Districtscommissaris Coronie waarschuwt recreanten bij Jutapaal

8
Districtscommissaris Coronie waarschuwt recreanten bij Jutapaal

De districtscommissaris van Coronie, dhr. N. Naana, heeft burgers gewaarschuwd om zich niet op te houden bij de bekende sluis van het zoetwaterkanaal te Totness (Jutapaal). “Voor uw eigen veiligheid wordt u nadrukkelijk erop gewezen dit na te laten”, aldus het districtscommissariaat.

De plek is zeer geliefd bij recreanten en dagjesmensen, die er komen om te zwemmen en te chillen. Echter vanwege de coronamaatregelen is het samenkomen van mensen bij recreatieoorden momenteel verboden door de overheid in Suriname.

Het commissariaat laat vandaag weten dat de politie streng zal optreden tegen overtreders.

8 REACTIES

 1. je moet er bij zeggen, dat alles op eigen risico wordt gedaan, je bent zelf aansprakelijk voor alles wat je mee maakt..
  gemodereerd

 2. De klagers zijn de elite die vrij en blij overal mogen
  gaan en staan. Coronianen,wees waakzaam en alert en
  laat je niet onderdrukken maar hou je aan de voorschriften.


  Maak melding

 3. Gewoon een permanent verbod op leggen. Die sluis hoort geen openbare recreatie plek te zijn. Als er iets kapot gemaakt wordt daar moet de overheid het repareren.


  Maak melding

 4. Daar worden bigi krobias en andere zwampvis gevangen. En deng fisie e njang wreed. Net voorbij logeergebouw vanaf oostwestverbinding linksaf en alsmaar doorrijden naar bakadang. Goede visvangst gegarandeerd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.