Dief die halsketting van leerkracht op school wegrukte na 8 maanden opgepakt

7
Dief die halsketting van leerkracht wegrukte op school na 7 maanden opgepakt

De politie in Suriname heeft onlangs de 38-jarige kettingdief Brian V. aangehouden. De man, meer bekend als ‘Mokkum’, had in december van het vorig jaar een ketting van de hals van een leerkracht weggerukt op een schoolterrein te Latour. De bestolen vrouw zette meteen daarna de achtervolging in, maar eindigde met haar auto in de goot (foto).

V. werd sedert het afgelopen jaar gezocht voor deze diefstal door middel van geweldpleging. Hij werd vorige week opgepakt en heeft toegegeven dat hij het strafbaar feit gepleegd heeft. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij door de politie achter slot en grendel gezet.

In een gesprek met de vrouw gaf ze te kennen dat ze de politie heel dankbaar is, dat deze de dader toch na lange tijd heeft kunnen achterhalen. Na de beroving zette zij een achtervolging in. Haar voertuig belandde hierbij in een goot te Livorno.

Ze zat samen met een collega en kinderen in het voertuig. Niemand liep letsel op na het ongeval.

7 REACTIES

 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Dief die halsketting van leerkracht op school wegrukte na 8 maanden opgepakt.

  Dus tijdens het verhoor door de politie dat hij het STRAFBAAR FEIT heeft gepleegd, heeft hij gedurende 8 maanden onderdak gevonden onder de PAARSE ROK van een bekende forumlid op WKN.

  Deze KETTING RUKKER wordt voor een langere tijd opgeborgen te Santo Boma.


  Maak melding

 2. Deze rovers zijn allemaal lid van de grote roversclub ndp (Grote en kleine rovers) en hadden destijds vrijspel. Er wordt nu eindelijk orde op zaken gesteld, dankzij de sheriff.


  Maak melding

 3. 8 maanden lang heeft hij zich verkneukeld dat hij onaantastbaar was. Tot deze week.
  Helaas heeft mevrouw haar ketting niet terug. Maar ze mag zijn pienis afsnijden, drogen en om haar hals dragen als een soort hanger en natuurlijke viagra.


  Maak melding

 4. jammer voor die ketting, dat was enige herinnering van haar ex. vriend, zonde toch.

  maar goed, goede nieuws is dat de dief gepakt en goed geborgen is.. die zal lang op brood en water gratis eten.. misschien ook een stukje dagoe bal, die chinezen weten er geen raad mee.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.