en niet alleen bij die winkels. Ik ken genoeg plekken in hartje paramaribo waar je je adem moet inhouden als je loopt. Voorbeeld, hoek heiligenweg/saramacca straat, vlakbij het monument van Kodjo, Mentor en Present. Ze hebben zoveel eerbied voor vrijheidshelden dat ze naast het monument openlijk staan te plassen. Wat een mentaliteit!


  Maak melding

 7. Ik vind dat de dader flink op zijn zoden gezet moet worden en het beste is om hem in zijn portefeuille te raken. Dus na een fikse gevangenisstraf ook de schade laten vergoeden.
  gemodereerd

 8. @@@Ger … mi e bedyi joe … nanga ala lespeki … zakka mi safri.

  Hoe durf je … @Mul … te plaatsen in het kamp van de Misdadige Moordenaars, Dieven en Fraudeurs.

  Ik neem je niet kwalijk … kan alleen voor je bidden … ” Heer vergeef … @@@Ger … want hij/zij weet niet ……..”!!!!!!


  Maak melding

 9. Mpp meervoudige veroordeelde moordenaar bouta heeft het volk afgelopen 40 jaren bewust dom gehouden. Hierdoor is de armoede steeds enorm toegenomen. Mensen zoeken hun vlucht naar alcohol met alle gevolgen van dien. Maar nu hebben we BAAS SCHEIK CHAN. Het volk vertrouwd deze volkspresident. Alleen maar lof. De gemeenschap kan zeker voorruitgang verwachten. Baas Chan van do the job.


  Maak melding

 10. Jullie zyn zo getrauwmatiseerd dat jullie het zelfs niet door hebben,wat ik natuurlyk jammer vindt. Maar wat nog erger is dat jullie nog niet inzien dat de volgende staatsgreep reeds op de drempel staat en zal ook veel meer doden met zich mee brengen,jullie zyn erg naief en zeer kortzichtig en men leidt aan een ernstige vorm van het geen men Krabbe mentaliteit noemt
  Suriname is niet alleen Economisch aan de grondt maar ook ernstig POLITIEK ZIEK
  De toekomst van deze STAAT staat serieus op het spel. Ik vraag my af of dit landt wel bestaans recht Heefd want het is een stuk land van de INHEEMSEN weggegeven door nederlandt en wat niet van jouw is kan je niet weg geven


  Maak melding

 11. weer het zelfde verhaal ,lenen maar, dat doen we al jaren en zal voorlopig niet veranderen zolang wy naast onze schoenen lopen,door de drugs handel is er een schaduw economie ontstaan die de staats economie kapot heefd gemaakt vandaar dat je meer voor je euro kryg by de cambio dannby de centrale bank ,wy hebben ons geliefd suriname kapot gemaakt en doen alsof wy wraak willen nemen op wat ooit gebeurd is in plaats van het in de toekomst tevoorkomen het is onvoormydelyk dat wy met zn allen de herhaling van in een wreedere vorm zullen ervaren ik ben geen doom denker en ook geen opschepper maar u zyt gewaarschuwd


  Maak melding

 12. @dendong
  Hoeveel zyn met de politie in aanraking gekomen en zitten in het hoogste orgaan van het landt
  dus moet dit vereiste voor de rest ook niet meer gelden daar begint het al
  hier door wordt ons landt een Failed state genoemt,en zullen we voor langetydt niet serieus genomen worden ook CHAN niet dus houden jullie op met naar elkaar beschuldigingen te uiten
  en elkaar te vernederen want de pot verwyd de ketel, het blykt dat we niet door een deur kunnen, maar doen alsof ,come on, men get to the point.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.