Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname

4
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

In Suriname is een vrouw van 97 jaar genezen na een besmetting met het gevreesde coronavirus. De vrouw werd op 24 juli opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en afgelopen zondag in goede conditie ontslagen uit het Regionaal Ziekenhuis Wanica, meldt de Surinaamse site Starnieuws vandaag.

Volgens Starnieuws is haar herstel extra bijzonder; De patiënt is hulpbehoevend, maar haar vitale functies waren niet verontrustend. Ze kreeg de nodige medische hulp en verzorging. De patiënt kreeg zuurstof toegediend en werd elk moment in de gaten gehouden door het verplegend personeel.

Het is niet de eerste keer dat een patiënt van boven de 90 hersteld in Suriname. Eerder werd ook een 92-jarige COVID-19 patiënte uit het Regionaal Ziekenhuis Wanica ontslagen na genezen te zijn van het virus.

4 REACTIES

 1. Is goed dat de Regering de samenleving 3 dagen de tijd geeft om zich aan de maatregelen te houden! Als dat niet gebeurt, dan komen er strengere maatregelen (woorden van de VP). De aantallen nemen steeds toe, gisteren zijn 44 personen positief getest en 32 personen zijn genezen verklaard! Dat is best heel zorgwekkend!
  De VP lijkt mij een strenge baasje, dus pas op mensen, maak Ronnie niet boos!


  Maak melding

 2. De kans dat je inderdaad sterf aan Covid,-19 is inderdaad heel klein. Aan de normale griep sterven er meer mensen dan de Covid-19.

  Covid-19 is niet iest nieuw. Voor de zogenaamde Wuhan uitbrak ergens in januari hebben ze nu de rioolwater van maart 2019 sporen van Covid -19 gevonden in Spanje. Dat is bijna een jaar voor de zogenaamde Wuhan corona uitbrak.

  Het is de media die het erger heeft gemaakt. Tuurlijk is elke doden verschrikkelijk. Maar we kunnen het niet vermijden, straks sterven er meer mensen aan armoede dan corona . In china is nu ook zogenaamd de enige land corona vrij.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.