Nog twee politieagenten ingedeeld bij Parketwacht positief getest op COVID-19

5
Het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat in Suriname.
Het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat.

Nog twee politieagenten die ingedeeld zijn bij de Parketwacht in Suriname zijn positief getest op COVID-19. Met de twee nieuwe gevallen zijn er nu in totaal vier agenten van de Parketwacht positief getest op het gevreesde virus. Alle vier politiemannen werken bij het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat.

De COVID-19 pandemie is momenteel in rap tempo aan het groeien in Suriname. In de afgelopen 48 uur zijn maar liefst 89 nieuwe gevallen geregistreerd. Een groot deel van die gevallen komt voor rekening van de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID). Daar zijn maar liefst 41 personen positief getest op het coronavirus.

Naar aanleiding van deze zorgelijke ontwikkeling, hebben de ministers van Volksgezondheid, Justitie en Politie en de minister van Defensie onmiddellijk acties ondernomen om de verdere verspreiding tegen te gaan. De positieve gevallen zijn onmiddellijk afgezonderd van de rest en er wordt door een medisch team een analyse gemaakt van de medische conditie van de ge√Įnfecteerden.

5 REACTIES

 1. Absoluut niet!
  De rechtzaak tegen de ex-criminele lijder bouta gaat door.Coronavirus gaat de kans niet krijgen ons leven voor altijd te controleren,wij moeten ons best doen en corona controleren en niet omgekeerd!


  Maak melding

 2. Off Topic

  Elke agent in Suriname mag ddb arresteren zonder een bevel van de PG

  Ik daag elke agent in Suriname uit dat op grond van de misdaden van ddb tegen de menselijkheid of criminele daden dat als die hem tegen komt waar dan ook in Suriname of weet waar hij is, hij hem niet kan/mag arresteren, in de boeien mag slaan en mee te nemen naar het politiebureau en hem in de cel te smijten.

  Een proces-verbaal van hem op te maken en dit aan zijn superieur laat zien.

  Geen enkele advocaat in Suriname kan mij tegen spreken dat ddb niet door elke agent mag worden gearresteerd en als de dat niet doen daar maatregelen tegen genomen kunnen worden en dat hij/zij zijn werk niet volgens de regels doet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.