Aantal coronabesmettingen in Suriname nadert 2.000

10
coronavirus-covid-19

Het aantal coronabesmettingen sinds de uitbraak in Suriname nadert de 2.000. Het afgelopen 48 uur zijn maar liefst 88 personen positief getest op het gevreesde virus. Afgelopen 24 uur zijn 51 personen genezen verklaard. Met de nieuwe gevallen is de teller van het totaal aantal besmettingen gesprongen naar 1.981.

Er zijn momenteel 676 actieve cases en in totaal zijn 1.278 personen genezen verklaard. 90 personen worden verpleegd in ziekenhuizen. 10 patiënten worden verpleegd in de intensive care units van de ziekenhuizen. Nu zijn 484 personen in quarantaine en 576 mensen zijn in isolatie. Het virus heeft het leven gekost aan 27 mensen.

10 REACTIES

 1. Wat een incompetentie. Corona, glipt Chan en zijn team uit handen. Onder Bouterse waren het maar 12. Onder Chan worden het duizenden en nogmaals duizenden.


  Maak melding

 2. De gedragsverandering gaat moeizaam. Volwassenen die denken dat ze onaantastbaar zijn.

  Goedkope retoriek om de President de schuld te geven, bah!


  Maak melding

 3. Wat een ongelooflijke blunder van de VHP om een huisarts(je) te zetten op zo’n belangrijke ministerie en ook nog wetende dat het aantal besmettingen na de verkiezingen fors aan het toenemen was!

  Laat het nieuwe kabinet een voorbeeld nemen aan Nederland om het virus met ervaren personen serieus te bestrijden! Toen Minister Bruins (Medische Zorg) vanwege vermoeidheidsklachten aftrad hebben ze een ervaren rot van de oppositie (PVDA) Martin van Rijn aangesteld op het ministerie! Minister De Jong kon dan volledig zijn aandacht richten op COVID-19! Hiermee geeft je aan dat je de problemen serieus aanpakt!

  Deze nieuwe regering in Suriname is te rancuneus van start gegaan waardoor er een heleboel ervaren krachten hun ontslag indienen en wat anders gaan doen! De president had een grote mond, wij gaan met iedereen samenwerken! Wij hebben iedereen nodig! Dat blijkt nu een grote leugen te zijn!


  Maak melding

 4. Mausi kan proberen een andere tabletje uit te vinden die sneller en beter werkt bij buikkrampjes, innovatie😂😭🤣 Zal verlichting brengen in lichaam en geest!


  Maak melding

 5. 676 ACTIEVE GEVALLEN 1278 GENEZEN VERKLAARDEN
  MAW het echte aantal is 1.981 getest – 1.278 mensen die het virus na test hadden maar nu van de grote hoop afkunnen is een mooi resultaat daarvan zijn er nog 676 ziek/ziekjes>besmet maar niet allemaal zijn ziek.
  Ik hoorde laatst tijdens dat inzamelingsprogramma de broor van de eerste Corona overledene Rik S vertellen dat er medicatie en apparatuur beschikbaar was voor hem maar voor die medische noodsituatie was en bleef het luchtruim gesloten.
  Hoefde Rik niet te sterven?


  Maak melding

 6. @Robg
  Het coronavirus heeft niks te maken met Bouterse of met Chan.Mensen moeten zich aan strikte gedragsregels houden maar dat valt niet mee maar is wel het proberen waard.


  Maak melding

 7. @Wyambo.
  Huisartsje? Een huisarts weet waarover hij praat want hij komt uit de medische hoek.En weet een heleboel af van ziektes en kent het gedrag van mensen.Er zitten zo vaak mensen in Suriname op ministeries die helemaal of onvoldoende geschoold zijn om die post te bekleden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.