Vier voertuigen beschadigd na ravage veroorzaakt door Mark X bestuurder

7
Vier voertuigen beschadigd na ravage veroorzaakt door Mark X bestuurder

De bestuurder van deze Toyota Mark X in Suriname, heeft vanmorgen een ravage veroorzaakt in het centrum van Paramaribo. Daarbij raakten vier voertuigen, inclusief zijn eigen voertuig, beschadigd. Dit allemaal na een roekeloze inhaalactie van de Mark X bestuurder rond 07.20u vanmorgen.

De man reed over de Waaldijkstraat richting de Burenstraat. Bij het oversteken van de Dokter Sophie Redmondstraat probeerde hij zijn voorrijder in te halen. Bij die actie raakte hij de voorrijder, maar ook een tegenligger èn de auto achter die tegenligger.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van Club Touché. Alle vier auto’s raakten beschadigd, waarvan twee aanzienlijk. De Surinaamse politie van post centrum kwam ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek. Een sleepdienst werd ingeschakeld om voertuigen af te voeren.

Door het verkeersongeval was het verkeer in het centrum van Paramaribo zwaar ontregeld en ontstonden er flinke files. Zie ook het filmpje onder de foto:

https://www.instagram.com/p/CDbmx5eFrYc/?igshid=1p1xyceycfx8k

7 REACTIES

 1. Deze man rijdt alsof er niet genoeg problemen zijn onder de mensen. Hij verpest de dag van zichzelf en van anderen. Zuivere voorbeeld van ” haastige spoed zelden goed” . Die enen man met zijn grijze auto houdt zijn hoofd vast van ” ai baja “


  Maak melding

 2. Surinaamse wegen zijn smal voor het inhalen met deze auto, nogsteeds wordt smalle straatjes wegen ontwikkeld
  Goede infrastructuur zou beter zijn
  Paramaribo heeft brede straten,, buiten paramaribo is het smal
  Er moet ergens in Suriname een nieuwe stad komen met brede straten???


  Maak melding

 3. Mischien kan door de olie fondsten de gedachte voor een nieuw gebouwd stadt gestalte krygen, dan zouden ze dit land een dienst bewyzen want onze hoofdstadt is een museum


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.